pysioLodz 01.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam, mam pytanie czy ktoś orientuje się ile można wziąć za położenie m2 folii paroprzepuszczalnej na rzeźbie dachowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 to zależy ile artyzmu autor włożył w tę rzeźbę (dachową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 02.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 to zależy ile artyzmu autor włożył w tę rzeźbę (dachową) To ile powinienem za to wziąć ? tak na marginesie zostawił bym to kryjącemu dach, bo on za to odpowiada (chyba że autor sam chce dalej ułożyć pokrycie ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysioLodz 02.06.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Mam położyć folię, bo kończę pracę już zaczętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 folia plus kontrlaty ..... mysle , ze ok 5 do 10 zl m2 jest ok , ale to zalezy od wielu rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A jaki dach? prosty dwuspadowy czy połamaniec z wolimi oczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A jaki dach? prosty dwuspadowy czy połamaniec z wolimi oczkami? hmmmm , a u mnie najczesciej sa "proste dwuspadowe" z wolimi oczkami i o wiele trudniejszymi w wykonaniu lukarnami podluznymi .... a folia nie siega tak daleko , takie bajery przeciez nie foliujemy a tak wogole , to dlaczego dwuspadowe sa "proste" ? chodzi o katy proste czy o prostote w wykonaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysioLodz 04.06.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dziękuje za podpowiedzi. Dach ma 400 m2, bardzo połamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 06.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dziękuje za podpowiedzi. Dach ma 400 m2, bardzo połamany. Przy takim dachu 15 zeta od metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysioLodz 07.06.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 DZIĘKUJE MYŚLĘ, ŻE TE WSZYSTKIE INFORMACJE MI WYSTARCZĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 08.06.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dziękuje za podpowiedzi. Dach ma 400 m2, bardzo połamany. Przy takim dachu 15 zeta od metra ale to już chyba max cena, bo i tak, jest wysoka za folie bez urazy ale 12 to chyba już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 11.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dziękuje za podpowiedzi. Dach ma 400 m2, bardzo połamany. Przy takim dachu 15 zeta od metra ale to już chyba max cena, bo i tak, jest wysoka za folie bez urazy ale 12 to chyba już dość Bez urazy, zawsze zamiast połamanego, można sobie dwuspadowy zrobić, taniej będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysioLodz 15.06.2008 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Mam nabić jeszcze kontrłaty i łaty na gotowo, pod blachodachówkę. Jak policzyć za kontrłaty i łaty ? Dach 400 m2, bardzo połamany. Ten sam dach, o którym pisałem porzednio.( Za folię już zapłacono ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 15.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Mam nabić jeszcze kontrłaty i łaty na gotowo, pod blachodachówkę. Jak policzyć za kontrłaty i łaty ? Dach 400 m2, bardzo połamany. Ten sam dach, o którym pisałem porzednio.( Za folię już zapłacono ) Kurna w jaki dziwny układ się wdałeś ja nie wyobrażam sobie ,aby ktoś mi nabijał łaty na dachu który mam kryć osobiście , bo to jakaś paranoja dla mnie.Codzi mi o to że ja wykonuję pokrycie to i ja za wszystko odpowiadam, ale żeby za mnie ktoś łaty nabijał ? to dla mnie niedopuszczalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts