TMK 03.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam serdecznie i zapraszam do komentarzy, mniej lub bardziej związanych z budową wymarzonych czterech ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No to tereaz poleci z górki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.06.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Mam cichą nadzieję, że pogoda dopisze. Majster zakłada 2 miesiące na stan surowy zadaszony ze ściankami działowymi. Fajnie byłoby w tym roku zdążyć jeszcze z instalacjami i tynkami, a zimą powoli grzać i wykańczać. Zobaczymy czy się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 06.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witaj TMK Piękne zdjęcia w Twoim dzienniku. Będę śledzić Wasze poczynania. My z mężem mieszkamy juz w naszej południowej 6 miesięcy i wszystko spisuje się na medal.Tylko na początku nie chciało nam się po schodach wchodzić tam i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.06.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Będę śledzić Wasze poczynania. My z mężem mieszkamy juz w naszej południowej 6 miesięcy i wszystko spisuje się na medal.Tylko na początku nie chciało nam się po schodach wchodzić tam i z powrotem. Zazdrościmy Wam , naprawdę Wszelkie możliwe urzędy bardzo opóźniły naszą budowę i teraz chcielibyśmy już/teraz/wszystko na raz robić, a tak się nie da. Ten rok w porównywaniu z poprzednim i tak jest o wiele lepszy, materiały budowlane są praktycznie wszędzie dostępne i można nawet trochę powybrzydzać i ponegocjować ceny Do schodów jesteśmy przyzwyczajeni, mieszkamy od kilku lat na poddaszu. Może zaczniemy się martwić na starość, jak kredyt zegnie nasze kręgosłupy ps. Wasza strona WWW nie działa, jest gdzieś przeniesiona? Szukam zdjęcia południowej od strony tarasu, ale w wersji oryginalnej ze słupami i zadaszeniem. Nie wiem dlaczego dużo osób usuwa ten element, moim zdaniem nie warto psuć projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 07.06.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ładny domek życzę szybkiej wprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 07.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 TMK!Jutro postaram się zrobić kilka zdjęć i wkleić je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 10.06.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Lepiej na początku takie "niespodzianki" z ekipą niz póżniej. Wiem coś o tym. Pierwsza ekipa obraziła się i uciekła.. Będzie dobrze i mury do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.06.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Pewnie masz rację, jednak zaczekam z tydzień na majstra. W tym czasie mam nadzieję, że się odezwie i będzie kontynuował pracę. Jak zacznę ich bombardować telefonami czy mailami to i tak zwieją Za tydzień albo rybka, albo akwarium - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 10.06.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że poukłada się z Twoją ekipą, albo rychło znajdziesz lepszą Sama jestem w strachu, czy w końcu zacznę budować, bo miało być w tym tygodniu a będzie w następnym (opóźnienia na poprzedniej budowie) Szukam zdjęcia południowej od strony tarasu, ale w wersji oryginalnej ze słupami i zadaszeniem. Nie wiem dlaczego dużo osób usuwa ten element, moim zdaniem nie warto psuć projektu. Daszki z kolumienkami w Południowej są cudowne, dlatego "przeniosłam" je do Oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.06.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Daszki z kolumienkami w Południowej są cudowne, dlatego "przeniosłam" je do Oliwki W końcu ktoś docenił daszki, tak trzymaj Nasze misie pojawiły się i kopią, ale i tak muszę ustalić parę rzeczy z majstrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 11.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Fajnie, że ekipa się pojawiła Może nie będzie z nimi tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.06.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Fajnie, że ekipa się pojawiła Może nie będzie z nimi tak źle Sam nie wiem, dzisiaj znów coś kręcą.... .... zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 12.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Możesz napisać gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dobrze, że ekipa przywrócona do pionu teraz tylko mury do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.06.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Możesz napisać gdzie się budujesz? wysłałem na PW Monis - oby, ale jeszcze jedno zniknięcie i zainstaluje im monitoring, abym w pracy mógł zerkać czy i co robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 12.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Fajne miejsce No i z tej samej strony Wrocławia co my - no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Monis - oby, ale jeszcze jedno zniknięcie i zainstaluje im monitoring, abym w pracy mógł zerkać czy i co robią no tak. budowlańcy niby dorośli ludzie, ale pilnować trzeba na każdym kroku, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 16.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czym byłoby budowanie bez przepraw z majstrami Życzę powodzenia i szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.06.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czym byłoby budowanie bez przepraw z majstrami Co tam majstry przy bankach i księgach wieczystych. Z nimi można się dogadać, a z machiną urzędniczą znacznie trudniej. Za 9 godzin kolejne starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts