Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotodziennik Południowej - komentarze

TMK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TMK, gdzie kladziesz? W lazience?

W górnej. Pomierzone, układ przez żonkę zrobiony, tylko układać ;) Mam nadzieję że nie będę się z nią grzebał przez kilka tygodni... O wspaniałomyślna żona już pokazała mi w jakimś dzienniku że przyszedł fachowiec i zrobił wszystko w trzy dni, po czym obdarzyła mnie wymownym spojrzeniem :roll: :lol: 8)

Podziwiam, podziwiam Cie nadal.

My z meżem to juz mamy nawet mało czasu , aby buszowac w internecie.

Cos tam sami robimy , ale nie tyle co Ty ?

Kafelki zostały połozone przez firme . My nadal maluijemy i powoli nam to idzie.

Paneli jeszcze nie połozylismy i chyba ostatecznie zamówie z montażem gratis.

Oby tylko było gratis ?

Schody maja montować na przyszły tydzien.

Jak Ty to wyrabiasz , ze na wszystko masz czas ?

Raczej z mężem nalezymy do ludzi pracowitych, ale obowiązki zawodowe i budowa , to trudno wszystko nam połaczyć i ogarnąć.

No to , do dzieła z łazienkami :lol: :lol: , zycze jak najmniej przycień płytek i owocnej pracy .

pozdrawiam

Podziwiam, podziwiam Cie nadal.

My z meżem to juz mamy nawet mało czasu , aby buszowac w internecie.

Cos tam sami robimy , ale nie tyle co Ty ?

Kafelki zostały połozone przez firme . My nadal maluijemy i powoli nam to idzie.

Paneli jeszcze nie połozylismy i chyba ostatecznie zamówie z montażem gratis.

Oby tylko było gratis ?

Schody maja montować na przyszły tydzien.

Jak Ty to wyrabiasz , ze na wszystko masz czas ?

Raczej z mężem nalezymy do ludzi pracowitych, ale obowiązki zawodowe i budowa , to trudno wszystko nam połaczyć i ogarnąć.

Optymistyczne założenie :) Oboje jesteśmy zmęczeni, nasze budowlane motto "aby się tak chciało, jak się nie chce" coraz bardzie aktualne. Na szczęście już coraz bliżej końca i chyba to motywuje do dalszej pracy. Dużo już nie zostało, może po długim weekendzie zaczniemy przeprowadzkę. Chyba że smród farb będzie za duży, a lateksowe dużo dłużej tracą "aromat"...

montaż paneli - na dzień dobry mają 15% z vatu za pracę, a często jeszcze coś tam doliczają. Sprawdź cenę na gotowo z ułożeniem podkładu i montażem listw.

.....Oboje jesteśmy zmęczeni, nasze budowlane motto "aby się tak chciało, jak się nie chce" coraz bardzie aktualne. .....

coś w tym jest!! ;)

choć akurat nam jeszcze sporo brakuje do takiego stanu jak u Was.

ja już w głowie mam błogie lenistwo gdzieś tak za .......dwa lata ;)

To co ja mam powiedzieć :( :( :( :lol: