Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZDJĘCIA ZE ZJAZDU WKLEJAĆ MIGIEM :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

aparat- miałam, akumulatorki naładowane - miałam, ładowarkę w torebce- miałam ... jeszcze coś miałam- SKLEROZĘ - bo niczego z w/w rzeczy nie użyłam :evil:

piejar- się dokulałam, za sobą ciągnęłam burzę i ciężkie błyskawice na widok których jadąc w mojej małej łupince serducho mi zamierało :wink: :lol: ... ledwo zaparkowałam i weszłam do bloku- a zaczęło lać jak zebra :roll:

albo mam coś ze wzrokiem albo zdjęć nie widzę :roll:

A w ogóle to Daga jakoś mi się coś porąbało, że jesteś Kuleczka i dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że Daggulka :oops:

Bardzo chciałam Cię poznać i proszę nawet nie wiedziałam, że poznałam :lol:

Magi... coś mamy wspólnego... ja Kropeczkę z Kuleczką pomyliłam :lol: ... mam nadzieję, że mi wybaczy :oops: :roll: .

Zdjęcia proszę.....zdjęcia...zdejęcia...więcej zdjęć.... :lol:

A w ogóle to Daga jakoś mi się coś porąbało, że jesteś Kuleczka i dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że Daggulka :oops:

Bardzo chciałam Cię poznać i proszę nawet nie wiedziałam, że poznałam :lol:

Magi... coś mamy wspólnego... ja Kropeczkę z Kuleczką pomyliłam :lol: ... mam nadzieję, że mi wybaczy :oops: :roll: .

Zdjęcia proszę.....zdjęcia...zdejęcia...więcej zdjęć.... :lol:

Mam nadzieję, że nie zwracałam się do Ciebie per Kuleczko :oops: :wink:

To jest zdjęcie...uświadamiające :lol:

http://lh4.ggpht.com/magibudowa/SELCS_xyRwI/AAAAAAAAAtc/nZxCDUmXo3M/s144/2008-05-31%20051.jpg

no coś Ty...żartuję :D

mnie się po prostu powinno mówić "teraz, Daga proszę normalną minę bo będę pstrykać" :wink: :lol:

zajrzę wieczorkiem, zabieram moją małą pociechę do McDonald'a ...w końcu jej święto ...chociaż dziś troszkę czasu spędzimy razem :D

oczywiście zachęcam wszystkich do wklejania zdjęć :D

no coś Ty...żartuję :D

mnie się po prostu powinno mówić "teraz, Daga proszę normalną minę bo będę pstrykać" :wink: :lol:

zajrzę wieczorkiem, zabieram moją małą pociechę do McDonald'a ...w końcu jej święto ...chociaż dziś troszkę czasu spędzimy razem :D

oczywiście zachęcam wszystkich do wklejania zdjęć :D

luzik :D

ja też zachęcam :D tylko proszę mnie wyciąć :wink: