Megana 01.05.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Blisko, osiem pełnych cegieł Trawy będziemy mieli jeszcze 2-3 razy więcej i chyba zmajstruje walec na stałe. W tę rurę centralnie mała rurka np miedziana z pozostałości z instalacji CO i resztę zalać betonem. Przez środek gładki pręt, dwa łożyska i jazda Ciekawe ile będzie ważył Wiesz u mnie z pożyczaniem jest paskudnie, przyjedziesz - pożyczysz, nie oddasz jak ustalimy i nie pożyczysz więcej Dobra, żartuje Ale bez odwiedzin nie ma mowy Hahahaha, ale się uśmiałam. Oczywiście odwiedziny muszą być, a kiedy Sylwia piecze to smaczne ciasto? A tak poważnie, to teraz pewnie spotkamy się 7 maja, wówczas umówimy się, ale może u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No popatrz, tu takie patenty, a ja po walec do szwagra śmigałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.05.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Trzeba sobie jakoś radzić Przez ten cholerny kredyt coraz częściej robię coś co kiedyś robili inni... Przed weekendem z naszej mikrofalówki poszedł dym i dużo iskier w środku, serwis krzyknął 100zł. Znalazłem schemat na elektrodzie, opis podobnego problemu i potrzebną część za.... 7zł - jutro powinna dojść. Kiedyś samochodu nie ruszałem, teraz większość sam naprawiam - klocki, tarcze hamulcowe i piasta już czekają na luźny weekend... Dopiero jak ze trzy tygodnie temu regenerowałem alternator... Piep...y kredyt Dobrze że zwrot VATu za trochę, znów coś będzie się działo na budowie. Wróć - w domu! Na razie trawka skiełkowała i już ją trochę widać ps. emotki z "nowego" forum jakieś takie.... Dobre na forum z pokemonami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mikrofala ruszyła :D Grzeje jak nowa i to za 7zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 TMK - Wiedziałam, żeś zdolniacha Gdzie ta Sylwia Cię znalazła? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Raczej uparty jak baran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ty masz mikrofalę za 7zł a ja kompa za 20zł. I prócz wożenia i wkręcania kabelków przy nim palcem nie kiwnęłam:D Piątek, piątek, piątek...:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ty masz mikrofalę za 7zł a ja kompa za 20zł. I prócz wożenia i wkręcania kabelków przy nim palcem nie kiwnęłam:D Piątek, piątek, piątek...:D:D:D:D:D Powoli pakuj się Apropo kompa, dlatego lubię zwykłe pudła, a nie notki, chociaż teraz siedzę z nim na kanapie. Zawsze mogę wymienić pojedynczy podzespół i bez żadnego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Kuchnia za bezcen,wałek do trawy z niczego, i co tam jeszcze;),na pewno wiele innych rzeczy nie wymienionych na fm,aha komp za 7zł. Jednym słowem Sylwia ma fuksa,że ma takiego pomysłowego Dobromira( Tomka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Małżowina będzie miała niezły ubaw jak to przeczyta Pogadamy jutro, mam nadzieję że będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.05.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ja:rolleyes:,a gdzie ,jeśli mówisz o spotkaniu ,to tylko o nim czytałam na fm,ale niestety ja mam zbyt daleko ,a poza tym praca w domu i na działce z płotem. U nas z racji tego,że budujemy 80km od siebie wchodzą tylko weekendy ,bo od pon do piątku jest inna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Afrodyta jedzie specjalnie z Warszawy, nie to abym robił aluzje Może za jakiś czas wyrwiemy się z małżowiną na forumowe spotkanie (warszawskie), teoretycznie będzie bliżej. Zresztą coś mi się pokręciło, że Ty mieszkasz bliżej dolnego-śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.05.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nie,nie:no:, teraz mieszkam na kujawach:yes:, w Chełmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ciut daleko.... Oficjalnie potwierdzam, że symboliczny kwadrans możesz jutro się spóźnić na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.05.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ok;),wspomnijcie nas nieobecnych:cry:, będziemy z Wami myślami, domyślając się jedynie co robicie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Grzeczni będziemy, za rączkę i do knajpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Pytanie z grupy mocno budowlanych Siedzisz na jakichś forach fotograficznych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Pytanie z grupy mocno budowlanych Siedzisz na jakichś forach fotograficznych ?? Sporadycznie coś piszę, za dużo tam onanistów sprzętowych. Roztrząsają specyfikacje sprzętu, oglądanie cropów w powiększeniu 1:1 czy zdjęcie dekielka z czasem naświetlania 15 minut Zdjęć mało tam kto robi, ważne że mają aparaty Śledzę forum nikona nikoniarze.pl oraz sporadycznie cyberfoto. W miarę możliwości czasowych starą grupę pl.rec.foto.cyfrowe Co wczoraj kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ......za dużo tam onanistów sprzętowych. Roztrząsają specyfikacje sprzętu, oglądanie cropów w powiększeniu 1:1 czy zdjęcie dekielka z czasem naświetlania 15 minut Zdjęć mało tam kto robi, ważne że mają aparaty ................... Dokładnie mam takie same zdanie . Onaniści sprzętowi i nic więcej a dobre zdjęcie to tylko goła dupa (przepraszam) a kwiatek czy robaczek to beeee Mam stara galerię na plfoto ale nie wstawiam bo idiotuycznie komentują A czasami siedzę na fotopolis.pl ale to głównie jak czegfoś szukam Co wczoraj kupiłeś? Chyba taki kompromis pomiędzy ceną a jakością . Budowa się kończy więc nie ma kasy na jakąś wysoką półkę Kupiłem Canona EFS 17-85 , własnie leży przede mną na biurku - pracuję i się napatruję :D http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/5745522340386.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) Dokładnie mam takie same zdanie . Onaniści sprzętowi i nic więcej a dobre zdjęcie to tylko goła dupa (przepraszam) a kwiatek czy robaczek to beeee Z robaczkami nie tak do końca, jak siedzi robaczek na robaczku, to także może być Mam stara galerię na plfoto ale nie wstawiam bo idiotuycznie komentują A czasami siedzę na fotopolis.pl ale to głównie jak czegfoś szukam Mam na pl.foto, mam starą galerię na F&V, mam parę zdjęć na DFV - tam jedno z moich było w pierwszej 10'tce przez kilka tygodni W końcu kiedyś przerzuciłem fotki na swoją stronę, zainstalowałem galerię coppermine i wystarczy. Jak ktoś chce zajrzeć, zajrzy http://www.dfv.pl/gallery/members/tomaszkrusz.html?g2_itemId=5674 Chyba taki kompromis pomiędzy ceną a jakością . Budowa się kończy więc nie ma kasy na jakąś wysoką półkę Kupiłem Canona EFS 17-85 , własnie leży przede mną na biurku - pracuję i się napatruję :D http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/5745522340386.jpg Zakres rewelacyjny, tylko trochę ciemny. To mnie powstrzymuje ciągle przed zmianą tamrona 17-50/2.8 na nikkora 16-85 Zabierz jutro sprzęt Edytowane 6 Maja 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts