daggulka 01.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Zdjęcia ze zjazdu bym chętnie pooglądała, bo choć aparat miałam w torebce to nie zrobiłam ani jednego zdjęcia . Dawać kto co ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Zdjęcia ze zjazdu bym chętnie pooglądała, bo choć aparat miałam w torebce to nie zrobiłam ani jednego zdjęcia . Dawać kto co ma . świetne miejsce na aparat na imprezie Jesteś może siostrą mojej żony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Zdjęcia ze zjazdu bym chętnie pooglądała, bo choć aparat miałam w torebce to nie zrobiłam ani jednego zdjęcia . Dawać kto co ma . świetne miejsce na aparat na imprezie Jesteś może siostrą mojej żony??? czy Twoja żona ma dwie siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 oj coś tych sióstr jakby więcej I tak jesteś dobra - przynajmniej wiedziałaś ze masz go w Torebce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 oj coś tych sióstr jakby więcej I tak jesteś dobra - przynajmniej wiedziałaś ze masz go w Torebce tylko czy aku naładowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 oj coś tych sióstr jakby więcej I tak jesteś dobra - przynajmniej wiedziałaś ze masz go w Torebce tylko czy aku naładowane ależ skąd! (ale ładowarka też w torebce... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja mam zdjęcia i tak mogiem wklejać bez cenzury A w ogóle to Daga jakoś mi się coś porąbało, że jesteś Kuleczka i dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że Daggulka Bardzo chciałam Cię poznać i proszę nawet nie wiedziałam, że poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 01.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 oj coś tych sióstr jakby więcej I tak jesteś dobra - przynajmniej wiedziałaś ze masz go w Torebce tylko czy aku naładowane Nasze tak... a Twoje? Mieli my dwa wolne place w aucie i zawieźli my do Warszawy ślonski luft zamiast gryfnego karlusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 oj coś tych sióstr jakby więcej I tak jesteś dobra - przynajmniej wiedziałaś ze masz go w Torebce tylko czy aku naładowane Nasze tak... a Twoje? Mieli my dwa wolne place w aucie i zawieźli my do Warszawy ślonski luft zamiast gryfnego karlusa Jamlesik widzisz mogłeś te tradycje zmienić a teraz musisz czekać do następnego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ja miałem aparat całą imprezę w ... kieszeni zapomniałem naładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 piękny wątek... tylko jakoś zdjęć nie widać....m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.06.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 piękny wątek... tylko jakoś zdjęć nie widać.... m. jak na razie dobrze sie zapowiada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No dalej wklejać Nie było mnie więc chętnie bym na Was popatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 piękny wątek... tylko jakoś zdjęć nie widać.... m. moze to tajne spotkanie było ? agenta CBA jak (przy wspołudziale agenta FBI) wsuwał posłance Sawickiej "łapówke" tez nie pokazali ... tylko samą Sawicką, juz po ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.06.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 piękny wątek... tylko jakoś zdjęć nie widać.... m. moze to tajne spotkanie było ? agenta CBA jak (przy wspołudziale agenta FBI) wsuwał posłance Sawickiej "łapówke" tez nie pokazali ... tylko samą Sawicką, juz po ... podziemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 podziemne czyżby cichociemni ? a moze zdjęcia sa u cenzora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 napięcie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.06.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 napięcie rośnie sięga zenitu......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.06.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 nawet mnie zaczyna swędzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 już za chwileczkę.....już za momencik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts