ania klepka 28.05.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam ,od roku jestem posiadaczem działki, na której szykujemy się do budowy domu (walka z papierologią) . Dzisiaj dowiedziałam się, że sąsiad planuje otworzyć zakład ślusarski, czy będę pytana o zgodę?Pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 nie wydaje mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 10.06.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ufff, rozmawialam z sąsiadem, niczego takiego nie planuje, to tylko plotki, ale strachu się najadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.06.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ufff, rozmawialam z sąsiadem, niczego takiego nie planuje, to tylko plotki, ale strachu się najadłam Dobrze, że przed tą rozmową nie zwyzywałaś tego sąsiada tutaj od najgorszych, którzy chcą Ci zatruć okolicę. Na całe szczęście sprawa się spokojnie zamknęła bez ofiar w ludziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ale może zrobi parking dla tirów....albo lakiernię ....albo myjnię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 10.06.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 na parking dla tirów ma za malo miejsca, to 10 arowa dzialeczka na której stawia jeszcze dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts