Alski 30.05.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 W tym roku na wiosne posadziłam jabłonkę Ligola, wysokośc ok 1,5 m . O dziwo zawiązało sie na niej z 16 owocków ,miło ale... pozwolić im dojrzewać ? toż te gałązki cieniutkie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 30.05.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Prawdopodobnie zawiązków i tak drzewko nie utrzyma. Najlepiej zerwac te najmniejsze i zostawić ok 3 szt najwiekszych. Żeby było co spróbowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 30.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Alski - GRATULUJĘ plenności U mojej wszystko wymarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alski 30.05.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jesuuu ..chyba nie ma czego mnie gratulować . Posadziłem ją zaledwie na tę wiosnę ( chyba w marcu ) . Kupiona o dziwo w w Carrefurze Jak widzisz mam małe pojęcie o ogrodzie ..jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts