TMK 23.07.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Domek super! Deski jakiego producenta położyliście na podłodze. Pozdr. w którym pokoju? Mam od trzech różnych... na ostatnich zdjęciach z salonu jest Quickstep'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 23.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Z tym wierceniem dziur w płytkach u mnie było podobnie, mimo,że glazurnik miał dobre narzedzia , to mu zeszło tez troche czasu , mimo że było niewiele płytek do ułożenia.A myślałam ,że połozy szybciutko ,bo ja mam duże płytkina ścianie w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 23.07.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ach zapomniałam sliczny piesek. My tez mamy , ale jest juz stary ma 14 lat.Teraz sie zastanawiamy jak bedzie , gdy go zabraknie. Człowiek sie bardzo przywiazuje do psa i w zajemnością .Na poczatku troche bedzie kłopotu , ale trzeba go wiele nauczyc i póżniej to owocuje. Z reszta tak samo jaki z człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.07.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 TMK, co to to? Jakie malenstwo? Skad wziales? Naprawde Twoje? W dzienniku jest druga fotka. Maluch od wczoraj jest już w domku, w nocy był bardzo grzeczny, teraz po drugim spacerze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.07.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ale extra.Gdzie go kupiles? We Wroclawiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.07.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ale extra. Gdzie go kupiles? We Wroclawiu? Jejkuuuuu jaki on piękny Masz rację zadbaj o jego "wykształcenie" a zwróci się z nawiązką Super, gratuluję wyboru psiaka, ale na imię daj mu może inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A jakie imie? Ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.07.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Super, gratuluję wyboru psiaka, ale na imię daj mu może inaczej? Masz jakieś propozycje? Nam skończyły się pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.07.2009 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 A jakie imie? Ja nic nie wiem Wczoraj robiłem podłogę w kuchni, niestety burza (mało powiedziane...) zerwała prąd aż do teraz. Psiak jest jak żywe srebro, wszędzie go pełno, uczymy od początku co może a czego nie. Szczególnie lubi gryzać wszystko co możliwe włącznie z nami. Dużo pracy przed nami, ale jest tego wart z bidetu też już korzysta http://img268.imageshack.us/img268/7647/m220.jpg reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.07.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 słodki ten psiak typy? Ardo, Tabu, Jarys, Fakir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 słodki ten psiak typy? Ardo, Tabu, Jarys, Fakir? Chyba nie zdążyłeś mu powiedzieć do czego służy bidet TMK - Może Muran ( Coś jak murator i murowanie domku ) Ja miałam kiedyś Teodora ( Teo ) jamnika . Myślę, że Twoje dziewczynki może niech wymyślą imię, to będzie najlepsze wyjście Ja poproszę zdjęcia na PW - koniecznie prześlij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.07.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 TMK mój piesek ostanio lisał szyby , jak deszcz padał , a to przez to ,że zapomnieliśmy ,że w misce nie ma wody. Patrze , a piesek umyte wczesniej okna balkonowe lisze sobie. Chyba mu nie przyszło na myśl iść do łazienki i skorzystac z bidetu , tak jak Twój to zrobił. Mój jest mały, więc drzwi by sobie nie otworzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.08.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U nas lekki "przestój". Przeniesione wszystko co się dało, wszędzie piramidki rzeczy, w międzyczasie babram się z kuchennymi meblami - część szafek trzeba kompletnie rozmontować i przerobić do nowych wymiarów. W sumie i tak prowizorka do czasu wymiany wszystkich frontów i blatów. Drzwi na dole dalej nie mamy powieszonych, pech dosięga naszego fachowca od montażu, a to wyjazd, a to samochód, a to tamto, a siamto... Generalnie potrzebny kolejny urlop, taki z dala od domu, z liczną służbą etc pan "wstające ucho" rośnie jak na drożdżach - średnio 1kg/tydzień http://img197.imageshack.us/img197/2923/n001.jpg TMK mój piesek ostanio lisał szyby , jak deszcz padał , a to przez to ,że zapomnieliśmy ,że w misce nie ma wody. Patrze , a piesek umyte wczesniej okna balkonowe lisze sobie. Chyba mu nie przyszło na myśl iść do łazienki i skorzystac z bidetu , tak jak Twój to zrobił. Mój jest mały, więc drzwi by sobie nie otworzył. Przyślij go na szkolenie do nas Mój niedźwiadek chętnie znajdzie kumpla. Owczarki mają opinie psów pracujących i widać od początku. Jest z nami wszędzie, niezmordowanie chodzi krok w krok wszędzie gdzie to możliwe. Wożę 15 taczek piasku - każdą asystuje, gdzieś idę idzie także, ucinał kątówką rurę - podchodzi aż iskry lecą na nos, jest burzą - ziew i śpi dalej... Tylko cyklistów nie lubi, już zaczyna obszczekiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Śliczny jest piesiu i te uszka pięknie stojące, jak na wilczka przystało - piękne zwierzątko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.08.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mój sąsiad też ma wilczurka ale tamten już prawie dorosły ale zabawę dalej uwielbia zwłaszcza z malutkim yorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mój sąsiad też ma wilczurka ale tamten już prawie dorosły ale zabawę dalej uwielbia zwłaszcza z malutkim yorkiem Byliśmy dzisiaj u mojej kuzynki, która ma 4 psy . Jeden jej, a 3 przygarnięte, bo porzucone przez WREDNYCH LUDZI Podziwiam ją, że ma ta wielkie serce i że się nimi zaopiekowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 TMK - macie bardzo ładnie wykończony domek po prostu super , jestem pod wrażeniem - dużym wrażeniem Waszego wkładu pracy i przede wszystkim ZDOLNOŚCI A ONE-k jest śliczny i te uszka ...... Szkolisz go już, czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Do wykończenia jeszcze bardzo daleko O starych meblach nie wspomnę... Ale dziękuje za już, ten weekend dał nam bardzo popalić. W końcu w miarę rozdysponowaliśmy po domu nasz dobytek, wszystko jest już popodłączane i można normalnie mieszkać - siedzenie na kartonach skończyło się W najbliższym czasie dolna łazienka, wszystkie listwy, wymiana blatów i frontów w kuchni (teraz to strach je pokazać ), część mebli do kupienia, część do zrobienia, obłożenie schodów, elewacja, podbitka (!) itd. Domu się zachciało, a tak można byłoby prawie nic nie robić Żartuje, dom wart każdej przepracowanej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Też myślę, że warto się wybudować, ale jesteś bliżej niż dalej, więc zostało już nie wiele ( w porównaniu, z początkiem budowy) Napisz czym oddzielałeś pasek na ścianie od sufitu, że tak równo Ci wyszło? Drzwi montowano Ci, czy sam montowałeś i ile płaciłeś za nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisz czym oddzielałeś pasek na ścianie od sufitu, że tak równo Ci wyszło? Drzwi montowano Ci, czy sam montowałeś i ile płaciłeś za nie? Pasek zwykłą taśmą malarską. Najpierw malowaliśmy sufit i parę centymetrów w dół, po dobrym wyschnięciu przykleja się taśmę przy suficie i maluje ściany. Na koniec wystarczy zerwać taśmę zanim farba całkiem wyschnie. Drzwi wewn. mam wszystkie z Dre, braliśmy już z montażem. Montaż praktycznie darmowy czyli ukryty w 15% różnicy w podatku VAT, ceny dokładnie nie powiem ale około 460zł/skrzydło wraz z ościeżnicą opaskową i założeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts