Monsiu 03.06.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 witam,mam około 50m2 sufitu,który jednocześnie jest stropodachem (nie ma stropu w salonie).Pomiędzy krokwiami jest już 15 cm wełny.Chcę to docieplić 5 cm isover Supermatą,stelaż+wieszaki do krokwi,na to folia aluminiowa paroizolacyjna i montaż płyt G-K,szpachlowanie+gipsowanie+malowanie. jedna ekipa (nie widząc niczego,przez telefon) zaproponowała 50zł/m2.Czy ta cena jest przyzwoita?Dodam,że nie ma stropu,wszystko jest pod skosem,w najwyższym punkcie jest około 5 m,w najniższym około 3m.Dach kopertowy (właściwie namiotowy), pod Nadarzynem.Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregman00 03.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 sadze ze to bardzo rozsądna cena.jako wykonawca na terenie zielonej góry biore ok 80 zł za m2 na gotowo pod malowanie łacznie z zagruntowaniem poszpachlowanych regipsów.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 04.06.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 dziękuję bardzo za tę odpowiedź,mam też inną ofertę, po wizji lokalnej:) - 58 zł/m2 z pomalowaniem itp., na gotowo. Cena nie podlega negocjacjom ze względu na mały metraż (????), bo "tylko 50m2".No cóż, może jeszcze jakieś informacje od Was co do ceny za robociznę?dziękuję i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 06.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 cena super ja we Wrocku mam propozycję 120 zł za 1 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.06.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 witam, mam około 50m2 sufitu,który jednocześnie jest stropodachem (nie ma stropu w salonie).Pomiędzy krokwiami jest już 15 cm wełny.Chcę to docieplić 5 cm isover Supermatą,stelaż+wieszaki do krokwi,na to folia aluminiowa paroizolacyjna i montaż płyt G-K,szpachlowanie+gipsowanie+malowanie. jedna ekipa (nie widząc niczego,przez telefon) zaproponowała 50zł/m2. Czy ta cena jest przyzwoita? Dodam,że nie ma stropu,wszystko jest pod skosem,w najwyższym punkcie jest około 5 m,w najniższym około 3m. Dach kopertowy (właściwie namiotowy), pod Nadarzynem. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i odpowiedzi. Wysoko,80zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 od 45 do 85 za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA_ 10.07.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Gdańsk: 50 zł/mkw+ osobno za okna( 120 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts