Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zestaw pod prysznic- co i jak z czym się je?

Recommended Posts

chciałabym zakupić na necie prysznic- tj. słuchawka z wężem -ruchoma, zestaw prysznicowy- z przyciskiem do przełączania na słuchawkę i na deszczownicę. Co jest potrzebne do montażu czegoś takiego- co to jest łącze kątowe? Bo z czymś takim sie spotkałam- proszę nie śmiejcie się ale w tej materiii jestem kompletna blondynka. :-? :oops: :oops: :-? :oops:

Nie wiem po prostu o co pytać sprzedawcę a chciałabym wiedzieć zanim coś kupię.

https://forum.murator.pl/topic/102766-zestaw-pod-prysznic-co-i-jak-z-czym-si%C4%99-je/

Spokojnie możesz pytać o wszystko sprzedawcę. Masz prawo się nie znać, tak dużo się zmienia w rozwiązaniach technicznych. Najlepiej pójść do jakiegoś salonu łazienkowego, żeby zademonstrowali rozwiązania i możliwości.Ja też korzystałam z takiego pokazu w salonie Aqua we Wrocławiu i z ich porady. Od dwóch lat korzystamy z zestawu prysznicowego Hansgrohe i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie mamy dwóch słuchawek, tylko jedną - lekką, szeroką. Bardzo sprytne rozwiązanie pozwala ją przesuwać jednym ruchem na wybraną wysokość np. deszcz z góry albo skorzystać z prysznica bez moczenia głowy. Można wybrać albo przyjemny deszczyk albo mocny masaż - ma kilka różnych możliwości. Można zdjąć słuchawkę i skorzystać z prysznica ręcznego, opłukać kabinę itd. Proste, estetyczne - jeden wąż, jedna słuchawka, a efekt super. Polecam, ale może od tego czasu jest coś jeszcze fajniejszego i ktoś inny coś poleci.

:) :) :)

https://forum.murator.pl/topic/102766-zestaw-pod-prysznic-co-i-jak-z-czym-si%C4%99-je/#findComment-2494392