wierzch 09.12.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ponizej link do analogicznego watku na Forum Ogrodniczym. M.in. wypowiedzi forumowiczek z Klubu Żon Leniwców Ogrodowych Dwuleworęcznych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 12.12.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ja również popełniłam podstawowy błąd - wszystko za ciasno. Ale po dwóch śnieżnych zimach doszedł jeszcze jeden - posadziłam niskie jałowce przy podjeździe.Teraz nie ma co robić z odgarniętym śniegiem. Podobny problem ze śniegiem z dachu. W zeszłym roku zsuwający się / w ogromnej ilości/ śnieg połamał rosnące tam krzewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.12.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Też chciałam napisać, że planując roślinność wokół domu wziąć poprawkę na śnieg zsuwający się z dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.12.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich do Aukcji na rzecz dzieci z Ogniska Marymont http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170302-Aukcja-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-ozd%C3%B3b-i-kart-zbieramy-na-ferie-dla-dzieci-z-trudno%C5%9Bciami!&p=4454847#post4454847 pamiętajmy ,że dobre uczynki wpisane są w tradycję Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Też chciałam napisać, że planując roślinność wokół domu wziąć poprawkę na śnieg zsuwający się z dachu. Zawsze można zainstalować płotki zapobiegające zsuwaniu się śniegu. Dobre rozwiązanie zarówno dla roślin jak i dla rynien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts