kasiulakp 10.01.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 hej... oj coś dawno nie pisałaś... na pewno do wprowadzenia się do teraz coś się zmieniło więc prosimy o zdjęcia ja uwielbiam twoje wnętrza i nie mogę się doczekać wieści z twojego granacika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna1983 31.01.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mam pytanie o płytki metalic opoczno. Czy trudno je utrzymać w czystości? Dotykałam tą płytkę w sklepie, miała takie rowki i troche boję się o to że ciężko będzie ją doczyścić. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33090455_wielkanoc_stroik__3_.jpg wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych w cieplej, rodzinnej atmosferze życzy kasiulakp ze swoją rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAndrzej 10.04.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Kasiu, dziękuję za życzenia. Przyznaję się, że długo tu nie zaglądałam i chyba będę musiała nadrobić zaległości. Zaraz zerknę co u Ciebie. Odnośnie pytania Joanny, to informuje, iż nie ma problemu z czyszczeniem płytek. Nie polecam obłożenia wanny czarną płytką, ponieważ widać na niej smugi białego mydła. U mnie w wannie kąpią się dzieci więc chlapią na wszystkie strony i mydełko zbiera się w rowkach a ja latam ze ścierą i to przecieram. Poza tym płytka jest piękna i powiem szczerze, że łazienka robi naprawdę spore wrażenie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hej Ja wciąż do Ciebie zaglądam, ale coś mało się ujawniasz ale ja cierpliwie czekam na relacje pisemną i oczywiście foto jak się mieszka i jak tam twoje reklamacje... mam nadzieję,że udało się wszystko pozałatwiać i nie masz już z tym problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts