ellaj 14.07.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No, nie... Jeszcze na samochodach sie zna TMK, takich facetow, to juz przeciez nie ma. Moj tato, ale, to inne pokolenie. Lazienka piekna. A jak zona sie czuje? Juz dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.07.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No, nie... Jeszcze na samochodach sie zna TMK, takich facetow, to juz przeciez nie ma. Moj tato, ale, to inne pokolenie. Lazienka piekna. A jak zona sie czuje? Juz dobrze? Żoncia daje radę, twarda sztuka Na samochodach się nie znam Do niektórych napraw we własnym zakresie zmusiły mnie wrocławskie warsztaty, trafiałem z reguły na złodziei i naciągaczy... włącznie z salonem firmowym. Dlatego od paru lat sam grzebię przy mniejszych naprawach typu hamulce, termostat czy coroczna wymiana płynów i dupereli. Z wykształcenia ekonomista, wielbiciel komputerów, fotografii, elektroniki i matematyki, a budowlanka i autka to jakoś tak wyszło z życia i małego kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.07.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Człowiek renesansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 TMK, to tak jak ja. Tez ekonomistka. Samochody naprawiam zawsze z tata, tzn. wlasne, bo tato potrafi, taka zlota raczka. Budowlanka - uwielbiam. A, moze zycie zmusilo do tego rodzaju prac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 TMK - łazieneczka cudo 13-ty miałeś trochę podobny do mojego idę opisać swoim dzienniku, więc później zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Piszesz , że od piatku ruszasz z przeprowadzką ? Chłopie jak jak Cie podziwiam , kiedy TY to wszystko robisz, moze juz sie powatarzam . Alee nam jakos schodzi z robota. Niby juz wszystko zrobione w wenatrz mieszkania ( no jeszcze na poddaszu dokanczają skosy deskami , ale to dwa dni i koniec.Ciagle cos zwozimy , kupujemy ,lamp jeszcze nie mamy . A przeciez mam juz dorosłe dzieci które naprawde duzo pomagają i nie możemy wszystkiego wykonczyć, tak jakie były nasze marzenia . trzymam za Wami i zycze zdówka i miłej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.07.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Piszesz , że od piatku ruszasz z przeprowadzką ? O ile się uda skończyć salon, a niestety pogoda daje popalić Dzisiaj zagruntowałem cały parter i pomalowałem sufit w salonie, teraz o godz. 22 nadal wszystko mokre Jak tak będzie, to zacznę zakładać podłogę dopiero w weekend i to przy dobrych wiatrach, a przenosiny po niedzieli. Jakby nie było, to już tuż tuż Przy okazji, my nie mamy skończonego w środku domu Przeprowadzka będzie trochę na spartańskie warunki, byle ściany pomalowane i założone podłogi. Większość oświetlenia zabieramy obecnego jak i wiele innych mebli i ustrojstw. Przyjdzie czas na zmiany, na razie byle na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 To trzymam kciuki żeby poszło jak z płatka Mój mąż Cię troszkę znielubił za tą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 To trzymam kciuki żeby poszło jak z płatka Mój mąż Cię troszkę znielubił za tą łazienkę TMK - Nie przejmuj się za to my Cię lubimy, bo możemy swoim mężom po marudzić Jutro ma chyba być ciepło, więc wszystko Ci wyschnie, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.07.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 i tak o niczym nie wiedząc narobiłem sobie wrogów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 i tak o niczym nie wiedząc narobiłem sobie wrogów.... Ty patrz ile masz zwolenników i jak szybko powiększa Ci się grono wielbicielek ......................Twojej "ROBOTY" Pozdrowienia dla Pani TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.07.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 achy i ochy, a później wrócicie do domów i szpila mężowi pod żeberko Dziękuje, więcej nic nie napiszę i nie wkleję, może mi wybaczą Solidarność pleml.... musi być Chociaż do grona zwolenniczek będę musiał zaraz po weekendzie włączyć pewną panią z banku millenium, czas uruchomić ostatnie zasoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 wklejaj, wklejaj mi to nie przeszkadza i życzę oczarowania miłej Pani z banku .....my niestety wszystko załatwialiśmy w sprawie kredytu z Panem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Naleśnik - Panowie też lubią Panów TMK - na pewno dasz radę Pani w banku A co do zdjęć - chyba nam tego nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.07.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Naleśnik - Panowie też lubią Panów TMK - na pewno dasz radę Pani w banku A co do zdjęć - chyba nam tego nie zrobisz hmmm, sam nie wiem Na razie pomalowaliśmy cały salon pierwszą warstwą oraz wszystkie sufity na dole. Jutro druga porcja koloru i w sobotę zaczynam układać merbau w salonie. Zobaczymy czy będzie co pokazać. Z bankiem do tej pory nie było problemów, ciekawe czy nie przekombinowali w ramach słynnego kryzysu... Szukając kredytu nauczyłem się jednego, nie udowadniać że "konsultanci" gucio wiedzą i nie zadawać trudnych pytań Żaden nawet nie potrafił powiedzieć jak bank liczy stopę zwrotu czy w jaki sposób bank inwestuje moje pieniądze lub jaka jest długofalowa polityka. IRR, NPV czy wskaźnik rentowności traktowali jak jakieś voodoo - oj, biedni byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jak w tej temperaturze dajesz radę malować?! ale tak poważnie to poleć farbę, która najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.07.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jak w tej temperaturze dajesz radę malować?! ale tak poważnie to poleć farbę, która najlepsza W dzień w pracy (klima), gdzieś o 17:00 na budowie, o 18:00 zaczynamy, o 22:00 kończymy - już nie jest źle. Gorzej z komarami po wszystkich ulewach jest pełno wampirów w każdym zakamarku Farba nie wiem która najlepsza - malowałem bondexem (mało wydajny), nobilesem (fajny!), dekoralem teraz salon - droższy ale lepiej kryje, beckersem - moim zdaniem przereklamowany. Duluxa unikam - albo zastosujesz ich drogi grunt, albo lubi odchodzić... Jeśli miałbym wybrać jedną firmę to raczej nobiles/dekoral, o ile paleta kolorów będzie Tobie pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no to decoral jak by co to będzie na Ciebie Jutro pojadę zobaczyć kolorki bo musi byś oliwka, tak mnie coś naszło Ps. wampirki komarki u mnie też straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no to decoral jak by co to będzie na Ciebie Jutro pojadę zobaczyć kolorki bo musi byś oliwka, tak mnie coś naszło oglądaj kolory na pomalowanych wzornikach - odcienie na puszkach nie są super dokładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Tomek - moze i prawde napisałeś odnosnie kobiet . Ja ciagle daje Ciebie za wzór , gdy mąż i syn mówi,że cos im nie wychodzi i nie zdąża czegos zrobic. To ja im mówię weźcie przkład z Tomka , on to sam musi zrobić. A wy w dwójke. Oni biorą to jako zachetę i dalej do roboty pędzą.Ja im za to kawke ,piwko i Ale robia tylko do godz 20-21 . Piszesz ,że maluijesz salon i bedziesz kład merbau. Napewno dasz rady i zrobisz na czas. Wazne aby mogliście zamieszakć na swoim i pózniej juz powoli wykańczać reszte. Zycze Wam jak najmniej problemów i duzo sił, zdrowia i kasy.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts