Gość 17.09.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 WITAM,BARDZO PROSZĘ O POMOC W NASTĘPUJĄCYCH SPRAWACH: 1) DOSTAŁEM OFERTĘ FIRMY KOMPLETNEGO DACHU (BLACHODACHÓWKA VENUS, ORYNNOWANIE, WYŁAZ DACHOWY FOLIA I WSZYSTKIE NIEZBĘDNE ŁĄCZNIKI, GWOŹDZIKI ITP - BEZ ROBOCIZNY) ZA 16.500 PLN...??? 2) SZUKAM DOBRYCH OKIEN PCV...! BARDZO WAS PROSZĘ POWIEDZCIE CZY ZA TEN DACH TO DUŻO (I ILE EWENTUALNIE POWINIENEM SIĘ SPODZIEWAĆ ZA ROBOCIZNĘ???) I DORADŹCIE COŚ O TYCH OKNACH. Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ!WK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 17.09.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Co do dachu to nie wiem, a okna to temat rzeka. Warto przejrzeć istniejące wątki, pojawiają się nazwy firm godnych polecenia. Ważne jest też to, czy w Twoim rejonie dana firma działa.O dachach i cenach też pewnie było... Czasami takie informacje można wyczytać w dziennikach budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 17.09.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 zależy czy ten Twój dach to 50, 100, 200, czy więcej m2, poza tym jeśli jest skomplikowany wyjdzie Ci o niebo więcej blachodachówki (jesli dekarze "pójdą na łatwiznę" - u nas im się nie udało ). Pozdrawiam Pearl PS: kupować wszystko w jednym miejscu jest super pod warunkiem, że ma się to przysłowiowe minimum wiedzy np.: "dachowej". Jeśli się nie ma, to prawie na pewno Cię "załatwią" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 MÓJ DACH MA DOKŁADNIE 249M2 - MA KILKA ŁAMAŃCÓW NA SOBIE (JEST TO PROJEKT LIPIŃSCY LMB17 - JEŚLI KOMUŚ COŚ TO MÓWI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 17.09.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 cena wydaje się zupełnie przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts