Dambus 02.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam,jestem tu zupełnie nowy. No i jak to nowy szukam pomocy.Mogę zakupić po okazyjnej cenie od wujka działke na Wawrze a konkretnie w okolicach Izbickiej. Działka jest leśna okolo 3000m2. Żona była w gminie ale jej powiedziano że nie ma planów i nic nie wybuduje (pomijam kompetencje Pań w gminie które praktycznie nic nie wiedziały). Pewnie dałbym sobie spokój gdyby nie to iż byłem w tamtej okolicy , no i widzę pełno nowo budujących się domów w lesie. Czyli wniosek , że jednak mozna. Stąd moja prośba o pomoc. Czy jest wśród szanownych forumowiczów osoba/osoby które miały podobny problem i budowały na działce leśnej bez warunków zabudowy. Będę ogromnie wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam, jestem tu zupełnie nowy. No i jak to nowy szukam pomocy. Witaj Skopiuj sobie tekst swojego wpisu powyżej, następnie otwórz wątek >>> http://forum.muratordom.pl/niesmiala-propozycja-grupa-wawer,t37567-2520.htm tam kliknij "Odpowiedz" i wklej to, co skopiowałeś Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts