hanca 31.05.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Witam! Mieszkam przy cmentarzu. Między moją działką a płotem cmentarza (gdzie w wielu miejscach pod płotem są juz groby) jest 40 metrowy pas zieleni. Dowiedziałam się że teren ten został podzielony na mniejsze cześci (mam mapkę) i idzie pod przetarg. Plotki sąsiedzkie głoszą, że będzie tu osiedle. Czy to możliwe? Czy istnieje coś takiego jak strefa ochronna wokół cmantarza czy zalezy to od uchwał rady miasta? A jeśli na tym terenie nie może być zabudowy mieszkalnej - co może powstać? Hipermarket? Restaruacja? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 01.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 http://www.park.pl/prawo/1950-1980/du195900520315.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts