TMK 14.09.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja także rozważałem plan L4 ale nic z tego......mieszkam 100m od roboty, zaraz by zobaczyli ze wymykam się gdzieś a po co mi durne komentarze? Szczęściarz Mam 25km do pracy i serdecznie dosyć deb...i ze zdiumu z kolejnymi remontami i ich organizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.09.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nieee nooo - jesteś Tomku naszą bratnią duszą - taka Zosia Samosia My skończyliśmy własnoręcznie murowanko ścianek działowych - ufffff... Chyba Zoś Samoś? Wasze ścianki widziałem, bardzo dokładnie A ja takie pytanko mam do Ciebie... Nie zdecydowałeś się ostatecznie na osprzęt Ospela (Impresję) ze względów estetycznych czy jakościowych?? Nas ciągnie do Impresji kompletność systemu (zwłaszcza te podwójne gniazda Sat i potrójne Euro). Wygląd jest ok jak dla nas, ale może wiesz coś, czego my nie wiemy o tej serii?? A ile płaciłeś za rozłożenie podłogówki?? Pozdrawiam cieplutko Negocjowałem zakup w 4 hurtowniach, rabaty dawali niezłe a zarazem każda odradzała ospela z powodu ich reklamacyjności. Simon jest solidniej wykonany, a nasza seria czyli basic modul jest równie kompletna jak ospel. Potrójnego euro nie ma, ale są standardowe podwójne gniazda. Za telewizorem mam łącznie 6 x podwójne i uwierz więcej nie przyda się. Tym bardziej że na upartego np dvd czy satke można z zasilaniem podpiąć do amplitunera. Druga sprawa i tak po wymianie telewizora wtyczki idą do listwy antyprzepięciowej - teraz nie chce mi się grzebać przy tym. http://www.kontakt-simon.com.pl/firma,2,sub,1,cat,45 ps. jakiej podł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.09.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nieee nooo - jesteś Tomku naszą bratnią duszą - taka Zosia Samosia My skończyliśmy własnoręcznie murowanko ścianek działowych - ufffff... Chyba Zoś Samoś? Wasze ścianki widziałem, bardzo dokładnie A ja takie pytanko mam do Ciebie... Nie zdecydowałeś się ostatecznie na osprzęt Ospela (Impresję) ze względów estetycznych czy jakościowych?? Nas ciągnie do Impresji kompletność systemu (zwłaszcza te podwójne gniazda Sat i potrójne Euro). Wygląd jest ok jak dla nas, ale może wiesz coś, czego my nie wiemy o tej serii?? A ile płaciłeś za rozłożenie podłogówki?? Negocjowałem zakup w 4 hurtowniach, rabaty dawali niezłe, a zarazem każda odradzała ospela z powodu ich reklamacyjności. Simon jest solidniej wykonany, a nasza seria czyli basic modul jest równie kompletna jak ospel. Podwójne sat jest, potrójnego euro nie ma, ale są standardowe podwójne gniazda. Za telewizorem mam łącznie 6 x podwójne i uwierz więcej nie przyda się. Tym bardziej że na upartego np dvd czy satke można z zasilaniem podpiąć do amplitunera. Druga sprawa i tak po wymianie telewizora wtyczki idą do listwy antyprzepięciowej - teraz nie chce mi się grzebać przy tym. http://www.kontakt-simon.com.pl/firma,2,sub,1,cat,45 W całym domu sam skręcałem instalacje elektryczną i również od strony montażu nie mam do simona żadnych zastrzeżeń. Porządna blacha, mocne śruby, nic się nie ukręciło - generalnie polecam. ps. jakiej podłogówki? Z CO? Nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Normalnie nie wiem jak ja to zrobiłam, że mnie tu jeszcze nie było ? Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy. Zatyka mnie jak widze jakie są jej efekty. A jak widze Waszą psinkę to bym ją wyściskała - jest śliczny. Domek już ocieplony ? Pogoda sprzyja wiec pewnie sama końcówka albo już po. My musieliśmy też kupić, ale nowe rusztowania Mam nadzieje że dobrze się sprzedadzą (za jakis czas). Czytam o wchodzeniu na rusztowanie i zastanawiam jak T. będzie właził na te rurki czy mu tyłek będzie latał czy nie ?? (nasz salon bedzie miał jakieś 5m wys. a ja wchodzić na rusztowanie nie mam zamiaru ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Normalnie nie wiem jak ja to zrobiłam, że mnie tu jeszcze nie było ? Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy. Zatyka mnie jak widze jakie są jej efekty. A jak widze Waszą psinkę to bym ją wyściskała - jest śliczny. Domek już ocieplony ? Pogoda sprzyja wiec pewnie sama końcówka albo już po. My musieliśmy też kupić, ale nowe rusztowania Mam nadzieje że dobrze się sprzedadzą (za jakis czas). Czytam o wchodzeniu na rusztowanie i zastanawiam jak T. będzie właził na te rurki czy mu tyłek będzie latał czy nie ?? (nasz salon bedzie miał jakieś 5m wys. a ja wchodzić na rusztowanie nie mam zamiaru ) Ryska- no właśnie jak to się stało, że do TMK dopiero dotarłaś TMK pozdrawiam i Sylwię również :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ryska- no właśnie jak to się stało, że do TMK dopiero dotarłaś Sama się dziwę i nadziwić nie mogę TMK pozdrawiam i Sylwię również :) ja też, ja też! Sylwiaaaa..... to miała być biała czy zielona herbata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A o co chodzi z tymi herbatami? Bo ja tez pije tylko kolorowe: czerwona, biala, zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A o co chodzi z tymi herbatami? Bo ja tez pije tylko kolorowe: czerwona, biala, zielona Zielona, dla mnie to woda po ścierce do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No, Ty to potrafisz wszystko obrzydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.09.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 cześć dziewczyny Ryska - i żeby mi to ostatni raz było! Kolejny dzień bumelki budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.09.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No, Ty to potrafisz wszystko obrzydzic eeee tam, yerby jeszcze nie piła parzony siennik w smaku, ale kawa wysiada przy niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No, Ty to potrafisz wszystko obrzydzic eeee tam, yerby jeszcze nie piła parzony siennik w smaku, ale kawa wysiada przy niej A cóż to za wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Yerba...? Pycha.Uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Yerba...? Pycha. Uwielbiam. No dobra, kiedyś poczęstujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.09.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No, Ty to potrafisz wszystko obrzydzic eeee tam, yerby jeszcze nie piła parzony siennik w smaku, ale kawa wysiada przy niej A cóż to za wynalazek? http://www.yerbamatestore.pl/ do pooglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.09.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Sylwiaaaa..... to miała być biała czy zielona herbata ? Sylwia i herbaty? Zieloną wypije, białej nie za bardzo, a earl greykę psuje cukrem i cytryną Oj pomyliłaś adresatów, u nas ja zbieram różne herbaciane wynalazki Chyba że chodzi o białą w pigułach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.09.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Yerba...? Pycha. Uwielbiam. Którą masz teraz? Wcześniej piłem Rosamonte, teraz mam pajarito miętowo-cytrynową, mocna i stawia w 5 minut na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.09.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ryska - i żeby mi to ostatni raz było! TAK JEST ! Chyba że chodzi o białą w pigułach No i o to chodziii dzięki za przypomnienie. Z herbat to ja czarną mocną słodką z cytryną albo bez, earl greykę i ewentualnie jakieś smakowe np. karmelową. Za to kawa to litrami uwielbiam ... Zielona, dla mnie to woda po ścierce do podłogi Normalnie jestem takiego samego zdania, chociaż Liptonka Green Tea Orient nawet mi wchodzi ale już zaparzać taką normalną zieloną i bawić sie z fusami nie mam ochoty. TMK-u to może Ty po tej yerbie masz taki power do pracy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 TMK-u to może Ty po tej yerbie masz taki power do pracy ?? Chyba coś w tym jest Muszę wypróbować na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts