marekd 17.09.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 mój kolejny problem do rozważań to jakie rynny wybrać, w hurtowniach opowiadają o walorach i jednych i drugich ale mnie interesuje jak wygląda faktyczna eksploatacja, co sądzicie drodzy czytelnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 18.09.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Witam. Było niedawno na forum... poszukaj troszkę.Ja ze stalowych Plannja Siba jestem bardzo zadowolony. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.09.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Jest jeden z wielu tematów, który jest raczej sprawą gustu. Jedni to drudzy tamto.Ja wolałem palstikowe rynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts