Kaśka73 08.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 polecam pstrąga po chłopsku z ziemniaczamymi talarkami w sosie czosnkowym i się oddalam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Rzymskie są ładne i na szczęście już nie takie drogie jak parę lat temu. Na górze będą klasyczne, u dzieci chyba bambusowe, a te na dole. Tylko nie wiem jak będą wyglądać na drzwiach balkonowych Wczoraj byliśmy w Ikei i kupiliśmy tanio ( 40 zł) drewniane żaluzje do tego mieszkania gdzie teraz mieszkamy u Kasi. Bardzo ładne. Ale tylko 100 i 80 szerokość, długość 135 i 150. Jelii ktoś zainteresowany, to zrobię juto zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wczoraj byliśmy w Ikei i kupiliśmy tanio ( 40 zł) drewniane żaluzje do tego mieszkania gdzie teraz mieszkamy u Kasi. Bardzo ładne. Ale tylko 100 i 80 szerokość, długość 135 i 150. Jelii ktoś zainteresowany, to zrobię juto zdjęcie. coś z tych? http://www.allegro.pl/search.php?string=ikea&from_showcat=1&category=15984&description=1&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Tak, kolor naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Tak, kolor naturalny. jeszcze jest wersja DIY http://www.allegro.pl/item624042544_tania_roleta_rzymska_zrob_to_sam_nowosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Tak, kolor naturalny. jeszcze jest wersja DIY http://www.allegro.pl/item624042544_tania_roleta_rzymska_zrob_to_sam_nowosc.html Fajne, podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 kurde, przez całe to gadanie o pstrągach zgłodniałem i podjadam... rybkę z puchy pstrąg to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 kurde, przez całe to gadanie o pstrągach zgłodniałem i podjadam... rybkę z puchy pstrąg to to nie jest i puszką śmierdzi i olejem z kutra - ja tak specjalnie piszę , żeby Ci obrzydzić i co byś się nie objadał na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 i puszką śmierdzi i olejem z kutra - ja tak specjalnie piszę , żeby Ci obrzydzić i co byś się nie objadał na noc oleju w tym nie ma I wypraszam sobie, rybki są zdrowe a jutro przemiana materii znów dostanie przyspieszenia, od czasu wykończeniówki parę kg z 4liter spadło i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Przyznam szczerze, że mi nie wskazane chudnąć, bo już i tak jestem szczupła, a jak pomyślę sobie ile nerwów i roboty mnie czeka, to jestem przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Przyznam szczerze, że mi nie wskazane chudnąć, bo już i tak jestem szczupła, a jak pomyślę sobie ile nerwów i roboty mnie czeka, to jestem przerażona Rób "zapasy" - przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Przyznam szczerze, że mi nie wskazane chudnąć, bo już i tak jestem szczupła, a jak pomyślę sobie ile nerwów i roboty mnie czeka, to jestem przerażona Rób "zapasy" - przydadzą się U Kasi się pożegnaliśmy Nie da rady spalam na bieżąco Oki to do wyrka papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Hejka z serii "sto pytań do...." Tomek pierwsza rzecz to schody zewnętrzne. Były robione na ławie fundamentowej?...jeśli tak to jaka głębokość, szerokość, zbrojenie?? Dwa, pytałem już Ciebie o ocieplenie poddasza ale chyba nie pytałem o łączna grubość wełny? i trzy.... używasz do makro może soczewek, pierścieni?.... (ale na temat ) i to na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.05.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Hejka z serii "sto pytań do...." Tomek pierwsza rzecz to schody zewnętrzne. Były robione na ławie fundamentowej?...jeśli tak to jaka głębokość, szerokość, zbrojenie?? Dwa, pytałem już Ciebie o ocieplenie poddasza ale chyba nie pytałem o łączna grubość wełny? i trzy.... używasz do makro może soczewek, pierścieni?.... (ale na temat ) i to na tyle schody były na ławie, ława prawie na głębokość ławy domu, powyżej wymurowane bloczkami betonowymi - zbrojenie było, ale nie pamiętam ile i jakie wełna 15cm w krokwiach i 5cm w stelaż do makro nie mam obecnie nic, przeglądam allegro i fora za jakimś manualnym obiektywem makro typu vivitar 105/2,5 - soczewki i spółka to tylko półśrodki uciekam spać, właśnie skończyłem panele w sypialni i garderobie kręgosłupa nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.05.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To jeszcze jedno dot. schodów. o ile cm obecnie jest nizej poziom płyty na schodach w stosunku do poziomu "na gotowo" w domu?? i co planujecie na wykończenie?? ps. po położeniu paneli należy się Tobie Wielkie piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.05.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To jeszcze jedno dot. schodów. o ile cm obecnie jest nizej poziom płyty na schodach w stosunku do poziomu "na gotowo" w domu?? i co planujecie na wykończenie?? ps. po położeniu paneli należy się Tobie Wielkie piwko Zaraz wybieram się położyć ostatnie panele na korytarzu, to zmierzę schody i odpisze. ps. po 19,5 godzinach na nogach Wielkie piwko? O nie! spałbym dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Tomek jak mówią małolaty SZACUN domek ładniejszy z każdym dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.05.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 To jeszcze jedno dot. schodów. o ile cm obecnie jest nizej poziom płyty na schodach w stosunku do poziomu "na gotowo" w domu?? i co planujecie na wykończenie?? Różnica między betonami teraz 5cm (na zewn. niżej). W wiatrołapie gres, na zewnątrz prawdopodobnie także, ale do tego jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.05.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Tomek jak mówią małolaty SZACUN domek ładniejszy z każdym dniem Staramy się w miarę naszych możliwości, sił i czasu Za rok będę wiedział co się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.05.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No musze przyznac to TY masz werbe i siły do pracy. Tyle już ułozyłeś juz paneli .Wszystki sliczne , najbardziej oprócz pokoi dziewczynek ,mnie odpowiadają w komunikacji orzech siena . czekam na zdjecia salonu. Czy one sa podobne do merbau ? A ja jeszcze nie kupiłam paneli , od jutra zaczynamy malować , a na przyszły tydzień trzeba bedzie coś kupic i zacząc kłaść. Mam tez opcje ,żeby zamówic panele i montaż gartis .Nie wiem jak sie to ma w prawdzie i w kosztach ostatecznie.Bo na czyms musza sobie to odkuć.Mam pytanie czy impregnowałęś parapety wew?. , mam takie same.gdzies kiedyś czytałam ,że chyba powinno sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts