rafałek 28.05.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Czy ktoś z Was takowe użytkuje, może Wasi znajomi? Będę wdzięczny za opinie bo musimy szybko podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 30.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Nie napisałeś, czy CW czy gipsowe. Ale oba są ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 30.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ja mam Alpolu cem-wap i wg mnie jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 31.05.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Chodzi o tynki akrylowe (robię elewację). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 01.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Po pierwsze nie dawałbym akrylu, chyba że są jakieś względy specjalne.Alpol w akrylu to nie jest guru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 02.06.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 polecam Greinplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.06.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Po pierwsze nie dawałbym akrylu, chyba że są jakieś względy specjalne. Alpol w akrylu to nie jest guru. Czemu nie akryl? Jak nie akryl to co? Alpol wychodzi tanio u naszego wykonawcy... ale teraz sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
COOL-J 20.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Po pierwsze nie dawałbym akrylu, chyba że są jakieś względy specjalne. Alpol w akrylu to nie jest guru. Czemu nie akryl? Jak nie akryl to co? Alpol wychodzi tanio u naszego wykonawcy... ale teraz sam nie wiem. Rafale, jeśli marzysz o BMW to go nie kupuj, kup Fiata - też będzie taniej. Wybacz ale nie wiem jak Ci miałem to wytłumaczyć. Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts