Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotodziennik Południowej - komentarze

TMK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Akurat powyższe dodatki lepiej pasują do pierwszych szafek :)

I łatwiej będzie sprzątać, natomiast nie widać kurzy jeśli będą jak na drugiej fotce

:lol: :lol: :lol:

Zależy jaki będzie osprzęt w meblach - uchwyty, klamki etc. Czy niklowane czy satynowe zawsze można spasować z akcesoriami. Szafki na nóżkach mają swoje zalety, jak możliwość sprzątania czy mniejsza szansa na kontakt z wodą (pęcznienie płyt).

Szafki na nóżkach mają swoje zalety, jak możliwość sprzątania czy mniejsza szansa na kontakt z wodą (pęcznienie płyt)..

O tym kontakcie z wodą, to przyznam się, nie pomyślałam :cry: Muszę zapamiętać :D

W obecnej łazience mamy w miarę przyzwoite szafki z cersanitu, wytrzymały około 5 lat. Niestety przy podłodze już się trochę rozłażą :-? Na budowe kupiłem roboczą szafkę niby z przeznaczeniem do kotłowni (teraz zainstalowana w małej łazience) - już spęczniałą :( i w kotłowni chyba także zrobię szafkę z kafli....

Ty to wpisz do tematu, czego nie zrobię..........................

Przeczytałam od dechy do dechy i tego nikt nie napisał ( albo mi umknęło).

Ja w łazienkach ( we wszystkich mieszkaniach) nie miałam szafek stojących tylko wiszące, więc tego doświadczenia nie miałam :) I to jest cenna uwaga :D :D

Ty to wpisz do tematu, czego nie zrobię..........................

którego tematu? :)

Na forum jest temat :

http://forum.muratordom.pl/czego-w-urzadzaniu-domu-nie-zrobilibyscie-ponownie,t25348.htm

i to co napisałeś o szafkach, to przydałoby się wpisać :)

Czytałeś już to?

Z pół roku temu, za długi wątek aby przeczytać od nowa :) Może w długie zimowe wieczory ;)