ellaj 30.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Na drugiej, klamczuchu A co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Na drugiej, klamczuchu zależy z której strony liczysz A co to za firma? Chińszczyzna ale dobrej jakości, ciężka, solidnie wykonana. link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Akurat powyższe dodatki lepiej pasują do pierwszych szafek I łatwiej będzie sprzątać, natomiast nie widać kurzy jeśli będą jak na drugiej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Akurat powyższe dodatki lepiej pasują do pierwszych szafek I łatwiej będzie sprzątać, natomiast nie widać kurzy jeśli będą jak na drugiej fotce Zależy jaki będzie osprzęt w meblach - uchwyty, klamki etc. Czy niklowane czy satynowe zawsze można spasować z akcesoriami. Szafki na nóżkach mają swoje zalety, jak możliwość sprzątania czy mniejsza szansa na kontakt z wodą (pęcznienie płyt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Szafki na nóżkach mają swoje zalety, jak możliwość sprzątania czy mniejsza szansa na kontakt z wodą (pęcznienie płyt).. O tym kontakcie z wodą, to przyznam się, nie pomyślałam Muszę zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Szafki na nóżkach mają swoje zalety, jak możliwość sprzątania czy mniejsza szansa na kontakt z wodą (pęcznienie płyt).. O tym kontakcie z wodą, to przyznam się, nie pomyślałam Muszę zapamiętać W obecnej łazience mamy w miarę przyzwoite szafki z cersanitu, wytrzymały około 5 lat. Niestety przy podłodze już się trochę rozłażą Na budowe kupiłem roboczą szafkę niby z przeznaczeniem do kotłowni (teraz zainstalowana w małej łazience) - już spęczniałą i w kotłowni chyba także zrobię szafkę z kafli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ty to wpisz do tematu, czego nie zrobię.......................... Przeczytałam od dechy do dechy i tego nikt nie napisał ( albo mi umknęło). Ja w łazienkach ( we wszystkich mieszkaniach) nie miałam szafek stojących tylko wiszące, więc tego doświadczenia nie miałam I to jest cenna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ty to wpisz do tematu, czego nie zrobię.......................... którego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ty to wpisz do tematu, czego nie zrobię.......................... którego tematu? Na forum jest temat : http://forum.muratordom.pl/czego-w-urzadzaniu-domu-nie-zrobilibyscie-ponownie,t25348.htm i to co napisałeś o szafkach, to przydałoby się wpisać Czytałeś już to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 TMK, a jak ta chinszczyzna stoi cenowo?Ktos mi polecil na forum Tiger, juz nie pamietam czy to firma czy seria. Sa w castoramie. Tez nienajgorsze.Ale mnie sie marzyl jakis hansgrohe lub cos w tym stylu. Tylko nic ciekawego nie moge znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Megana, myslalam, ze masz na mysli - czego nie zrobie sam, to nikt nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ty to wpisz do tematu, czego nie zrobię.......................... którego tematu? Na forum jest temat : http://forum.muratordom.pl/czego-w-urzadzaniu-domu-nie-zrobilibyscie-ponownie,t25348.htm i to co napisałeś o szafkach, to przydałoby się wpisać Czytałeś już to? Z pół roku temu, za długi wątek aby przeczytać od nowa Może w długie zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Szkoda tylko, że wszystkiego nie można zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 TMK, a jak ta chinszczyzna stoi cenowo? tu masz chyba aktualne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Leee, no spoko te ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To ja też u siebie sobie zapiszę stronkę, może się przyda [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To ja też u siebie sobie zapiszę stronkę, może się przyda [/u] nie zapisuj, to pierwsza lepsza strona z googla - jak będziesz chciała kupić te akcesoria, to daj znań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ok, nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Uprzejmie donosze, ze za pozno. Juz zapisala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Uprzejmie donosze, ze za pozno. Juz zapisala. ellaj - Ty donosicielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts