Afrodyta 15.04.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Wrzuciłam u siebie, żeby już w jednym miejscu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 17.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam, dzień nie zmarnowany. Widzę, że pomocnik sprawdza jakość pracy. :DTo dobrze, że jest ktoś na posterunku. Sporo tych tujek macie. Jak będą większe to ładny żywopłot zrobią. Wstawiając po staremu zdjęcia bez problemu wchodzą. Tylko trzeba przez foto album. Dzięki nowej opcji na forum można sobie tego oszczędzić i prosto z komputera wkleić. Tylko zmienić trzeba wielkość zdjęcia. Forum jest teraz zdecydowanie lepsze od starego mi się podoba, tylko trudno na początku znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.04.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) :welcome:Witam poświątecznie,po nowemu Witam i bardzo przepraszam wszystkich za milczenie! Cudne nowe forum zapomniało przysyłać mi powiadamiajki o wpisach we własnych komentarzach Bardzo późno, jednak dziękuje za życzenia świąteczne. TMK mam prośbę: czy mógłbyś wstawić zdjęcie schodów? chodzi mi o zabudowanie z lewej strony, zrobiliśmy w naszej iskierce schowek pod schodami i nie mamy pomysłu co zrobić z tą małą luką między ścianą schowka a schodami. Pozdrawiam Na razie mam tam prowizorkę, docelowo (kiedy?!) zrobię tam półki od góry do dołu. Wystarczające na drobne radości Hej TMK-I, gdzie kupowaliście tuje i po ile A gdzie zdjęcia trochę nam za Wami tęskno, trzeba się spotkać koniecznie Może spotkanie z Afrodytą w końcu wypali ? Spotkanie musi wypalić Już kiedyś o tym pisałem, przy budowie mam prawie dwu letnią przerwę w robieniu zdjęć. Nawyk zabierania aparatu zawsze i wszędzie gdzieś zanikł i muszę wyhodować go od nowa Fotki już dokleiłem. Tujki kupiłem o wysokości 1,1m-1,3m za 3zł/szt (!) i drugiej takiej okazji prędko nie będzie. Wybrałem facetowi całą końcówkę, były już wykopane, zmieściłem 80szt do naszego małego autka Wystarczyło na 1/3 ogrodzenia. Tomaszku, to Ty mając taką piesę nie wiedział, że trza poprawkę brać na jego "obejście"? A najlepiej jeszcze żwirkiem wysypać, albo czymkolwiek innym, bo trawa się nie uchowa. I niestety nie wygląda to sympatycznie od strony drogi. Polak mądry po szkodzie Nie ma tego złego, od zimy zgubiłem już 4kg z czterech liter Pas startowy będę wysypywał rzeczywiście żwirkiem lub korą, jak gdzieś taniej kupię niż 8-10zł/80l. Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.04.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam, dzień nie zmarnowany. Widzę, że pomocnik sprawdza jakość pracy. :DTo dobrze, że jest ktoś na posterunku. Sporo tych tujek macie. Jak będą większe to ładny żywopłot zrobią. Wstawiając po staremu zdjęcia bez problemu wchodzą. Tylko trzeba przez foto album. Dzięki nowej opcji na forum można sobie tego oszczędzić i prosto z komputera wkleić. Tylko zmienić trzeba wielkość zdjęcia. Forum jest teraz zdecydowanie lepsze od starego mi się podoba, tylko trudno na początku znaleźć. Osobiście wolę od razu widoczne zdjęcia, bez klikania w miniaturki. Dlatego tutaj nie będzie zmian na 'nowe' Tujek jest dużo i jeszcze więcej brakuje Na razie powoli porządkujemy ogród i czeka nas rozrzucenie ziemi, jeszcze 9 wywrotek z 10. Dopiero wtedy będziemy realizować nasze pomysły i weryfikować je pod pomocnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.04.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Nie ma to jak porządny pomocnik;). W dodatku taki uroczy i oddany. A wracając do udanego zakupu po 3 zł, to też bym tak chciała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.04.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Zapuść subskrypcję na allegro i w końcu się trafi Niedawno ktoś z Zielonej Góry wystawiał brabanty po 1,5zł za 50cm krzaki. W aukcji było niby o min 1000szt, zadzwoniłem i od ręki powiedział 2zł przy dowolnej ilości, a po głosie wyczułem że w razie czego jeszcze do negocjacji. ps. jak ktoś tak jak ja nie zmienił w ustawieniach strefy czasowej, podpowiadam że trzeba wybrać +2 godz. czyli Południową Afrykę Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hej TMK -a :) to gdzie mam zamówić te brabanty,żeby było tanio?? Wszędzie są od 8 zl Tomek, piękny jest Wasz pies, normalnie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.04.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Hej TMK -a :) to gdzie mam zamówić te brabanty,żeby było tanio?? Wszędzie są od 8 zl Tomek, piękny jest Wasz pies, normalnie cudo Musisz szukać na allegro. Ten od którego brałem nie ma już brabantów, tel. wysyłam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dziękuję, zapytam co wogóle ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.04.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jejuśkuuuuuuuuuuuuuu jaaaaaaaaaaaaaki waaaaaaaaaaalec Możnaby zgapić ......... no chyba, że zdażyłeś opatentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jejuśkuuuuuuuuuuuuuu jaaaaaaaaaaaaaki waaaaaaaaaaalec Możnaby zgapić ......... no chyba, że zdażyłeś opatentować Prawda, że ładny? :D Zgapić się nie da, wypełnienie było jedyne w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.04.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Zgapić się nie da, wypełnienie było jedyne w swoim rodzaju O..... ty...... niedobry!!! I pewnie nie zdrazisz co było w środku?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Niezły patent:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 O..... ty...... niedobry!!! I pewnie nie zdrazisz co było w środku?!? Przyjrzyj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 stawiam na krawężnik:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 stawiam na krawężnik:rolleyes: Nie Zmieściłem 8szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.04.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czyli trafiłam-krawężnik:), tylko ilość się nie zgadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Pudło Na upartego z tego można zrobić krawężnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 TMK - super pomysł z tym walcem Czyżby nadproże w tym walcu??? A siewnik, to jest do pożyczenia za jakąś cytrynówkę :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.05.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Blisko, osiem pełnych cegieł Trawy będziemy mieli jeszcze 2-3 razy więcej i chyba zmajstruje walec na stałe. W tę rurę centralnie mała rurka np miedziana z pozostałości z instalacji CO i resztę zalać betonem. Przez środek gładki pręt, dwa łożyska i jazda Ciekawe ile będzie ważył Wiesz u mnie z pożyczaniem jest paskudnie, przyjedziesz - pożyczysz, nie oddasz jak ustalimy i nie pożyczysz więcej Dobra, żartuje Ale bez odwiedzin nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts