ewasuw 02.06.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 w domu który zaczęliśmy budować jest kuchnia o pow. 10m2 Te 10m to moim zdaniem troche mało ale wszyscy mnie pocieszają że taka pow. wcale nie jest mała, że w takiej kuchni zmieści sie wszystko to co potrzebne jest w kuchni. w tej chwili mam kuchnię 15m metrów i jest dla mnie idealna chociaż przyzam że muszę się w niej trochę nalatać czy są tutaj użytkowicy takich właśnie 10m kuchni, czy takie kuchnie nie są za małe czy może wręcz przeciwnie - wszystko ma się w zasięgu ręki i wcale nie potrzebna jest większa kuchnia. proszę o opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 02.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 teraz ma 7,5 metra i jest ok .W domu bede mieć 9,5 m2 .FAJNIE BO PRZYTULNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 03.06.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Mam podobny problem teraz mam 12.5, a w nowym domu tylko 9 i wątpliwości czy starczy. Pocieszające jest to ,że teraz będę mieć obok kuchni 2 m2 spizarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts