Gość 30.01.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 kurcze wlasnie sobie znalazlem taki fajny temat dziwi mne ize tak malo jest zwolennikow pisuara ja bede go mial obowiazkowo panowie nie dajcie sie zonom, badz tesciowym i zrobcie tez raz cos dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.01.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 ja bede go mial obowiazkowo Oczywiście zrobisz go z betonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torian 30.01.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 pisuar w domu to chyba przesada sorry ale to tylko moja opinia będzie wyglądało jak w knajpie czy innym markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariowu 31.01.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Sorry ale jak słyszę pisuar to kolejne skojarzenie od razu prowadzi mnie do "babci klozetowej" a stąd już tylko krok do czasów PRL-u Więc u mnie na pewno go nie będzie, a swoją drogą będąc u znajomych nigdy się z nim nie spotkałem , bo dom to nie miejsce na pisuar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pikuś 31.01.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Moja żona zdecydowanie twierdzi, że panowie powinni tę sprawę załatwiać "po damsku" siadając. Wprawdzie wychowała dwóch synów i mnie ale do takich nie licujących z męską godnością zachowań nie udało się jej doprowadzić. Zresztą kibelek sprzątam ja i nie rozumiem tak drastycznego czysto feministycznego podejścia do sprawy . Panowie brońcie swojego JA i czasami pomóżcie swoim białogłowom w sprzątaniu, a problem kropek przestanie istnieć Pozdrowienia Pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 31.01.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Brzmi jak...buduar, rezerwuar.... (romantycznie, z francuska). W każdym razie 100 razy lepiej brzmi niż wygląda!! pozdr. ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Jak śiąść na kibelek i sie załatwić jak żona mnie podnieci )) ! >??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 01.02.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 z Maklakiewiczem i Himilsbachem - jak po wejsciu do pewnego pokoju w domu wczasowym padło cos w tym stylu ( nie pomne dokładnie ) i po pewnym namysle ze strony któregos z tych dwóch nieodzałowanych zreszta artystów : "to umawiamy się - lejemy do zlewu czy nie " . Dodam ,że pokój był wyposażony z rzeczy sanitarnych tylko w umywalkę. Jak masz takich gości to rób pisuar a jak innych to zrób normalny sedes z funkcja 1/2 wody do spłukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc 01.02.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Ludzie o czym ta dyskusja!Prawdziwy chlop leje do umywalki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 01.02.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Którą chyba ma na wyłączność, której nikt z rodziny nie ogląda i sam ją szoruje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 01.02.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Pisuar w domku - to chyba jakas popierdulka. Domek to nie knajpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Dziwi mnie,że są tak agresywne odpowiedzi przeciwników pisuaru. Ja pozostawię wybór INWESTOROWI. Mogę tylko dodać, dla mnie jest niezbędny dlatego,że budzę się w stanie erekcji już blisko 30 lat codziennie. niezależnie co działo się w nocy i ile razy. Powiedzcie mi szanowni Panowie jak oddać mocz do miski ustępowej. Próbowałem na siedząco ale "kubuś"o rozmiarze standardu europejskiego się nie mieści Dlatego zalecałbym "każdemu wedle potrzeb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Dziwi mnie,że są tak agresywne odpowiedzi przeciwników pisuaru. Ja pozostawię wybór INWESTOROWI. Mogę tylko dodać, dla mnie jest niezbędny dlatego,że budzę się w stanie erekcji już blisko 30 lat codziennie. niezależnie co działo się w nocy i ile razy. Powiedzcie mi szanowni Panowie jak oddać mocz do miski ustępowej. Próbowałem na siedząco ale "kubuś"o rozmiarze standardu europejskiego się nie mieści Dlatego zalecałbym "każdemu wedle potrzeb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Panowie ! dlaczego nie chcecie siadać ?A to dłuższe "posiedzenie" to też na stojąco ?Niemęskie ?Większość z Was sprząta w domu, robi zakupy, myje naczyniaa siadanie niemęskie ?Chyba że tylko to Wam pozostało z męskości ! pozdrawiambynajmniej nie baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag 01.02.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Hmmm gdyby moj mezczyzna chcial miec pisuar w toalecie, to prosze bardzo. Jesli uwaza, ze potrzebuje to nie ma o czym dyskutowac. Dopiero gdyby zazadal automatu z prezerwatywami to zaczelabym drazyc temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastel 01.02.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 dlaczego nie? nie przeczytałem tu żadnej poważnej wady tego rozwiązania... oprócz skojarzeń z barem, itp. zwykłe muszle klozetowe też tam są a skojarzeń brak. przecież to idealne i wygodne rozwiązanie. jeżeli macie na tyle miejsca w łazience czy toalecie... a żeby nie budziło nieprzyjemnych tendencyjnych skojarzeń z wc publicznym, dworcowym, itp. proponuję tak wszystko urządzić aby było miło i przytulnie jak w domciu. ze zwykłej domowej łazienki też można uczynić łaźnię publiczną. wystarczy brak wyobraźni przy aranżacji wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 01.02.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Myślę podbnie pod rozwagę bym brał jedynie powirzchnię łazienki. A koszty i ekspolatacja, też plusem są dużym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek 01.02.2004 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Zapytaj znajomego jak wygląda jego ściana wokół pisuaru jeżeli już patrzysz pod tym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 01.02.2004 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 no witam widze ze temat ciegle ciesy sie duzym zainteresowaniem ja zamontuje sobie pisuar obowiazkowo, gdyz muszla drazni mnei poprostu a do wszystkich przeciwnikow pisuaru powiem tylko tak "kto nigdy nie uronil kropelki lejac do muszli niech pierwszy rzuci kamieniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts