Megana 09.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Byliśmy oglądać drzwi drewniane, które nam się bardzo podobają ( widzieliśmy u koleżanki) i ona płaciła 700 zł za parę ( bez zamka, ale z montażem) , a teraz Pan chce 1000 zł , więc obejdziemy się smakiem i muszę szukać innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Drewniane są fajne i trwałe, no może poza sosną za która nie przepadam. Jednak ceny w tym "kryzysowym" roku głupieją My wybieraliśmy drzwi w miarę ekonomiczne, ale zarazem o dobrej opinii. Marketowe poszły do odstrzału z definicji, Dre są przyzwoite w swej klasie. ps. Szkolisz go już, czy jeszcze nie? Uczymy go przez samo nagradzanie (żadnych kar których pies i tak nie zrozumie), na razie ładnie siada i fajnie idzie na spacer przy nodze. Zarazem tłumimy w nim wszelkie podgryzanie, szczególnie dzieci. Już widać duże efekty, psiak naprawdę szybko się uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mieliśmy a właściwie małż. wilczycę Azę była wspaniała i pierwsze co mój Przemo stwierdził jak zobaczył Onka to że uszy mu sterczą jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mieliśmy a właściwie małż. wilczycę Azę była wspaniała i pierwsze co mój Przemo stwierdził jak zobaczył Onka to że uszy mu sterczą jak trzeba Teraz po 3 tygodniach prawie się podniosły, zaczekamy jeszcze trochę i będą jak dwa żagle Co u Ciebie? W dzienniku posucha Kiedy startujecie z fundamentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Drewniane są fajne i trwałe, no może poza sosną za która nie przepadam. Jednak ceny w tym "kryzysowym" roku głupieją My wybieraliśmy drzwi w miarę ekonomiczne, ale zarazem o dobrej opinii. Marketowe poszły do odstrzału z definicji, Dre są przyzwoite w swej klasie. Drzwi kupowałeś w jakimś specjalnym miejscu - poleconym? Bo chyba też byśmy się zdecydowali, jak już będzie czas. ps. Szkolisz go już, czy jeszcze nie? Uczymy go przez samo nagradzanie (żadnych kar których pies i tak nie zrozumie), na razie ładnie siada i fajnie idzie na spacer przy nodze. Zarazem tłumimy w nim wszelkie podgryzanie, szczególnie dzieci. Już widać duże efekty, psiak naprawdę szybko się uczy. Nie mogę patrzeć, jak czasem ludzie beznadziejnie podchodzą do zwierząt Często słyszę, że koty to wredne itp., ale jakoś nikt nie pomyśli, że to taka dzika natura się w nich odzywa. Albo przykład każdy chce kiciusia pogłaskać, przytulić i nikt się nie zastanawia, że może on nie chce. Super, że go w taki sposób wychowujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 TMK - napisz, czy Bogdan jeszcze u Ciebie jakieś prace wykonywał oprócz budowania?Pytam, bo zastanawiamy się nad powierzeniem mu prac ocieplenia i tynkowania zewnętrznych ścian.Mówił, że ma ekipę do tynkowania. Małgoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Drewniane są fajne i trwałe, no może poza sosną za która nie przepadam. Jednak ceny w tym "kryzysowym" roku głupieją My wybieraliśmy drzwi w miarę ekonomiczne, ale zarazem o dobrej opinii. Marketowe poszły do odstrzału z definicji, Dre są przyzwoite w swej klasie. Drzwi kupowałeś w jakimś specjalnym miejscu - poleconym? Bo chyba też byśmy się zdecydowali, jak już będzie czas. W Budusie na ul. ślężnej. Mają bardzo dużą wystawkę, sprzedawcy są leniwi i trochę olewają pracę... Samo załatwienie było ok, upust także. Drzwi przyjechały gdzieś po 5 tygodniach i jeszcze pozwolili aby u nich poleżały parę tygodni przed montażem. Sam montaż na piętrze poszedł szybko, na dole odwlekał się. Jednak p.Grzegorz okazał się szkolnym kolegą mojego kolegi i głupio było robić awanturę za poślizg Często słyszę, że koty to wredne itp., ale jakoś nikt nie pomyśli, że to taka dzika natura się w nich odzywa. Albo przykład każdy chce kiciusia pogłaskać, przytulić i nikt się nie zastanawia, że może on nie chce. Super, że go w taki sposób wychowujesz Teraz to przesadziłaś Kot zawsze chce abym go pogłaskał, tylko nie każdy lubi aby go podnosić Do żonki i dzieci niekoniecznie, jednak mi nieodpuszczają - w sumie nie wiem czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 TMK - napisz, czy Bogdan jeszcze u Ciebie jakieś prace wykonywał oprócz budowania? Pytam, bo zastanawiamy się nad powierzeniem mu prac ocieplenia i tynkowania zewnętrznych ścian. Mówił, że ma ekipę do tynkowania. Małgoś. U mnie twierdził że żaden nie potrafi tynkować poza Jasiem (pracuje u Ciebie?). Jednak w tamtym roku nawet nie pytał o dodatkową robotę, ja na niego trafiłem od koleżanki z pracy - dowiedziała się że ma parę tygodni przestoju, jak jakiś klient nie dostał PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To dzięki za namiary na drzwi - zanotowałam Ale coś z tym noszeniem jest na rzeczy, bo Michałowi też nie daje się Megana wziąć na ręce, ale ja mogę. Za to jak się Michał położy, to ta myk i już jest u niego na klacie. Kiedyś pilnowała, żeby się położył, ale ja położyłam się pierwsza, więc ta myk i wlazła mi na klatę ........................ale szybko zeszła................. zabrakło jej chyba tłuszczyku Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 TMK - napisz, czy Bogdan jeszcze u Ciebie jakieś prace wykonywał oprócz budowania? Pytam, bo zastanawiamy się nad powierzeniem mu prac ocieplenia i tynkowania zewnętrznych ścian. Mówił, że ma ekipę do tynkowania. Małgoś. U mnie twierdził że żaden nie potrafi tynkować poza Jasiem (pracuje u Ciebie?). Jednak w tamtym roku nawet nie pytał o dodatkową robotę, ja na niego trafiłem od koleżanki z pracy - dowiedziała się że ma parę tygodni przestoju, jak jakiś klient nie dostał PnB. Chyba teraz się dorobił większej ekipy - idę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 zabrakło jej chyba tłuszczyku Michała Czekaj niech Michał to przeczyta apropo tłuszczyków, wykończeniówka i słynna dieta mż zastosowana u nas dała bardzo dobre efekty - ja 4kg mniej i maleje, żonka 10kg Jeszcze trochę i wrócimy do przedślubnej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 zabrakło jej chyba tłuszczyku Michała Czekaj niech Michał to przeczyta apropo tłuszczyków, wykończeniówka i słynna dieta mż zastosowana u nas dała bardzo dobre efekty - ja 4kg mniej i maleje, żonka 10kg Jeszcze trochę i wrócimy do przedślubnej wagi Wszystko przeczytałam Michałowi śmieje się, więc nie mam przechlapane hihihi Michał może "schuść", ale mi nie wskazane, za mało ważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wszystko przeczytałam Michałowi śmieje się, więc nie mam przechlapane hihihi Michał może "schuść", ale mi nie wskazane, za mało ważę czyli średnia dobra Nas praca rozleniwiła, a budowa sprowadziła do pionu. Od grudnia w ramach "wykończeniówki" przestałem mieć problemy z bolącym kręgosłupem, teraz nawet po większym dźwiganiu jest ok. Wcześniej było już paskudnie. Jak to było... "praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia" - my jesteśmy gdzieś po środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wszystko przeczytałam Michałowi śmieje się, więc nie mam przechlapane hihihi Michał może "schuść", ale mi nie wskazane, za mało ważę czyli średnia dobra Nas praca rozleniwiła, a budowa sprowadziła do pionu. Od grudnia w ramach "wykończeniówki" przestałem mieć problemy z bolącym kręgosłupem, teraz nawet po większym dźwiganiu jest ok. Wcześniej było już paskudnie. Jak to było... "praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia" - my jesteśmy gdzieś po środku No ..... czyli wyszło Wam na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 "praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia" - my jesteśmy gdzieś po środku No ..... czyli wyszło Wam na dobre o tak Od strony kondycyjnej jest nieźle, co jak wiadomo przydaje się w różnych miejscach i sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 o tak Od strony kondycyjnej jest nieźle, co jak wiadomo przydaje się w różnych miejscach i sytuacjach To co, jak dobra kondycja, to teraz chłopczyk będzie w planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 o tak Od strony kondycyjnej jest nieźle, co jak wiadomo przydaje się w różnych miejscach i sytuacjach To co, jak dobra kondycja, to teraz chłopczyk będzie w planie? Już jest, kudłaty Dzieci wystarczy, kredyt trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Już jest, kudłaty Dzieci wystarczy, kredyt trzeba płacić Więcej dzieci, szybko dorosną i pomogą Wam spłacić kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Już jest, kudłaty Dzieci wystarczy, kredyt trzeba płacić Więcej dzieci, szybko dorosną i pomogą Wam spłacić kredyt to już patologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 uciekam spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts