TMK 21.05.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 NO to przerwa tylko się należy na F1 eee TV jak widzę to wychodzę - albo żonka ogląda jakieś life style, albo dzieci kanał z bajkami i tyle tego Zresztą co tu oglądać, od lewej do prawej "ziuuuuuum", "ziuuuuum" popierniczają jak strumień elektronów w kineskopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No dobra marudo, to do roboty i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No dobra marudo, to do roboty i już w sumie... to wolałbym klapnąć na fotelu i przesłuchać od początku do końca jakąś dobrą płytę, a na to od dawna nie było czasu. W skrajnym wypadku dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 My mamy jeszcze winilowe- czarne Takie z duszą i klimatem. Wiem, kiedyś zrobimy sobie spotkanko i będziemy siedzieć i słuchać muzyczki Idę spać - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 My mamy jeszcze winilowe- czarne Takie z duszą i klimatem. Wiem, kiedyś zrobimy sobie spotkanko i będziemy siedzieć i słuchać muzyczki Idę spać - dobranoc jestem za Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 w sumie... to wolałbym klapnąć na fotelu i przesłuchać od początku do końca jakąś dobrą płytę, a na to od dawna nie było czasu. W skrajnym wypadku dobry film ostatnie moje oglądanie filmu skończyło się po ok 30 min....... smacznym chrapaniem. pozdrawiam do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ostatnie zdanie Michał powiedział, że jak się wybudujemy, to miło będzie Was gościć u nas więc z góry macie zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Barierki tez ekstra. Ja mam schody jesionowe. Barierki metalowe, tzn. slupki metalowe, uchwyt z drewna i w poprzek cztery, jak to nazwac, rurki metalowe. Mialy byc 3, ale zrobili 4. A co sie beda przejmowac Gdyby nie bylo powywiercanych otworow, to kazalabym im zmieniac, a tak co ... zaslepki sobie powsadzam. Szlag by to trafil. Zawsze cos. przecież to mały szczegół Jak pokombinujesz z doborem zaślepem, to nie będzie tego widać. A za jakiś czas i tak nikt nie będzie zwracał uwagi na takie drobiazgi - dom jest do mieszkania, nie na pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 w sumie... to wolałbym klapnąć na fotelu i przesłuchać od początku do końca jakąś dobrą płytę, a na to od dawna nie było czasu. W skrajnym wypadku dobry film ostatnie moje oglądanie filmu skończyło się po ok 30 min....... smacznym chrapaniem. pozdrawiam do następnego o nie, na dobrym filmie jeszcze nigdy nie spałem a "w szufladzie" leży najnowszy underworld bunt lynanów i czeka na wolny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ostatnie zdanie Michał powiedział, że jak się wybudujemy, to miło będzie Was gościć u nas więc z góry macie zaproszenie. zanosi się na małe forumowe spotkanko, dzięki za zaproszenie Jeszcze trochę i jak obrobimy się z grubsza, to także zapraszam do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.05.2009 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Barierki tez ekstra. Ja mam schody jesionowe. Barierki metalowe, tzn. slupki metalowe, uchwyt z drewna i w poprzek cztery, jak to nazwac, rurki metalowe. Mialy byc 3, ale zrobili 4. A co sie beda przejmowac Gdyby nie bylo powywiercanych otworow, to kazalabym im zmieniac, a tak co ... zaslepki sobie powsadzam. Szlag by to trafil. Zawsze cos. przecież to mały szczegół Jak pokombinujesz z doborem zaślepek, to nie będzie tego widać. A za jakiś czas i tak nikt nie będzie zwracał uwagi na takie drobiazgi - dom jest do mieszkania, nie na pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 TMK napisał: Zresztą co tu oglądać, od lewej do prawej "ziuuuuuum", "ziuuuuum" popierniczają jak strumień elektronów w kineskopie A my rzucamy wszystko i jak te sroki w gnat gapimy się na to ziuuuum. Mało tego nasze starsze dziecko zakłada stary kask budowlany, gogle, składa sobie z klocków kierownice (ewentualnie bierze odpustowa kierownicę), z zagłówków i poduszek konstruuje bilod i zaczyna wydawać jakieś bliżej nieokreślone dźwięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ps. wieczorem odwiedził nas jeden z muratorowiczów, faaaajnie się rozmawiało - nie napiszę kto, może sam się ujawni Jam to był (nie chwaląc się) - jestem pod dużym wrażeniem wykonanej roboty (własnymi ręcami) i zaangażowania kol. Małżonki w prace fizyczne. Że miałeś jeszcze siłę pisać nocą na FM .... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.05.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jam to był (nie chwaląc się) - jestem pod dużym wrażeniem wykonanej roboty (własnymi ręcami) i zaangażowania kol. Małżonki w prace fizyczne. Że miałeś jeszcze siłę pisać nocą na FM .... Pozdrav Efekt nadmiaru odrdzewiacza, colą zwanego ps. właśnie zwiozłem w trzech turach wyposażenie łazienki w tym najnowsza serię kafli z Opoczna pikne! http://img29.imageshack.us/img29/433/kafle.jpg http://img30.imageshack.us/img30/8497/0093415712661583336.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wow!!! Piekne. TMK, nie chcialo mi sie juz kombinowac. Tym bardziej, ze mnie nie ma na miejscu, tylko moi rodzice. Nie chcialam juz taty obarczac kolejna rzecza. Przyzwyczaje sie z czasem Cos czuje, ze bedzie wiecej takich rzeczy. Do tej pory, prawie wszystko, robil moj tato, ale teraz jest juz troche za stary i chory i musze brac pseudofachowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, właśnie pokazałam Sławkowi Wasz domek. I pomyśleć że rok temu było tam "ściernisko". Ładne kafelki -będziesz sam układał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A jak? Co to dla naszego Mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.05.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Do tej pory, prawie wszystko, robil moj tato, ale teraz jest juz troche za stary i chory i musze brac pseudofachowcow. z nimi tak to już jest... Dzisiaj ściągnąłem tynkarzy na poprawki, do końca przyszłego tygodnia mają usunąć wszelkie babole m.in. na suficie w salonie. Lekko zdziwieni, jednak po obejrzeniu swego dzieła nie wykręcali sie od reklamacji. Sorry, ale nie mamy sił na poprawianie 40m2 sufitu i paru innych niespodzianek, przynajmniej będzie nauczka aby tynków nie odbierać jak są mokre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.05.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, właśnie pokazałam Sławkowi Wasz domek. I pomyśleć że rok temu było tam "ściernisko". Ładne kafelki -będziesz sam układał? Na "fachowców" biorących więcej niż kosztowały kafle nie mamy już kasy. Na partaczy nie dam 1gr, czyli jak zwykle własna produkcja - ale ćwiczyłem na kotłowni Za 9 dni będzie rocznica pierwszego wbicia łopaty Teraz wydaje się że to wszystko idzie tak wolno, jednak z drugiej strony to dopiero rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.05.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A jak? Co to dla naszego Mistrza ellay, ja Cię bardzo proszę.... a przy okazji, żona zrobiła wizualizację ustawienia gratów w dużej łazience http://img269.imageshack.us/img269/2746/azienka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts