TMK 23.08.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A nie pęknie, to szkło? a słyszałaś o pękniętych akwariach? Grupę akwarystyczną podczytuję od 2002r i jeszcze takiego przypadku nie było Jak będę chciał żonkę wkurzyć, to znów zrobię akwa holenderskie, jak kiedyś http://img263.imageshack.us/img263/8039/akwa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Piękne to akwarium :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.08.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Piękne to akwarium :) stare dzieje tutaj masz linka (o dziwo działa) do spisu całej zawartości i paru innych fotek http://www.akwarystyka.com.pl/showthread.php?t=30652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Piękne to akwarium :) stare dzieje tutaj masz linka (o dziwo działa) do spisu całej zawartości i paru innych fotek http://www.akwarystyka.com.pl/showthread.php?t=30652 Już widzę, jak kot waruje koło tego akwarium i próbuje złowić rybkę hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.08.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ooooo nie Jeszcze bardzo dużo do zrobienia! Teraz zejdzie z 2-3 tygodnie na zrobienie elewacji..... sam zamierzasz uporać się w tym czasie ze styropianem?? mi kurcze został tylko tydzień urlopu, reszta popołudniami (choć dzień będzie coraz krótszy) ale ja będę działa razem z teściem. ......Za trochę chce zrobić taką drewutnię: http://img212.imageshack.us/img212/1395/drewutnia.jpg[/img drewutnia podoba mi się!!...też marzy mi się podobna ale w tym roku na pewno nie wyrobię się ze zbudowaniem takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.08.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ooooo nie Jeszcze bardzo dużo do zrobienia! Teraz zejdzie z 2-3 tygodnie na zrobienie elewacji..... sam zamierzasz uporać się w tym czasie ze styropianem?? Sam. Żonka stwierdziła że nie bierze udziału w tym projekcie. Samo klejenie nie powinno być zbyt czasochłonne, o ile "zjawią się" rusztowania. Nie wiem jak pójdzie czasowo z obróbką otworów oraz zatapianiem siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.08.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Sam. Żonka stwierdziła że nie bierze udziału w tym projekcie. Samo klejenie nie powinno być zbyt czasochłonne, o ile "zjawią się" rusztowania. Nie wiem jak pójdzie czasowo z obróbką otworów oraz zatapianiem siatki I słusznie daj kobiecie odpocząć Ładnie u was już, patrząc trochę się rozmarzyłam , że też już bym tak chciała mieć w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No proszę już "lecisz" z ociepleniem ja kupiłem listwy startowe a Twoje rozwiązanie wydaje mi się bardzo ciekawe. ps. ciekawe czy "pomocnik" wyjdzie na rusztowanie "pomagać" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 28.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 TMK - masz bardzo ładną łazienkę na górze , w moim guście - możesz zdradzic jakiej marki są kafle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Fajnie, że przyszliście na spotkanie. Miło było Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.08.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No proszę już "lecisz" z ociepleniem ja kupiłem listwy startowe a Twoje rozwiązanie wydaje mi się bardzo ciekawe. ps. ciekawe czy "pomocnik" wyjdzie na rusztowanie "pomagać" ?? Jak znam życie, to będzie próbował przeciągnąć je lub przewrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.08.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Fajnie, że przyszliście na spotkanie. Miło było Was poznać i wzajemnie :)Zawsze przyjemniej jest pisać/rozmawiać z osobami które się spotkało Nieśmiało zakładam kontynuację spotkań Trzeba jeszcze znaleźć jakieś fajne miejsce do posiedzenia, bez natrętnych kelnerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.08.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 TMK - masz bardzo ładną łazienkę na górze , w moim guście - możesz zdradzic jakiej marki są kafle?? Witaj teresab Jak nie pokręciłem, to na podłodze fiji z Opoczna, a na ścianach flores także z Opoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Fajnie, że przyszliście na spotkanie. Miło było Was poznać i wzajemnie :)Zawsze przyjemniej jest pisać/rozmawiać z osobami które się spotkało Nieśmiało zakładam kontynuację spotkań Trzeba jeszcze znaleźć jakieś fajne miejsce do posiedzenia, bez natrętnych kelnerek Koniecznie bez kelnerek i grającego telewizora nad uszami Na pewno coś zorganizujemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.08.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Trzeba jeszcze znaleźć jakieś fajne miejsce do posiedzenia, bez natrętnych kelnerek Koniecznie bez kelnerek i grającego telewizora nad uszami Na pewno coś zorganizujemy :) a już myślałem że tylko mnie uatrakcyjniały wieczór niczym stado komarów buuu, rąk nie czuje - ułożyłem od strony salonu pięć warstw kołderki i już prawie w nocy obkosiłem ponad połowę chawastowiska zwanego ogrodem Działka jest zdecydowanie za duża, idiotyczne pomysły naszej wspaniałej gminy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 TMK - oj pracowity chłopcze, jutro niedziela, będziesz miał może okazję trochę odpocząć i przytulić małżonkę A co do działki i trawki, jeszcze trochę dziewczynki urosną będą zapraszać kawalerów, to jak nie skoszą trawy ( ich chłopcy) , to nigdzie na żadną randkę nie wypuścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.08.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 jutro niedziela, będziesz miał może okazję trochę odpocząć i przytulić małżonkę w niedziele nie ma odpoczynku... niestety trzeba korzystać z pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 jutro niedziela, będziesz miał może okazję trochę odpocząć i przytulić małżonkę w niedziele nie ma odpoczynku... niestety trzeba korzystać z pogody Hyyyyyyy........................... no to chociaż przytul małżonkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Doszły zdjęcia ze spotkania?Przed chwilką wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 jutro niedziela, będziesz miał może okazję trochę odpocząć i przytulić małżonkę w niedziele nie ma odpoczynku... niestety trzeba korzystać z pogody Hyyyyyyy........................... no to chociaż przytul małżonkę :)' Jak będzie grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts