Nefer 03.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja oglądam i oglądam i dochodzę do wniosku, że Frosia jest piękną kobietą ... no nie wiem.... zmienia mi się orientacja czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja oglądam i oglądam i dochodzę do wniosku, że Frosia jest piękną kobietą ... no nie wiem.... zmienia mi się orientacja czy co ? Nefera pilas cos ??? choc nie powiem...ty tez jestes w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.06.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 byle tylko bardziej z centralnego poludnia do wa-wy łe no to nie moje rejony ja z wlkp MATKO .... TO TAK JAK MY (MAGI,ANDZIK I JA ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja oglądam i oglądam i dochodzę do wniosku, że Frosia jest piękną kobietą ... no nie wiem.... zmienia mi się orientacja czy co ? Nefera pilas cos ??? choc nie powiem...ty tez jestes w moim typie Ale jedno jest pewne : dzieci z tego nie będzie - a to podstawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja oglądam i oglądam i dochodzę do wniosku, że Frosia jest piękną kobietą ... no nie wiem.... zmienia mi się orientacja czy co ? Nefera pilas cos ??? choc nie powiem...ty tez jestes w moim typie Ale jedno jest pewne : dzieci z tego nie będzie - a to podstawa :) jesssu ja po ty forum to się chyba będę musiała zacząć leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 jesssu ja po ty forum to się chyba będę musiała zacząć leczyć Ciebie też kochamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja oglądam i oglądam i dochodzę do wniosku, że Frosia jest piękną kobietą ... no nie wiem.... zmienia mi się orientacja czy co ? Nefera pilas cos ??? choc nie powiem...ty tez jestes w moim typie Ale jedno jest pewne : dzieci z tego nie będzie - a to podstawa :) no chyba , ze do was dołącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja oglądam i oglądam i dochodzę do wniosku, że Frosia jest piękną kobietą ... no nie wiem.... zmienia mi się orientacja czy co ? Nefera pilas cos ??? choc nie powiem...ty tez jestes w moim typie Ale jedno jest pewne : dzieci z tego nie będzie - a to podstawa :) jesssu ja po ty forum to się chyba będę musiała zacząć leczyć tez cie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 jesssu ja po ty forum to się chyba będę musiała zacząć leczyć Ciebie też kochamy :) popatrz te same mysli tylko , ze ja zagadalam sie z Froschem i pozniej posta wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 jesssu ja po ty forum to się chyba będę musiała zacząć leczyć Ciebie też kochamy :) popatrz te same mysli tylko , ze ja zagadalam sie z Froschem i pozniej posta wyslalam Kurde, coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 jesssu ja po ty forum to się chyba będę musiała zacząć leczyć Ciebie też kochamy :) popatrz te same mysli tylko , ze ja zagadalam sie z Froschem i pozniej posta wyslalam Kurde, coś w tym jest chcesz o tym pogadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 chcesz o tym pogadac? Ale tylko przy flaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.06.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 chcesz o tym pogadac? Ale tylko przy flaszce to może i ja z Wami pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 chcesz o tym pogadac? Ale tylko przy flaszce to może i ja z Wami pogadam KONIECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 chcesz o tym pogadac? Ale tylko przy flaszce to może i ja z Wami pogadam jasne ciebie tez kochamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 chcesz o tym pogadac? Ale tylko przy flaszce to może i ja z Wami pogadam jasne ciebie tez kochamy ja też kcem przy flaszce ... niekoniecznie pogadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ja też kcem przy flaszce ... niekoniecznie pogadać ... jakies propozyzje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ja też kcem przy flaszce ... niekoniecznie pogadać ... jakies propozyzje ? jużem sie spocił ... może na jesień ?? jak będzie chłodniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ja też kcem przy flaszce ... niekoniecznie pogadać ... jakies propozyzje ? jużem sie spocił ... może na jesień ?? jak będzie chłodniej ? ja , ja .....na swienta bydzie ryba tak jak na zlocie cie nie bulo zarazo jedna chyba ciepna fochem od dzisioj klikom z tobom ino po gorolsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.06.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 podsłuchałem pare fotek ... http://images33.fotosik.pl/274/28734defec1c6932m.jpg Tomek : ence pence ; w której ręce ? Kaśka maciek : ten fotograf jest w moim typie .. http://images32.fotosik.pl/273/d63678d6c668aac8m.jpg Zielonooka : ale masz gadane ... Werunia : jestem jego ...rzeczniczką Jea : autografy będą potem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts