Majgeniusz 24.01.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 pomyśl także o dzieciach one także będą chciały do pisuaru a więc drugi mniejszy i niżej zawieszony Albo podnoszony i opuszczany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ja mam pisuar. Zakrywany jest deską. Ładny wygląd i nie kojarzy mi się z brudnymi użytkami w publicznych toaletach. Nie jest trudny do mycia i bardzo podoba się męskiej części odwiedzających nas gości. Jest firmy Rocca czy jakoś tak. Instalowałem go dla swej wygody, a teraz jeszcze doszedł syn więc nikt nie powie, że postąpiłem egoistycznie tylko, że byłem dalekowzroczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 24.01.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ja mam pisuar. Instalowałem go dla swej wygody, a teraz jeszcze doszedł syn więc nikt nie powie, że postąpiłem egoistycznie tylko, że byłem dalekowzroczny. Doskonale to ująłeś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 03.02.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 o tu proszę, jak ładnie wkomponowany (mam nadzieję, że autorzy aranżacji nie mają nic przeciwko, w końcu świetny przykłda ich pracy godnej polecenia)http://g3architekci.pl/ns/ns19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 04.02.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Pisuar jak najbardziej ładny, ale co do tej klapki to mam pewne obawy! Mam nadzieję, że ma ona jakiś mechanizm przytrzymujący ją otwartą, bo jeśli nie to może być to bardzo niebezpieczne urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majgeniusz 09.02.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A tu są jeszcze inne modele http://forum.podrywacze.pl/viewtopic.php?t=1895 http://kurde.pl/art.php?ID=583 http://www.francopolo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=5 http://www.toitoi.pl/Nuetzliches/_pdf/FlyerKROS.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majgeniusz 09.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Pisuar jak najbardziej ładny, ale co do tej klapki to mam pewne obawy! Mam nadzieję, że ma ona jakiś mechanizm przytrzymujący ją otwartą, bo jeśli nie to może być to bardzo niebezpieczne urządzenie Może przed sikaniem założyć pancerz ochronny! (zamiast minikasku) oczywiście z otworem w odpowiednim miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holusio 09.02.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 nie czytalem calego watku ale wraca jak australijska strzelba aborygenow.. jestem pod wrazeniem ze temat zajal az tyle miejsca na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian 09.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Majgeniusz, litości! Zaparskałem sobie cały monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 09.02.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 nie czytalem calego watku ale wraca jak australijska strzelba aborygenow.. jestem pod wrazeniem ze temat zajal az tyle miejsca na forum Toż to oczywiste, że skoro temat szacowby to i miejsca zająć musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majgeniusz 10.02.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Tak poważnie, to planuję coś takiego zamontować w łazience! lub w WC byle było estetyczne i niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Brzmi jak...buduar, rezerwuar.... (romantycznie, z francuska). W każdym razie 100 razy lepiej brzmi niż wygląda!! pozdr. ale to nie jest do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.09.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 uwazam ze pisuar do lazienki moze byc tylko bez deski, bo jezeli z.... to bedzie jeszcze jedna deska o ktora będą sie czepiały ze nie opuszczona!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 18.09.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 dajcie juz spokoj temu tematowi. facet napewno juz podjal tecyzje, czy chce miec pisuar, czy zasiusianą muszlę dla gości. Wysłany : Czw, 21 Marzec 2002 22:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.09.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 nutka ty sie juz narozpisywalas ja sie dopiero rozkręcam, zjefajne forum, przez 10 lat klienci mi nie wrzucili tylu tematów łazienkowych co tutaj sie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 18.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Pisalam juz gdzies, ze to forum jest lepsze niz czat. Poza fachowymi poradami z branzy remontowo-budowlanej, mozna pare milych glupotek przeczutac. Oj wciagnelo mnie od tego pamietnego 13 wrzesnia br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 10.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 czas leci, a problemy te same. U mnie obowiazkowo będzie! mam dwóch panów moze to się jeszcze zmienić zwiększając przewagę męska więc jestem na tak. bardzo denerwuja mnie te ciapki i kropki na około sedesu, a skoro wszyscy panowie twierdza że to takie wygodne (wierzę na słowo) i bede miała mniej mycia kibla i okolic muszli to czemu w domu nie zafundowac sobie wygody? Jestem za, podbijam temat.moze ktos przez vten czas dorobił sie ładnego pisuaru z klapą, będę wdzięczna za zdjęcia, bo jestem przed wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 10.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 bede miała mniej mycia kibla i okolic muszli kibelek i tak trzeba umyć będziesz miała więcej mycia, bo jeszcze i pisuar będzie trzeba umyć jeśli chcesz mieć mniej mycia, to nie instaluj dodatkowego sprzętu tylko zmobilizuj męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 10.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 najlepiej nie mieć domu, to zupełnie nie ma co sprzątać. Widziałeś kloszarda z mopem?Wiadomo, ze kibelek tez trzeba myc ale o wiele mniej niż jak panowie używają pisuaru. Poza tym funkcja klozet babci i ciecia w jednym stojącego ze szmatą nad głową kogoś kto chce skorzystać z klopa nie za bardzo mi odpowiada, sprawdzajac czy dobrze skorzystał, czy miał wzwód co uniemożliwiało mu siedzenie i sikanie (ciekawy temat podjęty przez panów) i czy sa kropki na podłodze czy udało sie krople wpuscić w spodnie. Ludzie robią wanny z hydromasażem, pokoje hobby, czy pokój na bilard lub kino domowe, i jakoś zupełnie nikt wtedy nie podnosi argumentu sprzątania. Skoro pisuar jest wygodniejszy, i mniej potem chalpie sie przy sikaniu to ja jestem za. A poza tym mój dom jest i tak zupełnie inny pod wieloma względami, ale to jest mój dom, i bedzie taki jaki pasuje do mojej rodziny. Zatem pozdrawiam posiadaczy wielkich telewizorów, mebli kuchennych z nowoczesnymi blatami i frontami i posiadaczy kominków - telewizorów. Każdy ma co lubi, a chciałam tylko zjednoczyć się z tymi co maja podobne spojrzenie na sprawe pisuaru co ja i moze z nimi wymienic jakies uwagi co do meritum tematu pisuar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 10.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 spokojnie to Ty uznałaś, że kolejny sprzęt to mniej sprzątania, moim zdaniem to więcej sprzątania, i tyle, bez żadnych podtekstów, to jest oczywiste, że otaczamy się mnóstwem przedmiotów, bo tak lubimy, jest milej, wygodniej. Nigdzie nie napisałem, żeby nie instalować pisuaru, bo będzie więcej sprzątania - _moim_ (skromnym) zdaniem wniosek, że "pisuar = mniej sprzątania", jest mniej słuszny niż teza: "wszyscy, którzy korzystają sprzątają = mniej sprzątania na osobę". I tyle. Peace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts