TMK 26.01.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Od rana dobiłem do 19'C, już jest przyzwoicie przyzwoicie ?? nie no, jakbym miała ze dwa swetry na sobie i rękawiczki to jakoś bym dała radę ... A coś wiadomo kiedy naprawią ten piec ? Trzeci dzień naprawiają... dobrze że są już elektryczne nagrzewnice i ciepełko jest przyzwoite (nawet chyba jak dla Ciebie?) 22-23'C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 O właśnie! - to się nazywa przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.02.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 zagląda, zagląda Gratuluje odbioru budynku! Dla niektórych to nie lada wyczyn. A tu prosze jak szybko Zdolniacha ta Twoja żonka. I upiecze i uszyje i jeszcze na głowie rodzinka z psem NORMALNIE MASZ SKARB W DOMU! Zdajesz sobie z tego sprawę ? Dla mnie też firanki dodają uroku pomieszczeniom, chociaż jak jestem u kogoś to mnie to nie razi że ich nie ma. Jednak w swoim domu nie wyobrażam sobie pokoi bez firanek Ładniutkie teraz macie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ty Tomek lepiej nie prowokuj, bo będą Ci się w dziennilu wpisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tomeeeeek, napisz mi na jakiej wysokości masz zainstalowany okap i czy wiesz może jak najwyżej można go zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Aaaa kurcze jak nie czytają, no jak - zawsze zaglądam, tyle, że nie zawsze się odzywam, bo ja gaduła, to wolę z Wami pogadać w realu Jak tylko będziemy po kładzeniu płytek i przeprowadzimy się, tak myślę w czerwcu to nastąpi, to spotykamy się u nas. Ryska ty teżżżżżż ( oczwiście z małżonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A ja powiem krótko : zazdroszczę odbioru domku...... I też zaglądam, tak po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 zagląda, zagląda Gratuluje odbioru budynku! Dla niektórych to nie lada wyczyn. A tu prosze jak szybko Zdolniacha ta Twoja żonka. I upiecze i uszyje i jeszcze na głowie rodzinka z psem NORMALNIE MASZ SKARB W DOMU! Zdajesz sobie z tego sprawę ? Wiem, wiem Okna ładniutkie będę wraz z zasłonami, to jednak znów odwleczone w czasie Ty Tomek lepiej nie prowokuj, bo będą Ci się w dziennilu wpisywać. Eeee, nie możliwe Tomeeeeek, napisz mi na jakiej wysokości masz zainstalowany okap i czy wiesz może jak najwyżej można go zainstalować? Praktycznie montuje się jak najniżej aby tylko nie przeszkadzał. Każdy dodatkowy centymetr zmniejsza siłę dmuchawy. U nas ok 70cm i to już jest wysoko. Jak tylko będziemy po kładzeniu płytek i przeprowadzimy się, tak myślę w czerwcu to nastąpi, to spotykamy się u nas. Z przyjemnością A pewnie i wcześniej. My na razie chorujemy, Nika ma chlamydie i męczymy ją drugi tydzień antybiotykiem, jeszcze dostanie sumamed na koniec tej "atrakcji". Mam nadzieje że wraz ze słońcem pokończą się choróbska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A ja powiem krótko : zazdroszczę odbioru domku...... I też zaglądam, tak po cichu cześć Iwonka To tak jak my do Twojego dziennika Od jakiegoś czasu mam wstręt do komputera i zaglądam tylko do paru dzienników i jakichś wątków DIY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jakie odczucia jak to nikt nie zagląda a ja to co . Gratuluję odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jakie odczucia jak to nikt nie zagląda a ja to co . Gratuluję odbioru a przepraszam, cichych zaglądaczy nie widać Przy okazji, kiedyś w wątku o moim projekcie "południowa", ktoś napisał że można szaleć, ale jak się uważa to ten dom można zbudować za 200tys. Kuźwa, chyba z desek... Odbiór mogłem robić już w październiku, jednak jak zwykle kasa skończyła się, a czekał kierbud, certyfikat etc. Dobrze że już po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tomeeeeek, napisz mi na jakiej wysokości masz zainstalowany okap i czy wiesz może jak najwyżej można go zainstalować? o potwierdziło się http://www.ceneo.pl/poradnik/okapy-kuchenne-przewodnik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam,zaglądam zaglądamy,bardzo podoba mi sie Was domek,jest taki przytulny;)My jeszcze nie mamy swojego dziennika ,ale zamieżam załozyc,narazie sledzimy cudze;)jestesmy na etapie pozwolen no i widze ze długa droga przed nami by dojsc do takiego celu jak Wy:)pozdrawiam Witam Fajnie że zarejestrowaliście się na forum Bez względu na to czy będziecie mieli własny dziennik, zawsze zapraszam do nas Droga nie jest długa, południowa powstała dokładnie w rok i czas ten jest raczej przerwą w życiorysie Przynajmniej dla takich co sami (się) wykańczają Samych papierów mam wypchany jeden cały pełnowymiarowy segregator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wielkie dzięki :) za informacje - już poczytałam i jutro sprawdzimy, w którym miejscu mają wyjść kabelki do prądu A masz u siebie kontakt koło okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wielkie dzięki :) za informacje - już poczytałam i jutro sprawdzimy, w którym miejscu mają wyjść kabelki do prądu Byle z tyłu okapu Moim artyście tak wycyrklowali, że kable i cały kanał wentylacyjny przekuwałem prawie 30cm w lewo. Sylwia tylko wkurzała się że zamiast pomalować kuchnię szalałem z młotem udarowym Kontakty nie ma, w okapie uciąłem wtyczkę i połączyłem kable za nim. Włączniki w nim są mechaniczne i nie widziałem potrzeby robienia gniazdka. Przy sterowaniu elektronicznym założyłbym je jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Przy sterowaniu elektronicznym założyłbym je jednak. Nie, nie mamy elektroniki - prosty jak cep okap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Przy sterowaniu elektronicznym założyłbym je jednak. Nie, nie mamy elektroniki - prosty jak cep okap. Takie są najlepsze Nasz "ślubny" ma 7 lat i nadal jest produkowany http://www.skapiec.pl/site/cat/303/comp/95595 Zepsuły się tylko plastikowe nakładki na przyciski i miałem uroczą korespondencję z serwisem maana (23 maile!). Na koniec wymyślili sobie, że mają ale po 7zł sztuka - jajcarze Napisałem do Mann Polska i dostałem paczkę nakładek za darmo - jak widać można. Co prawda w pracy sam taki manewr robię co jakiś czas, jak klient jest zdesperowany i nie może w sklepie dogadać się z reklamacją, to sporadycznie wysyłam kurierem nową sztukę. Oj cieszą się ludziska i fajnie się później rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.02.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Co prawda w pracy sam taki manewr robię co jakiś czas, jak klient jest zdesperowany i nie może w sklepie dogadać się z reklamacją, to sporadycznie wysyłam kurierem nową sztukę. Oj cieszą się ludziska i fajnie się później rozmawia. A wiesz, że dobro wraca podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześć przyznaje bez bicia ja dawno tu......nie zaglądałem ale powolutku zamierzam nadrabiać spore zaległości u dobrych ludzi z tego forum ps. gratki za odbiór !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.02.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Pomarudził, pomarudził i proszę ile podczytywaczy się znalazło. Jestem i ja. Odbijam piłeczkę i również gratuluję odbioru domku. Fajne uczucie zamknąć papierologię. A ty sprytna bestia jesteś, bo energetykę już masz już poza sobą. Też muszę się zebrać i załatwić tę kwestię. Karnisze ..................... to są moje upatrzone, ale jeszcze nie zakupione karnisze. Śliczności!!!! I korzystając z okazji, która trafiła się jak ślepej kurze ziarno, uprzejmie proszę o wykonanie wiekszej ilości fotek okienno-salonowych. Prosbę swą motywuję tym, iż nie mam bladego pojęcia na jakiej wysokości umieścić owe karnisze oraz jakiej długości maja one być. Do podania załączam 2 fotogra..... - nie może lepiej nie załączać ....... wróć ...... Do podania załączam kocią minke ze Shreka i proszę o pozytywne rozpatrzenie. b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts