daggulka 01.06.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 nawet mnie zaczyna swędzieć.... Trza było być to byś "na live" miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aparat- miałam, akumulatorki naładowane - miałam, ładowarkę w torebce- miałam ... jeszcze coś miałam- SKLEROZĘ - bo niczego z w/w rzeczy nie użyłam piejar- się dokulałam, za sobą ciągnęłam burzę i ciężkie błyskawice na widok których jadąc w mojej małej łupince serducho mi zamierało ... ledwo zaparkowałam i weszłam do bloku- a zaczęło lać jak zebra albo mam coś ze wzrokiem albo zdjęć nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 01.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Zdjęć i ja niewidzę, w stolicy nie byłam wczoraj, ale chętnie popatrzę jak się bawiliście, please... Może chociaż opowiedzcie Wszyscy czekamy !!! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.06.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Musiało być nieźle bo nikt się nie odzywa - pewnie wszyscy odsypiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.06.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 nawet mnie zaczyna swędzieć.... Trza było być to byś "na live" miał ba gdzie tu z taką niewyjściową papą między ludzi się pchać zresztą firma wymyśliła mi inne zajęcie no i gdzie te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ... no i gdzie te foty chyba, ze sa jakies kompromitujące ujęcia, chwyty ponizej pasa, itp. ...to moze lepiej fot nie dawac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 nawet mnie zaczyna swędzieć.... Trza było być to byś "na live" miał ha ha żebym mógł być to na pewno bym był, ale niestety siła wyższa była... wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.06.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Maksiu nie ma zdjęć bo ciebie nie było. Była za to telewizja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 To jak tak to będę Wam dawkować Tomek prowadzi licytację http://lh3.ggpht.com/magibudowa/SELAZvxyRvI/AAAAAAAAAsk/UGlA-KHdlQU/s144/2008-05-31%20059.jpg http://lh5.ggpht.com/magibudowa/SEK_4PxyRuI/AAAAAAAAAsA/9WLhYwpTxsA/s144/2008-05-31%20095.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A w ogóle to Daga jakoś mi się coś porąbało, że jesteś Kuleczka i dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że Daggulka Bardzo chciałam Cię poznać i proszę nawet nie wiedziałam, że poznałam Magi... coś mamy wspólnego... ja Kropeczkę z Kuleczką pomyliłam ... mam nadzieję, że mi wybaczy . Zdjęcia proszę.....zdjęcia...zdejęcia...więcej zdjęć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A w ogóle to Daga jakoś mi się coś porąbało, że jesteś Kuleczka i dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że Daggulka Bardzo chciałam Cię poznać i proszę nawet nie wiedziałam, że poznałam Magi... coś mamy wspólnego... ja Kropeczkę z Kuleczką pomyliłam ... mam nadzieję, że mi wybaczy . Zdjęcia proszę.....zdjęcia...zdejęcia...więcej zdjęć.... Mam nadzieję, że nie zwracałam się do Ciebie per Kuleczko To jest zdjęcie...uświadamiające http://lh4.ggpht.com/magibudowa/SELCS_xyRwI/AAAAAAAAAtc/nZxCDUmXo3M/s144/2008-05-31%20051.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 jezzzuuu jaka ja zdziwiona jezdem ... może faktycznie było "kuleczko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 zdjęcia gdyby ktoś miał jakieś sugestie, kogoś wyzczyplić, przygrubić lub porzyciąć proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 jezzzuuu jaka ja zdziwiona jezdem ... może faktycznie było "kuleczko" \ mogło być pewna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 no coś Ty...żartuję mnie się po prostu powinno mówić "teraz, Daga proszę normalną minę bo będę pstrykać" zajrzę wieczorkiem, zabieram moją małą pociechę do McDonald'a ...w końcu jej święto ...chociaż dziś troszkę czasu spędzimy razem oczywiście zachęcam wszystkich do wklejania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 no coś Ty...żartuję mnie się po prostu powinno mówić "teraz, Daga proszę normalną minę bo będę pstrykać" zajrzę wieczorkiem, zabieram moją małą pociechę do McDonald'a ...w końcu jej święto ...chociaż dziś troszkę czasu spędzimy razem oczywiście zachęcam wszystkich do wklejania zdjęć luzik ja też zachęcam tylko proszę mnie wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.06.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 .-.Magi-dzięki za pierwsze zdjęcia-ci co nie mogli być bardzo na nie czekają.Ew-ka -twoja spódnica mistrzostwo świata-cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 zdjęcia gdyby ktoś miał jakieś sugestie, kogoś wyzczyplić, przygrubić lub porzyciąć proszę o kontakt bosze magi ,odejmij mi kilka kilo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Fajanie sie oglada jak sie bylo i widzialo i poznalo tylu fajnych ludzi !!! zdjecia super!! pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 zdjęcia gdyby ktoś miał jakieś sugestie, kogoś wyzczyplić, przygrubić lub porzyciąć proszę o kontakt bosze magi ,odejmij mi kilka kilo.. NIE MARUDŹ, ŚLICZNIE WYSZŁAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts