ellaj 07.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 http://img196.imageshack.us/gal.php?g=hpim3772.jpg Jest to blizniak z moim bratem. Niebieski dach, jak pewnie zauwazyliscie. Brama normhstala antracytowa, drzwi glowne i wejsciowe ten sam kolor. Podbitka czarna. Cokol bedzie z grafitowej klinkierowki. Tomeczku, juz Ci nie zasmiecam komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 08.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przepiękne barierki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.06.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Niebieski dach, jak pewnie zauwazyliscie. Brama normhstala antracytowa, drzwi glowne i wejsciowe ten sam kolor. Podbitka czarna. Cokol bedzie z grafitowej klinkierowki. Tomeczku, juz Ci nie zasmiecam komentarzy "zaśmiecaj" ile chcesz Kaaawał domu, nie mogę się doczekać aż u nas będzie ocieplenie. Jednak to pan bank musi przytaknąć i oddać ostatnią transzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.06.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przepiękne barierki!!!! Fajnie że się Tobie podobają. Szukałem czegoś prostego, poniekąd eleganckiego i w sensownej cenie. Do kompletu dostałem prosty i szybki montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ellaj - gratulacje - najgorszy jest 'pierwszy raz'' Teraz tak jak Tomasz pisze - zakładaj dziennik i to szybkooooo Co do domku, to chyba jest bardzo duży ;0 ile masz tam tych hektarów do zamieszkania? Odpowiedź ma już być z Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przeciez pisalam, ze to blizniak z bratem. Dlatego taki duzy Mam 130 m2 powierzchni uzytkowej plus garaz, kotlownia i poddasze-strych, na ktorym chce zrobic wielka garderobe. Czyli normalny, nie za duzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przeciez pisalam, ze to blizniak z bratem. Dlatego taki duzy Mam 130 m2 powierzchni uzytkowej plus garaz, kotlownia i poddasze-strych, na ktorym chce zrobic wielka garderobe. Czyli normalny, nie za duzy. Kiedy pisałaś?? Coś mi umknęło to rzeczywiście nie aż tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 TMK, nie długo długi weekend ( ja ma , a Ty?), to będziesz miał dużo czasu na kładzenie płytek. Robiłeś coś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.06.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 TMK, nie długo długi weekend ( ja ma , a Ty?), to będziesz miał dużo czasu na kładzenie płytek. Robiłeś coś dzisiaj? Liczyliśmy rachunki i straszyliśmy się nawzajem wyrównaniem za prąd jak przyjdzie, aż udałem się na budowę spisać licznik Ogólnie laba Od jutra chce powoli zabrać się za półeczki i do końca tygodnia (4 dni!) zamknąć łazienkę. Po tym męczę bank o ostatnią transzę, bez tego wiele już nie zrobimy poza przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Liczyliśmy rachunki i straszyliśmy się nawzajem wyrównaniem za prąd jak przyjdzie, aż udałem się na budowę spisać licznik Ogólnie laba Od jutra chce powoli zabrać się za półeczki i do końca tygodnia (4 dni!) zamknąć łazienkę. Po tym męczę bank o ostatnią transzę, bez tego wiele już nie zrobimy poza przeprowadzką Dostaniesz, wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki Aaaa bardzo mi się podobało na zdjęciach ( gdzie są barierki) ładnie równiutko poukładane papucie. Widok super. Dopiero dzisiaj zauważyłam Od razu widać że dziewczynki w domu mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Tomek!!! Udalo sie. Pierwszy raz. Corka bedzie ze mnie dumna. Swiezo po tynkach cementowych. Z tej strony chce dobudowac ogrod zimowy, zeby przy okazji zadaszyc drzwi. Zaraz wstawie cos jeszcze. Meganus, czy Ty to widzisz? No wreszcie ,a tyle razy prosilam i nie moglam sie doprosic o te zdjecia a tu prosze ,ktos jednak ma na Ciebie tutaj wplyw i bardzo dobrze szkoda tylko ,ze nie ma wiecej,ale jak na pierwszy raz to i tak dobrze sie spisalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.06.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 O przeoczylam reszte .Prezentuje sie super i wlasnie tez chcialam zapytac gdzie twoj dziennik ?,dlaczego nie wpadasz do mnie ? Zrobilismy sobie u Tomka twoje komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.06.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Liczyliśmy rachunki i straszyliśmy się nawzajem wyrównaniem za prąd jak przyjdzie, Dostaniesz, wszystko będzie dobrze i dostaliśmy... grubo ponad 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.06.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 najgorsze czyli cholerne półeczki skończone Wszystko robiłem bezlistwowo i każdemu mogę napisać" 1mm robi wielką różnicę Mierzenia, docinania, szlifowania od cholery. Mało co widać, a dwa dni pracy do północy minęło na tym. Teraz chyba z górki http://img15.imageshack.us/img15/3656/m193.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Tomku, no trochę dużo za ten prąd, ale popatrz ile rzeczy robisz na budowie Zdjęcie łazienki - półeczki wyszły super trochę czasu niestety poświęcić trzeba, ale jaki efekt na końcu będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 13.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 cholera... jestem pod wrażeniem, lazienka wygląda naprawdę dobrze, jak kafelkowana przez fachowca:) w związku z tym, że przymierzamy się do ocieplania poddasza i wykończeniówki mam kilka pytań, na początek dość banalne, sznurek przytrzymujący wełne mocowałes na gwoździe czy takerem ? bo własnie zastanawiam sie co lepsze...porzadne takery troche kosztuja,czy warto..gdzie zamawiałes barierki, chcę mieć podobne, ale ceny w niektórych firmach są kosmiczne iii...jakiej firmy masz pilarke i ile kosztowała... bo chyba tez musimy nabyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.06.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 cholera... jestem pod wrażeniem, lazienka wygląda naprawdę dobrze, jak kafelkowana przez fachowca:) Już powoli mam jej dosyć Dzisiaj obłożyłem całą ścianę kolankową i 1/3 ostatniej vis a vis z kibelkami. Ciekawe czy jutro zdążę zacząć podłogę... w związku z tym, że przymierzamy się do ocieplania poddasza i wykończeniówki mam kilka pytań, na początek dość banalne, sznurek przytrzymujący wełne mocowałes na gwoździe czy takerem ? bo własnie zastanawiam sie co lepsze...porzadne takery troche kosztuja,czy warto.. gdzie zamawiałes barierki, chcę mieć podobne, ale ceny w niektórych firmach są kosmiczne iii... jakiej firmy masz pilarke i ile kosztowała... bo chyba tez musimy nabyc.. - gwoździe - za dużo zabawy, mocowałem takerem elektrycznym i zszywkami dł. 14mm o grubości 1,2mm. Najpierw próbowałem ręcznym, jednak to zadanie nie na moje łapki Kupiłem elektryczny na allegro za 14zł - pilarka powerup, większość firm sprowadza podobne modele. Ceny nie podaję, bo to była wyłącznie dla mnie Jakość w miarę dobra, choć już jedną tarczę zużyłem Kolejna kupiona awaryjnie w casto nie była tania... Do kompletu szlifierka kątowa z tarczą do szlifowania kamienia i druga z tarczą turbo do podcinania w dziwnym miejscach. Reszta klamotów w miarę standardowa. - barierki - znalazłem firmę na allegro link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.06.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 jeszcze ciekawostka na koniec dnia (nocy?) - dzisiaj nieźle gwizdało na dworze. Siedzę sobie na 4 literach w łazience i kleję kafle, kątem oka zauważyłem jakiś ruch przy suficie - wentylator pod wpływem samego obiegu grawitacyjnego śmigał bez prądu Przynajmniej wiem, że wybrałem dobry łożyskowany model - chodzi lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.06.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Łazienka prezentuje sie super..... podziwiam Twoją robotę. Pochwal się tylko co to za wentylator?? i jeszcze w sprawie ocieplenia poddasza to założyłem sobie, że nie opłaca się tylko na jeden dach kupować zszywacza a tu piszesz że zapłaciłeś za elektryczny tylko 14 zł...ja już tyle allegro przeglądam i takiego nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 14.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzięki za wyczerpujące odpowiedzi:)heh, tez szperałam po allegro i dupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts