Megana 08.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 TMK Zebrać rodzinkę na wycieczkę, zero kanapek, słoik robali i jemy jak złapiemy A jak nie złapiecie rybek, to zostaną .....................do zjedzenia robale Jeszcze zapytam Zabierasz mydło, wiesz po co.....??? A tak poważnie, jak jeździmy w okolice Karpacza, to mamy ulubioną smażalnie i tam Michał je pstrąga, a ja okonia nilowego, ani jednej ości z masełkiem czosnkowym, niebo w gębie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No super urządzonko, czy już z coś na nim grilowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 TMK Zebrać rodzinkę na wycieczkę, zero kanapek, słoik robali i jemy jak złapiemy A jak nie złapiecie rybek, to zostaną .....................do zjedzenia robale Jak nie złapiemy, to w drodze powrotnej przy pewnej stacji benzynowej podaja pyszne naleśniki Jeszcze zapytam Zabierasz mydło, wiesz po co.....??? dzieci boją się mydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No super urządzonko, czy już z coś na nim grilowałeś? jeszcze nie odpalany - na razie dopalam starego, a ten będzie miał start przy parapetówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 pyszne pstrągi są w sielskiej zagrodzie (tuż koło mnie?!) trzeba się będzie umówić na rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 pyszne pstrągi są w sielskiej zagrodzie (tuż koło mnie?!) trzeba się będzie umówić na rybkę Gdzie koło Ciebie? To znaczy w jakiej miejscowości Kasiu we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 pyszne pstrągi są w sielskiej zagrodzie (tuż koło mnie?!) trzeba się będzie umówić na rybkę Gdzie koło Ciebie? To znaczy w jakiej miejscowości Kasiu we Wrocławiu? dawaj adres bardzo ładnie proszę o namiar pstrągowy najbliżej nas jest obok pałacu w Krobielowicach, ale nie byliśmy tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No super urządzonko, czy już z coś na nim grilowałeś? jeszcze nie odpalany - na razie dopalam starego, a ten będzie miał start przy parapetówie A nie boisz się, że może Ci palić jedzonko w takim nowym Ja to przygotowuję tylko mięsko na grilla, ale palić w nim to raczej nie nadaję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A nie boisz się, że może Ci palić jedzonko w takim nowym Ja to przygotowuję tylko mięsko na grilla, ale palić w nim to raczej nie nadaję się. bez przesady to wersja w pełni wyposażona - regulacja wysokości rusztu itd, a przy grillu to się stoi i piwem polewa Mięsko dzień wcześniej w zalewę, dzień później to już sama przyjemność. Ostatnio to nawet córcia zjadła smażony boczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 najbliżej nas jest obok pałacu w Krobielowicach, ale nie byliśmy tam jeszcze. W tych Krobielowicach, to ceny prawdopodobnie mają straszne. Kiedyś chcieliśmy tam zobaczyć, to facet chciał za zaparkowanie 10 zł w latach? 2004 Michał mi podpowiada. Potraktowaliśmy go śmiechem i pojechaliśmy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ja karkówkę w ziołach robię, też jest pyszna i również dzień wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 coś nam wpadło w oko: http://img12.imageshack.us/img12/4936/rzymska623480647.jpg możliwe że takie będą w salonie na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Rybka w Kiełczowie z Wrocka ul. Szewczenki do końca prosto na skrzyżowaniu w prawio i za Widawą po prawej poznacie po ilości ludzi=dzieci ( właściciel, pozdrawiam, powinien mi odpalać działkę za reklamę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kasiu, czy to o to chodzi? Sielska Zagroda adres: ul. Rzeczna (na końcu) telefon: 601 892 882 (71) 398 83 22 lokalizacja: Kiełczów strona WWW: przejdź do strony co byśmy zrobili bez internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Powiemy mu, że masz u niego rabat - jakby nic o tym nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Rybka w Kiełczowie z Wrocka ul. Szewczenki do końca prosto na skrzyżowaniu w prawio i za Widawą po prawej poznacie po ilości ludzi=dzieci ( właściciel, pozdrawiam, powinien mi odpalać działkę za reklamę) niedaleko naszej pracy, a zarazem z Kiełczowa był nasz szef drugiej (tej normalnej) ekipy - niedaleko jest nasze "firmowe" pole golfowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ta, ale kto tam raz pojedzie to przepadł.... (raczej w tygodniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 coś nam wpadło w oko: http://img12.imageshack.us/img12/4936/rzymska623480647.jpg możliwe że takie będą w salonie na dole W ikei podobne rozwiązanie widziałam, ale białe raczej do kuchni lub łazienki - ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Rzymskie są ładne i na szczęście już nie takie drogie jak parę lat temu. Na górze będą klasyczne, u dzieci chyba bambusowe, a te na dole. Tylko nie wiem jak będą wyglądać na drzwiach balkonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ta, ale kto tam raz pojedzie to przepadł.... (raczej w tygodniu) To musimy spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts