Slawek 9 03.06.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam, Mam dom w stanie surowym oddalony o około 200 metrow od ostatnieo hydrantu.W warunkach jest napisane iż powinienem sam dociągnąć wodę, rurą 110.Ta sieć ma się ciągnąć lkilkadziesiąc metrów za mój dom i tam mam postawić hydrant.Koszt (ok 40 tys) mam oczywiście poniesć sam(praca, materiały + dokumentacje, decyzje, zgody gminy, opłata za przyłącz). Co mówi prawo w takich przypadkach ??? Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 03.06.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A droga, w której będziesz kładł sieć do kogo należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 9 03.06.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A droga, w której będziesz kładł sieć do kogo należy? Instalacja idzie obok drogi. Droga to wydzielona część działki mojej i sąsiadów (4 metry służebności) Trzeba wiedzieć ze mieszkamy na końcu wsi. Za nami na razie nie ma strefy budowlanej (plan miescowy nie dopuszcza budowy - otulina parku) slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 03.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Nie wiem czy to co napisałam w tym watku http://forum.muratordom.pl/post2544302.htm#2544302będzie miało zastosowanie do Twojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts