nitubaga 29.05.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam, szukam piaskowca tzw. dzikówki (cięty na ok 5-8 cm grubości) do robienia murków oporowych wokół rabat. Czy ktoś wie gdzie mogę to kupić w przystępnej cenie na terenie Warszawy lub okolic? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 może tu ?http://kamexbud.com.pl/piaskowiec-czerwony.html http://www.margran.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 29.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nie wiem jak daleko masz do Legionowa ale tu i w okolicy piaskowiec ok 45 zl za m2, w sobote jade i zobacze na miejscu jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.05.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzięki Nefer - jutro tam zadzwonię... pogadam i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzięki Nefer - jutro tam zadzwonię... pogadam i zobaczymy.Wrzuciłam Ci takie sensowniejsze rzeczy. natomiast w pracy ma katalog z targów. I z tego co pamiętam to sa tam takie właśnie murki do architektury ogrodowej. Cos mi się kołacze. Jutro sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.05.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Martkaw1 z chęcią posłucham tego czego dowiesz się w sobotę.... Cena sensowna ciekawe ile chcą za transport .... czekam na wieści pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.05.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzięki Nefer - jutro tam zadzwonię... pogadam i zobaczymy.Wrzuciłam Ci takie sensowniejsze rzeczy. natomiast w pracy ma katalog z targów. I z tego co pamiętam to sa tam takie właśnie murki do architektury ogrodowej. Cos mi się kołacze. Jutro sprawdzę. byłoby świetnie, zatem czekam na wieści......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Martkaw1 ja docelowo z okolic Marek. Z chęcią posłucham tego czego dowiesz się w sobotę.... Cena sensowna ciekawe ile chcą za transport .... czekam na wieści pozdrawiam i dzięki I Ty mnie jeszcze nie odwiedziłaś na budowie - dopust Boży normalnie somsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.05.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Somsiadko? poważnie? a skądś Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.05.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja tak dokładnie to Nadma - to taka fajna wioseczka tuż za Markami w stronę Radzymina MAsz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbskapoczta.fm 30.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Skład piaskowca otwiera się w Markach na Piłsudskiego bodajże 221, tel. 693 575 675 . Ceny mają przyzwoite i spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 serdeczne dzięki.... może ktoś coś jeszcze podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 01.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 W Legionowie piaskowiec niezbyt dobrej jakosci, ale my nie w temacie chcielismy brac. Na szczescie byli tam jacys fachowcy i nas uswiadomili, ze to sie nie nadaje bo same odpady beda. W koncu nie kupilismy. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaellok 01.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 O ile kojarze to w Legionowie tylko obok 'obi' mają słyszałem od znajomego że gdzieś w Skierdach/między Nowym Dworem, a Jabłonną/ mają ładną słowacką dzikówke nie jestem pewien czy takie grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 byłam w Markach na Granicznej... jest to naprawdę świeży punkt sprzedaży, bo jeszcze nie ma tam nikogo na stałe. Ale miły pan przez telefon powiedział, że po 16 on będzie i można wszystko obgadać.... myślę się z nim jakoś umówić i jakby co - to dam znać. A na tym piaskowcu zależy mi o tyle, że grał by do tej mojej altanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nitubaga - codziennie przejeżdżam koło tego punktu na Granicznej. My to prawie sąsiadki jesteśmy - Nadma niedaleko Granicznej jest Też poszukuję takiego piaskowca do murku oporowego w ogrodzie jak coś znajdziesz to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no pewnie.... o rety skoro my takie sąsiadki to może się kiedyś jakoś spotkamy, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.06.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 nitubaga - codziennie przejeżdżam koło tego punktu na Granicznej. My to prawie sąsiadki jesteśmy - Nadma niedaleko Granicznej jest Też poszukuję takiego piaskowca do murku oporowego w ogrodzie jak coś znajdziesz to daj znać. byłam wczoraj..........i uczucia są mieszane. tzn. są to mili młodzi ludzie, którzy mają umowę bezpośrednio z kopalnią. Materiału jest dość sporo i ma być jeszcze więcej. Dodatkowo mają być ławeczki, fontanny i tego typu bajerki do ogrodów. ..........ale ceny raczej odpychają. to co na allegro kosztuje 120 zł u nich 400 zł netto . Mówię tu o m3 - a raczej przestrzennym, ale to prawie to samo. Przy większym zamówieniu mogą zejść do ok 350 zł. Oczywiście w obu przypadkach wszystko + transport. No i z moich obliczeń tak pi razy oko wyszło, że przy zakupie 15m3 na allegro to koszt 1800 zł + 600 zł transport ( jakieś 220 km * 2,7 zł), czyli 2400 zł. Na Granicznej - licząc po niższej cenie 350 zł wychodzi już 5300 NETTO do tego VAT + transport. obawiam się więc, ze tam nie pohandlujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts