pyryman 16.07.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Podejrzewam że większość nastawiona na NIE, używała lub tylko widziała pisuar w miejscach publicznych. Nie musi on być szkaradztwem metrowej długości z niebieskim śmierdziuchem w środku! Są bardzo ładne typy z klapką, do tego ładny kranik i wygląda o niebo lepiej niż brudna od nieużywania miska na podłodze (czyt. bidet). Moja siostra ma właśnie taki pisuarek w domu i każdy gość płci męskiej nachwalić się nie może o jego praktyczności i użyteczności w łazience. Ja właśnie kombinuję zaczepienie go w narożniku łazienki. Żonka też jest w 100% za, właśnie dlatego że widziała jak się sprawuje u siostry. Wcześniej też uważała że to bezsens. Także proszę szanownych forumowiczów o niewypowiadanie się negatywnie o pisuarach tylko dlatego że w knajpie to wygląda brzydko. Ciekawe ilu mężczyzn, z tych na NIE w knajpie zamiast pisuaru kożysta z toalety???? A tak w ogóle to witam wszystkich gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyryman 16.07.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A tutaj jest przykład na ładny pisuarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyryman 16.07.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 http://www.roca.pl/asortyment.phtml?idd=1&idg=13&ida=148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.07.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A tutaj jest przykład na ładny pisuarek Rzeczywiście ładniutki ten pisuarek A'propos - dlaczego kolega ma pseudo "pyryman" mimo, że jest z Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 16.07.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 jestem zdecydowanie za posiadaniem pisuaru. faktycznie mam dosyć szorowania kibla i zamykania klapy . to raczej mąż jest zdziwiony moim pomysłem i uważa go za zbędny "pierdół". ja jednak mam synka 3 letniego i drugie dziecko w planie(syn?) i już mi ręce opadają na samą myśl o sprzątaniu. lusia a propozycja z postu wyżej bardzo mi się podoba - no i cena do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyryman 16.07.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A tutaj jest przykład na ładny pisuarek Rzeczywiście ładniutki ten pisuarek A'propos - dlaczego kolega ma pseudo "pyryman" mimo, że jest z Warszawy ? Bo i w Warszawie są Pyry No i proszę jaki świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyryman 16.07.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A tutaj jest przykład na ładny pisuarek Rzeczywiście ładniutki ten pisuarek A'propos - dlaczego kolega ma pseudo "pyryman" mimo, że jest z Warszawy ? Bo i w Warszawie są Pyry No i proszę jaki świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 16.07.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A tak w ogóle to witam wszystkich gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum Witam również. To chyba za moją sprawą się tu spotykamy, chyba że się mylę? Na forum Gazety Wyborczej działam jako "jap". I w ten sposób temat żyje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Ptyś 17.07.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Mi tak jak chyba wielu to się kojarzy się bardziej z miejscami typu bar, kino.... Raczej nie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.07.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Podczas planowania nigdy mi nawet przez myśl nie przeszło by zainstalować to ustrojstwo w swojej łazience.Teraz, gdy już mieszkam także nie odczuwam jego braku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyletant 17.07.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 A ja - odwrotnie niż Wowka - od początku planowałem zainstalowanie pisuaru. W końcu jednak zrezygnowałem, bo wpadłem na lepszy pomysł rozwiązania problemu. Podwiesiłem sedesy nie na regulaminowej wysokości 42 cm tylko na 50. Różnica niby niewielka, ale spróbujcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.07.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 U nas miał być ale z powodu braku miejsca wypadł . Żałuję , u znajomych jest i swietnie się sprawdza . A swoją drogą fajny wątek , uśmiałam się do łez , tak obrazowo niektórzy pisali o swoich przeżyciach okołokibelkowych Pozdrowienia - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 17.07.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 18.07.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Ja już wieki temu, mając doświadczenia z dwoma panami w domu rodzinnym, uważałam, że pisuar to w łazience dobra rzecz. Teraz też mam dwóch panów w domu (czyt: w mieszkaniu ) i zawsze odgrażałam się, że we własnym domu zainstaluję pisuar (oczywiście jakiś sympatyczny, a nie paskudztwo rodem z publicznej toalety). Jakież było moje zdziwienie, gdy w którejś gazecie przeczytałam, że na Zachodzie szczytem marzeń, elegancji i oznaką posiadania dużej kasy jest instalowanie pisuarów w łazienkach. No proszę- jakim jestem prorokiem Ale żeby te pisuary były choć trochę tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kneru 18.07.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Czy pisuar powinien być mały czy duży?? W pracy zainstalowali małe "Cersanit" i wydaje mi się że część lekko się rozbryzguje. Natomiast w szkole mamy głebokie i inny jest efekt Co możecie doradzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 18.07.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Czy pisuar powinien być mały czy duży?? W pracy zainstalowali małe "Cersanit" i wydaje mi się że część lekko się rozbryzguje. Natomiast w szkole mamy głebokie i inny jest efekt Co możecie doradzić?? sam sobie odpowiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majgeniusz 18.01.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Odświeżę wątek, bo zima i smutno, a tu można się trochę rozerwać! Radzę poczytać od początku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 18.01.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A może ustęp turecki? to dopiero ekstrawagancja.Albo suchy ustęp.Czy jest ktoś taki na forum, co wie, co to jest suchy ustęp? Nie mylić ze sławojką z serduszkiem na zewnątrz. To montuje się wewnątrz budynku.To dopiero byłby hit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majgeniusz 19.01.2006 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 A może ustęp turecki? to dopiero ekstrawagancja. Albo suchy ustęp. Czy jest ktoś taki na forum, co wie, co to jest suchy ustęp? Nie mylić ze sławojką z serduszkiem na zewnątrz. To montuje się wewnątrz budynku. To dopiero byłby hit. Suchy ustęp? zaraz zaraz, gdzieś to słyszałem, a już wiem. Tak się mówi gwarą do siedzącego, młodego niemiłosiernie szczupłego pasażera tramwaju! - Suchy!, ustęp miejsca starszej babci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 19.01.2006 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Nie wiem czy będę miał pisuar, ale chciałbym go mieć.Denerwuje mnie siadanie na sedesie lub "celowanie" do niego.Prawda jest taka, że fizjologiczną pozycją mężczyzny do siusiania, jest pozycja stojąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts