radekkamila 31.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Gorąco polecam producenta mebli kuchennych Pana Waldemara Zaradnego ze Strzelina. firma Strzelińska kuchnia i tylko ta! to juz drugie moje meble z tej firmy i jeżeli będą trzecie to tez od nich. solidnie i fachowo, profesjonalne doradztwo jeżeli chodzi o dobór materiałów i rozwiązania konstrukcyjne. no i co najważniejsze nie zostawiają klienta po zamontowaniu mebli - w razie reklamacji chętnie służą pomocą.robia na terenach wokol Strzelina, ale takze Wroclaw, i okolice. Dbaja o reputacje wiec nie puszczaja bubla. namiary moge podac jezeli by ktos chcial pozdrawiam hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzik9 11.06.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam jeśli można to bardzo bym prosiła o te namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 11.06.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Gorąco polecam producenta mebli kuchennych Pana Waldemara Zaradnego ze Strzelina. firma Strzelińska kuchnia i tylko ta! to juz drugie moje meble z tej firmy i jeżeli będą trzecie to tez od nich. solidnie i fachowo, profesjonalne doradztwo jeżeli chodzi o dobór materiałów i rozwiązania konstrukcyjne. no i co najważniejsze nie zostawiają klienta po zamontowaniu mebli - w razie reklamacji chętnie służą pomocą.robia na terenach wokol Strzelina, ale takze Wroclaw, i okolice. Dbaja o reputacje wiec nie puszczaja bubla. namiary moge podac jezeli by ktos chcial pozdrawiam hej. do daj jakieś zdjęcia na poparcie twoich słów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 21.01.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 tutaj znajdziecie kontakt i zdjęcia. jakby co to odpowiem na każde pytanie. http://www.strzelinskakuchnia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 22.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 jakby co to odpowiem na każde pytanie. http://www.strzelinskakuchnia.pl/ no to ja mam pytanie : czy jesteś w stanie zrobić mi wstępną wycenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 22.01.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 oczywiscie prosze tylko podac wysokosc kuchni gabaryty i sprzet jaki mialby sie znajdowac w meblach. jezeli mozna to ewentualnie wybrac fronty ze strony internetowej firmy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 22.01.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 seba-x czy te granitowe cuda to Twoja robota? niedlugo bede sie przymierzal do zagospodarowania podworka wiec powiedz mi skad jestes. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 23.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 seba-x czy te granitowe cuda to Twoja robota? niedlugo bede sie przymierzal do zagospodarowania podworka wiec powiedz mi skad jestes. pozdrawiam. jestem ze Strzegomia , napisz do mnie na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts