mayland 01.06.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 O boszzzzze.... jakie zdjecia? jaki zjazd?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Magi się wywiązała...a reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 super zdjęcia magi dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 no dziewczyny mnie zabija!!!!! ale wkleje!!!! kolejny zjazd za rok to im minie - no chyba ze mayland wysla i ta mi da popalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Zdjęcia są fajne Magii a może bys mogła podpisac kto jest na zdjęciach bo nikogo nie poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 mayland- kolakao-kaskamaciej-verunia http://images30.fotosik.pl/223/b5f1308b76e726d0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Kolakao- cudne Zauważyłas że Piejar zwędził nam flaszke i dopił resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 widzialam widzialam - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 wiesz co a ja szukam tych zdjec butow co Ew-ka robila - chyba na razie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aaaaa, błąd.... byłam świadkiem bo razem z Piejarem wracaliśmy i nic nie piliśmy ...było wyżłopane wcześniej przez Was moje kofane niewiniątka , zostało tylko na dnie ale nikt nie ruszył z nas, bo to kultowa flaszka była ...więc pewnie teraz stoi u Piejara na honorowym miejscu w nowym domku i czeka na urośnięcie wylicytowanych winogron coby z nich winko zrobić i przywieźć na któryś z kolejnych zjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aaaaa, błąd.... byłam świadkiem bo razem z Piejarem wracaliśmy i nic nie piliśmy ...było wyżłopane wcześniej przez Was moje kofane niewiniątka , zostało tylko na dnie ale nikt nie ruszył z nas, bo to kultowa flaszka była ...więc pewnie teraz stoi u Piejara na honorowym miejscu w nowym domku i czeka na urośnięcie wylicytowanych winogron coby z nich winko zrobić i przywieźć na któryś z kolejnych zjazdów Byłam pewna że więcej zostało My same całą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No to znowu wylicytujemy ))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No to znowu wylicytujemy ))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aaaaa, błąd.... byłam świadkiem bo razem z Piejarem wracaliśmy i nic nie piliśmy ...było wyżłopane wcześniej przez Was moje kofane niewiniątka , zostało tylko na dnie ale nikt nie ruszył z nas, bo to kultowa flaszka była ...więc pewnie teraz stoi u Piejara na honorowym miejscu w nowym domku i czeka na urośnięcie wylicytowanych winogron coby z nich winko zrobić i przywieźć na któryś z kolejnych zjazdów Byłam pewna że więcej zostało My same całą? NIEMOZLIWEEEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aaaaa, błąd.... byłam świadkiem bo razem z Piejarem wracaliśmy i nic nie piliśmy ...było wyżłopane wcześniej przez Was moje kofane niewiniątka , zostało tylko na dnie ale nikt nie ruszył z nas, bo to kultowa flaszka była ...więc pewnie teraz stoi u Piejara na honorowym miejscu w nowym domku i czeka na urośnięcie wylicytowanych winogron coby z nich winko zrobić i przywieźć na któryś z kolejnych zjazdów Byłam pewna że więcej zostało My same całą? chaaaa..... tylko zaglądałam czy którejś z Was nie zmorze...najpierw piwko, potem winko....mieszanka wybuchowa jak dla mnie ale spox.... trzymałyście fason jakbyście grzecznie nic nie piły kurcze...to niesprawiedliwe...dlaczergo zjazd jest tylko raz w roku.... a nie może być 4 razy? tak...hm...na zmianę pór roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Super!!!! Dawajcie więcej!!!! Prosiabym tylko takie bliższe z plakietkami "who is who" Niektórych już rozpoznaję, ale niestety większości nie A flaszka to Komtura????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aaaaa, błąd.... byłam świadkiem bo razem z Piejarem wracaliśmy i nic nie piliśmy ...było wyżłopane wcześniej przez Was moje kofane niewiniątka , zostało tylko na dnie ale nikt nie ruszył z nas, bo to kultowa flaszka była ...więc pewnie teraz stoi u Piejara na honorowym miejscu w nowym domku i czeka na urośnięcie wylicytowanych winogron coby z nich winko zrobić i przywieźć na któryś z kolejnych zjazdów Potwierdzam zostało tyle i ani kropli więcej http://www.piejar.republika.pl/images/20080601.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Flaszka była chyba Edzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aaaaa, błąd.... byłam świadkiem bo razem z Piejarem wracaliśmy i nic nie piliśmy ...było wyżłopane wcześniej przez Was moje kofane niewiniątka , zostało tylko na dnie ale nikt nie ruszył z nas, bo to kultowa flaszka była ...więc pewnie teraz stoi u Piejara na honorowym miejscu w nowym domku i czeka na urośnięcie wylicytowanych winogron coby z nich winko zrobić i przywieźć na któryś z kolejnych zjazdów Byłam pewna że więcej zostało My same całą? chaaaa..... tylko zaglądałam czy którejś z Was nie zmorze...najpierw piwko, potem winko....mieszanka wybuchowa jak dla mnie ale spox.... trzymałyście fason jakbyście grzecznie nic nie piły kurcze...to niesprawiedliwe...dlaczergo zjazd jest tylko raz w roku.... a nie może być 4 razy? tak...hm...na zmianę pór roku UPS OBSERWOWALI NAS!!!!!!!!!!!!! my sie tam do zadnego piwka nie przyznajemy - a winko od samego poczztku na tym stoliku bylo ustrzelone przez nas !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 dobra, dobra...ja tam swoje wiem.... ...a ze zdjęć to takie niewinne twarzyczki....no no no ...kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts