mysiaasia 03.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Proszę tutaj wpisywać dane firm budowlanych budujących z ytonga w okolicach województwa opolskiego lub dolnośląskiego, w szczególności z powiatu brzeskiego. Proszę też o podawanie innych solidnych podwykonawców z powiatu brzeskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 03.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Polecam ten link:http://www.xella.pl/html/pol/pl/ytong_certyfikowaniwykonawcy.php?countries_id=9&language_id=10&area_code=2&search_type=map®ion_id=1501&submit=search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiaasia 04.06.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dziękuje, ale się już zapoznałam z tą listą. Prosiłabym jednak o informacje czy ktoś z państwa współpracował z tymi certyfikowanymi wykonawcami i jak to wygląda w rzeczywistości. Może mogą polecić państwo jeszcze inne firmy budujące solidnie w tej technologii w tych okolicach, można też pisać po ile państwu policzyli za budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 04.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Budowałem z Ytonga i korzystałem z usług certyfikowanego wykonawcy. Wprawdzie nie z Twoich okolic, ale mogę jedno napisać. Jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiaasia 05.06.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dziękuje i zachęcam innych do pisania na tym forum. Też pewnie zacznę od rozmowy z certyfikowanymi firmami, dzięki Tobie wiem, że są solidni. Bardzo ładna robota jeśli chodzi o Państwa dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 05.06.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jeśli mogę coś doradzić. Porozmawiaj z kilkoma wykonawcami, wybierz 3 lub 4 którzy Ci najlepiej odpowiadają i wtedy zrób "rajd" po hurtowniach handlujących Ytongiem. Popytaj o ceny materiału i mimochodem o tych wytypowanych wykonawców. Popytaj wśród budujących. Zawsze możesz też zapytać przedstawiciela Xelli, co sądzi o tych wykonawcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts