Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotodziennik Południowej - komentarze

TMK

Recommended Posts

Blisko, osiem pełnych cegieł :) Trawy będziemy mieli jeszcze 2-3 razy więcej i chyba zmajstruje walec na stałe. W tę rurę centralnie mała rurka np miedziana z pozostałości z instalacji CO i resztę zalać betonem. Przez środek gładki pręt, dwa łożyska i jazda :) Ciekawe ile będzie ważył :D Wiesz u mnie z pożyczaniem jest paskudnie, przyjedziesz - pożyczysz, nie oddasz jak ustalimy i nie pożyczysz więcej ;) Dobra, żartuje :) Ale bez odwiedzin nie ma mowy :)

Hahahaha, ale się uśmiałam. Oczywiście odwiedziny muszą być, a kiedy Sylwia piecze to smaczne ciasto? :)

A tak poważnie, to teraz pewnie spotkamy się 7 maja, wówczas umówimy się, ale może u nas?

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trzeba sobie jakoś radzić :) Przez ten cholerny kredyt coraz częściej robię coś co kiedyś robili inni... Przed weekendem z naszej mikrofalówki poszedł dym i dużo iskier w środku, serwis krzyknął 100zł. Znalazłem schemat na elektrodzie, opis podobnego problemu i potrzebną część za.... 7zł - jutro powinna dojść. Kiedyś samochodu nie ruszałem, teraz większość sam naprawiam - klocki, tarcze hamulcowe i piasta już czekają na luźny weekend... Dopiero jak ze trzy tygodnie temu regenerowałem alternator... Piep...y kredyt :sick: Dobrze że zwrot VATu za trochę, znów coś będzie się działo na budowie. Wróć - w domu! Na razie trawka skiełkowała i już ją trochę widać :D

ps. emotki z "nowego" forum jakieś takie.... Dobre na forum z pokemonami....

Ty masz mikrofalę za 7zł a ja kompa za 20zł. I prócz wożenia i wkręcania kabelków przy nim palcem nie kiwnęłam:D

Piątek, piątek, piątek...:D:D:D:D:D:D

Powoli pakuj się :)

Apropo kompa, dlatego lubię zwykłe pudła, a nie notki, chociaż teraz siedzę z nim na kanapie. Zawsze mogę wymienić pojedynczy podzespół i bez żadnego serwisu.

Afrodyta jedzie specjalnie z Warszawy, nie to abym robił aluzje ;) Może za jakiś czas wyrwiemy się z małżowiną na forumowe spotkanie (warszawskie), teoretycznie będzie bliżej. Zresztą coś mi się pokręciło, że Ty mieszkasz bliżej dolnego-śląska :)

Pytanie z grupy mocno budowlanych

Siedzisz na jakichś forach fotograficznych ?? :D

Sporadycznie coś piszę, za dużo tam onanistów sprzętowych. Roztrząsają specyfikacje sprzętu, oglądanie cropów w powiększeniu 1:1 czy zdjęcie dekielka z czasem naświetlania 15 minut :D Zdjęć mało tam kto robi, ważne że mają aparaty ;) Śledzę forum nikona nikoniarze.pl oraz sporadycznie cyberfoto. W miarę możliwości czasowych starą grupę pl.rec.foto.cyfrowe :)

Co wczoraj kupiłeś? :D

......za dużo tam onanistów sprzętowych. Roztrząsają specyfikacje sprzętu, oglądanie cropów w powiększeniu 1:1 czy zdjęcie dekielka z czasem naświetlania 15 minut :D Zdjęć mało tam kto robi, ważne że mają aparaty ;) ...................

Dokładnie mam takie same zdanie . Onaniści sprzętowi i nic więcej a dobre zdjęcie to tylko goła dupa (przepraszam) a kwiatek czy robaczek to beeee

Mam stara galerię na plfoto ale nie wstawiam bo idiotuycznie komentują

A czasami siedzę na fotopolis.pl ale to głównie jak czegfoś szukam

Co wczoraj kupiłeś? :D

Chyba taki kompromis pomiędzy ceną a jakością . Budowa się kończy więc nie ma kasy na jakąś wysoką półkę

Kupiłem Canona EFS 17-85 , własnie leży przede mną na biurku - pracuję i się napatruję :D:D

http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/5745522340386.jpg

Dokładnie mam takie same zdanie . Onaniści sprzętowi i nic więcej a dobre zdjęcie to tylko goła dupa (przepraszam) a kwiatek czy robaczek to beeee

Z robaczkami nie tak do końca, jak siedzi robaczek na robaczku, to także może być ;)

Mam stara galerię na plfoto ale nie wstawiam bo idiotuycznie komentują

A czasami siedzę na fotopolis.pl ale to głównie jak czegfoś szukam

Mam na pl.foto, mam starą galerię na F&V, mam parę zdjęć na DFV - tam jedno z moich było w pierwszej 10'tce przez kilka tygodni :) W końcu kiedyś przerzuciłem fotki na swoją stronę, zainstalowałem galerię coppermine i wystarczy. Jak ktoś chce zajrzeć, zajrzy :)

http://www.dfv.pl/gallery/members/tomaszkrusz.html?g2_itemId=5674

Chyba taki kompromis pomiędzy ceną a jakością . Budowa się kończy więc nie ma kasy na jakąś wysoką półkę

Kupiłem Canona EFS 17-85 , własnie leży przede mną na biurku - pracuję i się napatruję :D:D

http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/5745522340386.jpg

Zakres rewelacyjny, tylko trochę ciemny. To mnie powstrzymuje ciągle przed zmianą tamrona 17-50/2.8 na nikkora 16-85 :) Zabierz jutro sprzęt :)

Edytowane przez TMK