Bauricho 02.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 WitamNa forach internetowych ludzie mają przeróżne nicki, dla mnie najłatwiejszym ułatwieniem rozpoznanie forumowicza jest avatar. Na tym forum mało ludzi ma avatar, więc trafiłem w niszę i mam nadzieje ze bedzie zapotrzebowanie ;PA więc proponuje wam wykonanie avatara, za darmo oczywiscie.Więc piszcie jaka tematyka by was interesowała i wklejajcie jakieś obrazki, na których mam się opierać czy korzystać, abstrakcyjne czy jakies inne pomylence tez zrobie, tylko podawajcie kolorystyke i pamietajcie ze wielkosc avatara to 150x150, wiec nie wymagajcie zdjecia domu rl ;P Moge tez zajac sie poprawa jakosci waszego zdjecia portretowego, takiego malego. Mysle ze co dwa dni bede wykonywal za mowienia, jezeli bdzie ich mniej to moze co dzien, oczywiscie jezeli ktos nie bedzie mogl sobie dac rady z wklejeniem go to pisac ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 18.11.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 avaterk zrobiłam sobie sama, ale nie wiem jak go wstawić teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.11.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 avaterk zrobiłam sobie sama, ale nie wiem jak go wstawić teraz avatar musi * mieć odpowiednie wymiary - 150x150 piskeli * mieć formę pliku graficznego - jpg lub gif * być umieszczony w Internecie - link wklejasz w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 18.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ok, dzieki wielkie. Będę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts