nely 03.06.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 mozna funkcjonowac w kuchni zupełnie bez górnych szafek?teraz mam takie i trzymam tam talerze, mąkę, olej, ociekacz, leki..gdzie to wszystko miałoby być jak np. ktoś ma kuchnię otwartą i do tego 2 okna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 mozna funkcjonowac w kuchni zupełnie bez górnych szafek? teraz mam takie i trzymam tam talerze, mąkę, olej, ociekacz, leki.. gdzie to wszystko miałoby być jak np. ktoś ma kuchnię otwartą i do tego 2 okna? Moze funkcjonowac nawet z dwoma oknami,tak wlasnie mamy. Nawet jest miejsce na podreczna spizarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 04.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 of kors tzn nie wiem jeszcze jak się funkcjonuje, tak tak właśnie u mnie będzie też mam dwa okna i nie będę miała szafek wiszących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Nie dublujcie tematow... http://forum.muratordom.pl/kuchnia-bez-gornych-szafek-co-w-zamian-poratujcie,t131742.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts