ambroo 28.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam! Mam do wykonania okładziny schodów z żywicy epoksydowej z dodatkiem piasku kwarcowego, jako część większego zlecenia i przyznaje że nie mam pojęcia jakie będą tego koszty i technologia wykonania. Powierzchnia to tylko 8,5m2 więc ciężko znaleźć firmę która by sie tego podjęła... A teraz szczegóły: -szerokość 3m -ilość stopni 5 -wysokość stopni 0,2m -spocznik 3m*0,8m -to są schody zewnętrzne wolno stojące, -kolor okładziny: beż Z jednej z firm otrzymałem info że minimalny koszt wykonania to 8000pln do 10000pln (Rob + Mat), koszt materiałów to ok.3000pln Ceny netto Miał ktoś z Was styczność z takimi pracami? jesli tak proszę o opinię na temat kosztów i wszelkie informacje dotyczące wykonania Pozdrawaim Naprawdę nikt z Was nie miał z tym tematem do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroo 29.05.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 i mam kolejne wieści... jeszcze jedna firma ogólno-bud oszacowała koszty takiej roboty na ok 600zł za m2 (t.j. ok 5100zł za całe schody) zaznaczając że cena może się zmienić sporo w zależnosci od koloru Mam nadzieje że te informacje komuś przydadzą sie w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts