robertsurlit 02.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam mama pytanie o ceny orientacyjne -średnie :ułożenie m2 kwadratowego kafelków, m 2 glazury i m2 parkietu oraz m2 pomalowanie ścian, jak wygladają takie takie koszty w Warszawie. CZy jest szansa znaleźć ekipę na okres wakacji . Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 02.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 wpisz w google (taka wyszukiwarka) "remont warszawa" i wyskoczą Ci strony wykonawców. Na kilku z nich są cenniki. Robiłem to dzisiaj, więć wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 02.06.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 mama pytanie o ceny orientacyjne -średnie : ułożenie m2 kwadratowego kafelków, m 2 glazury i 40-80 zł/m^2 m2 parkietu oraz 50-100 zl/m^2 + chemia m2 pomalowanie ścian, 5-15 zl/m^2 Jak widac rozrzut cenowy jest spory Nie da sie podac zadnych srednich cen, nie widzac co jest do roboty. CZy jest szansa znaleźć ekipę na okres wakacji . Jakies szanse pewnie sa. Odezwij sie do mnie na priv jak juz bedziesz szukal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsurlit 04.06.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 dziekuje bardo zaraz będę sprawdzał idalej szukałpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts