Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pisuar - czy warto go instalowa? ???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Pikuś
Moja żona zdecydowanie twierdzi, że panowie powinni tę sprawę załatwiać "po damsku" siadając. Wprawdzie wychowała dwóch synów i mnie :D ale do takich nie licujących z męską godnością zachowań nie udało się jej doprowadzić. Zresztą kibelek sprzątam ja i nie rozumiem tak drastycznego czysto feministycznego podejścia do sprawy :D . Panowie brońcie swojego JA i czasami pomóżcie swoim białogłowom w sprzątaniu, a problem kropek przestanie istnieć :D Pozdrowienia Pikuś.

z Maklakiewiczem i Himilsbachem - jak po wejsciu do pewnego pokoju w domu wczasowym padło cos w tym stylu ( nie pomne dokładnie ) i po pewnym namysle ze strony któregos z tych dwóch nieodzałowanych zreszta artystów : "to umawiamy się - lejemy do zlewu czy nie " . Dodam ,że pokój był wyposażony z rzeczy sanitarnych tylko w umywalkę.

Jak masz takich gości to rób pisuar a jak innych to zrób normalny sedes z funkcja 1/2 wody do spłukiwania. :lol:

Dziwi mnie,że są tak agresywne odpowiedzi przeciwników pisuaru.

Ja pozostawię wybór INWESTOROWI.

Mogę tylko dodać, dla mnie jest niezbędny dlatego,że budzę się w stanie erekcji już blisko 30 lat codziennie. niezależnie co działo się w nocy i ile razy.

Powiedzcie mi szanowni Panowie jak oddać mocz do miski ustępowej.

Próbowałem na siedząco ale "kubuś"o rozmiarze standardu europejskiego się nie mieści :oops:

Dlatego zalecałbym "każdemu wedle potrzeb" :lol:

Dziwi mnie,że są tak agresywne odpowiedzi przeciwników pisuaru.

Ja pozostawię wybór INWESTOROWI.

Mogę tylko dodać, dla mnie jest niezbędny dlatego,że budzę się w stanie erekcji już blisko 30 lat codziennie. niezależnie co działo się w nocy i ile razy.

Powiedzcie mi szanowni Panowie jak oddać mocz do miski ustępowej.

Próbowałem na siedząco ale "kubuś"o rozmiarze standardu europejskiego się nie mieści :oops:

Dlatego zalecałbym "każdemu wedle potrzeb" :lol:

Panowie ! dlaczego nie chcecie siadać ?

A to dłuższe "posiedzenie" to też na stojąco ?

Niemęskie ?

Większość z Was sprząta w domu, robi zakupy, myje naczynia

a siadanie niemęskie ?

Chyba że tylko to Wam pozostało z męskości !

pozdrawiam

bynajmniej nie baba

dlaczego nie? nie przeczytałem tu żadnej poważnej wady tego rozwiązania... oprócz skojarzeń z barem, itp. zwykłe muszle klozetowe też tam są a skojarzeń brak. przecież to idealne i wygodne rozwiązanie. jeżeli macie na tyle miejsca w łazience czy toalecie... a żeby nie budziło nieprzyjemnych tendencyjnych skojarzeń z wc publicznym, dworcowym, itp. proponuję tak wszystko urządzić aby było miło i przytulnie jak w domciu. ze zwykłej domowej łazienki też można uczynić łaźnię publiczną. wystarczy brak wyobraźni przy aranżacji wnętrza...

no witam

widze ze temat ciegle ciesy sie duzym zainteresowaniem

ja zamontuje sobie pisuar obowiazkowo, gdyz muszla drazni mnei poprostu

a do wszystkich przeciwnikow pisuaru powiem tylko tak "kto nigdy nie uronil kropelki lejac do muszli niech pierwszy rzuci kamieniem" :lol: