mirekgrodzki 17.09.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 ... tak dobrego zbioru porad. Nic tylko to zebrać do kupy i gdzieś wydać. Ja właśnie rozwiązałam pewien dylemat odnośnie ocieplenai dachu - dzieki Waszym radom. Ppozdrawiam, MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.09.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 ... tak dobrego zbioru porad. Nic tylko to zebrać do kupy i gdzieś wydać. Nie sądzę, zeby wydanie tego w formie książkowej miało jakikolwiek sens. Forum jest użyteczne przez to, że można w nim informację łatwo wyszukiwać. Ponadto przy tej ilości użytkowników (na dzień dzisiejszy zarejestrowanych jest ich 6136, a ilu odwiedza forum jako goście ?), prawie na każde zadane pytanie można spodziewać się odpowiedzi (po ponad 2 latach działania forum jedynie 3250 postów nie doczekało się żadnej reakcji ze strony innych użytkowników Forum). Forum może jednak być kopalnią wiedzy przy poszukiwaniu rozwiązania konkretnego problemu - większość problemów spotykanych na budowach była już rozwiązana przez innych . Jednak przy korzystaniu informacji z Forum trzeba być czujnym. Często nie wiemy, jaką wiedzą dysponuje osoba, która daną opinię feruje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2003 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 .....Nic dodać nic ująć........ Ale w informacje zawarte w postach HenoK można wierzyć w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.09.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 .....Nic dodać nic ująć........ Ale w informacje zawarte w postach HenoK można wierzyć w 100%. Aż taki pewien nie jestem, czy w ponad 1000 moich dotychczasowych wypowiedziach na Forum nie było żadnych wpadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts