ellaj 30.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Oj, tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 01.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To ja się wypowiem na tema obudowy wanny sugeruję panel-dlaczego- no bo ja też tak zrobię, chodzi o to że jak się znudzi to rozwalanie będzie mniej bolesne niż obudowy z kafli.Poza tym (takie mi się wydaje) lepiej kłaść płytki na całym podłożu niż podcinać do kształtu wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 TMK- barierki wyglądają bardzo ładnie Łatwo się je montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 TMK- barierki wyglądają bardzo ładnie Łatwo się je montuje? Montaż bajka Złożyć, parę kółek markerem gdzie wiercić, wywiercić i skręcić całość do podłoża. Wystarczy śrubokręt i nasadowa 10-tka z grzechotką Gorzej będzie od jutra z kaflami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ooooooo to odezwiesz się na forum za ile ( rozumiem, że jak skończysz?) A czytałeś u mnie w dzienniku, że dostaliśmy wczoraj pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 TMK, gdzie kladziesz? W lazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 TMK, gdzie kladziesz? W lazience? W górnej. Pomierzone, układ przez żonkę zrobiony, tylko układać Mam nadzieję że nie będę się z nią grzebał przez kilka tygodni... O wspaniałomyślna żona już pokazała mi w jakimś dzienniku że przyszedł fachowiec i zrobił wszystko w trzy dni, po czym obdarzyła mnie wymownym spojrzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ooooooo to odezwiesz się na forum za ile ( rozumiem, że jak skończysz?) A czytałeś u mnie w dzienniku, że dostaliśmy wczoraj pozwolenie na budowę Przed chwilą przeczytałem - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No, TMK. Trzy dni..., a moze by tak w dwa? Zona by sie ucieszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No, TMK. Trzy dni..., a moze by tak w dwa? Zona by sie ucieszyla To Nie Jest Śmieszne a zresztą, zrobię w dwa ale reklamacji nie przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No, dobra, dobra... zartowalam I tak jestes fachura, jakich malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Tylko uważaj, bo jak się rozpędzisz, to u sąsiada zaczniesz kłaść i żona może się zdenerwować, jeśli sąsiadce się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 04.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Podziwiam, podziwiam Cie nadal. My z meżem to juz mamy nawet mało czasu , aby buszowac w internecie. Cos tam sami robimy , ale nie tyle co Ty ? Kafelki zostały połozone przez firme . My nadal maluijemy i powoli nam to idzie. Paneli jeszcze nie połozylismy i chyba ostatecznie zamówie z montażem gratis. Oby tylko było gratis ? Schody maja montować na przyszły tydzien. Jak Ty to wyrabiasz , ze na wszystko masz czas ? Raczej z mężem nalezymy do ludzi pracowitych, ale obowiązki zawodowe i budowa , to trudno wszystko nam połaczyć i ogarnąć. No to , do dzieła z łazienkami , zycze jak najmniej przycień płytek i owocnej pracy . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 04.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Maryna, z montazem wyjdzie taniej, bo placisz tylko 7% podatek, a bez 22%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.06.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Podziwiam, podziwiam Cie nadal. My z meżem to juz mamy nawet mało czasu , aby buszowac w internecie. Cos tam sami robimy , ale nie tyle co Ty ? Kafelki zostały połozone przez firme . My nadal maluijemy i powoli nam to idzie. Paneli jeszcze nie połozylismy i chyba ostatecznie zamówie z montażem gratis. Oby tylko było gratis ? Schody maja montować na przyszły tydzien. Jak Ty to wyrabiasz , ze na wszystko masz czas ? Raczej z mężem nalezymy do ludzi pracowitych, ale obowiązki zawodowe i budowa , to trudno wszystko nam połaczyć i ogarnąć. Optymistyczne założenie Oboje jesteśmy zmęczeni, nasze budowlane motto "aby się tak chciało, jak się nie chce" coraz bardzie aktualne. Na szczęście już coraz bliżej końca i chyba to motywuje do dalszej pracy. Dużo już nie zostało, może po długim weekendzie zaczniemy przeprowadzkę. Chyba że smród farb będzie za duży, a lateksowe dużo dłużej tracą "aromat"... montaż paneli - na dzień dobry mają 15% z vatu za pracę, a często jeszcze coś tam doliczają. Sprawdź cenę na gotowo z ułożeniem podkładu i montażem listw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .....Oboje jesteśmy zmęczeni, nasze budowlane motto "aby się tak chciało, jak się nie chce" coraz bardzie aktualne. ..... coś w tym jest!! choć akurat nam jeszcze sporo brakuje do takiego stanu jak u Was. ja już w głowie mam błogie lenistwo gdzieś tak za .......dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .....Oboje jesteśmy zmęczeni, nasze budowlane motto "aby się tak chciało, jak się nie chce" coraz bardzie aktualne. ..... coś w tym jest!! choć akurat nam jeszcze sporo brakuje do takiego stanu jak u Was. ja już w głowie mam błogie lenistwo gdzieś tak za .......dwa lata To co ja mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .....To co ja mam powiedzieć to co ja mówiłem........rok temu ....ani się obejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dużo już nie zostało, może po długim weekendzie zaczniemy przeprowadzkę. Ale szybko, Tomek gratuluję. Ale macie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.06.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 To co ja mam powiedzieć nic! do roboty Przerwa na kawę, fotka z łapki i do klejenia http://img197.imageshack.us/img197/67/m190.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts