TMK 06.05.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Tu coś też wklejałemhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?125629-kto-si%C4%99-zna-na-fotografii&p=2992483&viewfull=1#post2992483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Sprzęt zabiorę bezapelacyjnie W sumie to mój pierwszy obiektyw ze stabilizacją (Pozostałe (te co Ci pisąłem u afrodytki) mam z czasów gdy nie było jeszcze stabilizacji a część nawet z analogów) i jestem zaskoczony bardzo mile - spokojnie można zejść o 3 w dół niż normalnie i strzelać na ostro w recenzjach piszą że nie jest za rewelacyjny jeśli chodzi o abborację (jest nieiwelka ale w całym zakresie) i i mocniejsza oraz winietowanie przy 17 , natomiast piszą że świetnie chodzi w pełnym zakresie ostrością i rysowaniem obrazu a szczególnie w zakresie 50 gdzie wiele innych obiektywów ma dołek - ogólnie bardzo fajnie chodzi i mnie się podoba. Ta 50 ka mnie przekonała - najbardziel lubię focić między 50-100 i ciasno kadrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Obejrzałem Kurcze takich ładnych jak Twoje nie mam :D http://plfoto.com/41757/autor.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) Obejrzałem Kurcze takich ładnych jak Twoje nie mam :D http://plfoto.com/41757/autor.html Nie grzesz, bardzo Cię proszę Pooglądam na spokojnie w domu. http://plfoto.com/zdjecie,portret,shrek3,353519.html zarąbiste Edytowane 6 Maja 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nie grzesz, bardzo Cię proszę Pooglądam na spokojnie w domu. http://plfoto.com/zdjecie,portret,shrek3,353519.html zarąbiste Kurcze, wszytkim się ten szhrek podoba a to było na spacerze z dzieckiem się wygłupialiśmy z zabawką i aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Najważniejszy jest pomysł Przy dobrym, nawet forumowi maruderzy przymykają oko na inne niedociągnięcia Jutrzejszy 'słoneczny inaczej' piątek zapowiada się ciekawie, muszę naładować wszystkie akumulatorki na jutro - akty są wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Najważniejszy jest pomysł Przy dobrym, nawet forumowi maruderzy przymykają oko na inne niedociągnięcia Jutrzejszy 'słoneczny inaczej' piątek zapowiada się ciekawie, muszę naładować wszystkie akumulatorki na jutro - akty są wymagające Taaaaa , szczególnie ze dziewczyny chcą nam robić akty Do jutra wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.05.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam, ładne cuda robisz. McGiver z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.05.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Żałuję,żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.05.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 (edytowane) Witam, ładne cuda robisz. McGiver z Ciebie. Kryzys Aniu, trzeba sobie jakoś radzić Żałuję,żałuję A mówiłem przyjeżdżaj Może za jakiś czas spotkamy się w połowie drogi na jakimś oficjalnym zlocie. Urządzanie u nas zwolniło i chcemy w tym roku w końcu trochę odżyć, towarzysko również. Ostatnie dwa lata były ciężkie pod każdym względem. Edytowane 10 Maja 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.05.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 O i fotka Tomka się pojawiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.05.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 O i fotka Tomka się pojawiła:) Podziękuj Secamowi Bardzo rzadko jest z drugiej strony obiektywu Ale to dobrze, brzydala nie trzeba często uwieczniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 TMK- a Ty myślisz, że Sylwia ( taka laska) wzięłaby sobie brzydala za męża hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.05.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 TMK- a Ty myślisz, że Sylwia ( taka laska) wzięłaby sobie brzydala za męża hahahaha Oczywiście że tak, dla kontrastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.05.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Przy okazji, co tam u Was? Nam weny brakuje przy tej cudnej pogodzie do wszystkiego. Kawa, praca, kawa, powrót, kawa, coś tam, kawa, śpiocha i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 TMK - U nas eeee szkoda gadać, zimno w pracy ja cholera. Siedzę i marznę i piję gorące napoje ( ale ile można, potem kibelek wciąż zajęty, bo nie tylko ja tak się rozgrzewam ) Może zabrać trzeba jakąś flaszkę, to herbatka z prądem będzie smaczniejsza i szybciej rozgrzeje Dobrze, że w mieszkaniu na ND grzeją kaloryfery, kot cały czas albo pod kocykiem , albo u Michała na kolanach się grzeje Płytkarze znowu zrobili sobie dwa dni przerwy, więc praca stoi. I brak kasy męczy Niech już to słońce wyjdzie, albo gdzieś nad ciepłe morze bym pojechała się wygrzać To tak pokrótce. Pozdrów Sylwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 TMK- a Ty myślisz, że Sylwia ( taka laska) wzięłaby sobie brzydala za męża hahahaha Oczywiście że tak, dla kontrastu A Ty myślisz, że ona taka perfidna i wyłącznie dla kontrastu Cię brała? Cześć Sylwia:D A'propos Sylwia z Dużym rozmawiała o jakichś rolkach do mebli, których dostać nie umie. Duży opomina się o fotę tychże. Małgoś a gdzie Ty rabotajesz, że taką zimnicę masz? Nawet u mojej mamy w bloku ogrzewanie do teraz dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.05.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Niech już to słońce wyjdzie, albo gdzieś nad ciepłe morze bym pojechała się wygrzać To tak pokrótce. Pozdrów Sylwię Przekazałem słoneczko i min. +20'C bardzo zapraszam także do nas. W pracy mam ciepło aż za bardzo, grzejniki odłączone, ale jest tyle sprzętu komputerowego że mam ok. 25'C i dla mnie za ciepło i za duszno.... Jak nie urok, to sr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.05.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 A Ty myślisz, że ona taka perfidna i wyłącznie dla kontrastu Cię brała? O nie! Ja byłem biorącym Nie odwracajmy ról A'propos Sylwia z Dużym rozmawiała o jakichś rolkach do mebli, których dostać nie umie. Duży opomina się o fotę tychże. Podeśle jutro, małzowina ucieka do naszej świątyni i gonię za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 a ty myślisz, że ona taka perfidna i wyłącznie dla kontrastu cię brała? o nie! Ja byłem biorącym dumny zdobywca:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts