bzx 02.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 wg mnie czas wyświetlany na forum to GMT, a powinien byc GMT+1. wlasnie zamiescilem posta i jest godzina wczesniej.. w ustawieniach mam GMT+1.. prosze to naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 wg mnie czas wyświetlany na forum to GMT, a powinien byc GMT+1. wlasnie zamiescilem posta i jest godzina wczesniej.. w ustawieniach mam GMT+1.. prosze to naprawic http://forum.muratordom.pl/post2430389.htm#2430389 BTW, GMT+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 03.06.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dzieki za info. ale samo forum powinno uwzględniać zmianę czasu na letni tak żeby nie trzeba było sobie ustawiać nieprawidłowej strefy czasowej - bo to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 samo forum powinno uwzględniać zmianę czasu na letni tak żeby nie trzeba było sobie ustawiać nieprawidłowej strefy czasowej - bo to nie ma sensu. ma sens, Internet to medium bez granic a możliwości dostępne w "Profilu" pozwalają na ustawienia osobiste tak w Polsce, jak i na Antylach przestawienie czasu dwa razy do roku to naprawdę żaden problem inna sprawa, że - być może - godzina mogłaby się u użytkowników zmieniać w skali GMT+strefa +/- 1 przy administracyjnym przestawianiu zegara dwa razy do roku ale ostatnie kilka sezonów i tej zmiany też nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.10.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 uprzejmie poproszę władnych z Muratora o odgórną zmianę czasu jest to istotne dla niezalogowanych, a poza tym takie realistyczne a póki co, każdy sobie wskazówki ustawia sam: Profil > Preferencje > Strefa Czasowa i tam GMT + 1 hour - Berlin, Bruksela i inne fajne miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts