Afrodyta 18.05.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Miało być z dużej litery i po poprawce i nie wyszło.....echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 TMK - będziesz robił z sierści wełnę na sweterek Sylwii Piesek jest śliczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.05.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 TMK - będziesz robił z sierści wełnę na sweterek Sylwii Kurde, o tym nie pomyślałem Baran ostrzyżony i od razu ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 TMK, jak położone masz płytki na dole brodzika?Chowają się do środka, czy są zlicowane z krawędzią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.05.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 TMK, jak położone masz płytki na dole brodzika? Chowają się do środka, czy są zlicowane z krawędzią? Nie mam płytek Chcieliśmy jak najniższy brodzik i tak zostało. http://img7.imageshack.us/img7/4172/m202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.05.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Tomek jak będziesz miał chwilkę to ja potrzebuję korepetycji w/s styropianu na podłogę ps. co to za kibelek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.05.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Tomek jak będziesz miał chwilkę to ja potrzebuję korepetycji w/s styropianu na podłogę ps. co to za kibelek??? Kibelek z cersanitu, modelu nie pamiętam chyba libra. Styropian brałem z mega1000, polski polstyr. Nie kombinowałem z jego wyborem, brałem przy korzystnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 26.05.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 O w mordeczkę... A ja myślałam, że z mojego sierściucha dużo kłaków Ja swojemu kupiłam z miesiąc temu tani szampon ułatwiający rozczesywanie. Po tygodniu pies mi się zrobiła dwa razy większy... Przyjrzałam mu sie uważnie... Przy samej skórze jest jeden wielki kołtun Nawet na uszach. Także psina idzie do golenia. Ludzka maszynka się nie sprawdza, ale pożyczę psią. Na swoją sunię mówimy już "kleszczołapka". Twoja też ma talent do przynoszenia panu kleszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Przeczytałam dziennik jednym tchem;) Bardzo ładny domek i w dodatku te kolory, te drzwi wewnętrzne.... Ciut pośmiałam się z udoskonalania pieca, ale jak napisałeś: "Polak potrafi";) A malutki niedźwiadek taki słodziak -nawet teraz i przyznam, że ma w sobie te coś - te spojrzenie... Zakochałam się w nim. Tym bardziej, że choruję na owczarka niemieckiego... a ten to chyba miał rodzicó z rodowodem... Nu śliczności... Misiek też powiedział -śliczny pies... Bardzo ładnie wyglądaja wnętrza domku, jest taki ciepły domek...te kolorki. A piesek nieźle wyszczotkowany.... ale łysy chyba nie jest -ewentualnie grzywkę proszę mu zostawić...:rotfl:Oj tak, długowłose trzeba niexle czesać... Pozdrawiam WAS serdecznie... fajniutko było WAS odwiedzić... nu i oczywiście będę zaglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.05.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Na swoją sunię mówimy już "kleszczołapka". Twoja też ma talent do przynoszenia panu kleszczy? Zdarza się, najczęściej mimo wszystko przynosi na pysku. Od końca zimy chodzę z nim codziennie na 3-4 km spacery na dosyć długiej smyczy - linka z 4-5m, ma okazje pobuszować po krzakach i trawie. Do włosów może kup furminator? Wiele osób chwali, ale i nie polecali do owczarków długowłosych, dlatego kupiłem wspomniane zgrzebło. Tak to działa: Jakbyś powiedziała mi np 10 lat temu, że będę miał ONka, kupował co miesiąc 15kg drogiego żarcia, witaminki, tran (omega3), glukozamine, szorował na spacery bez względu na pogodę, to uśmiałbym się setnie Tylko żoncia ostrzy zęby na psa za wyrywanie sadzonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.05.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Przeczytałam dziennik jednym tchem;) Bardzo ładny domek i w dodatku te kolory, te drzwi wewnętrzne.... Ciut pośmiałam się z udoskonalania pieca, ale jak napisałeś: "Polak potrafi";) A malutki niedźwiadek taki słodziak -nawet teraz i przyznam, że ma w sobie te coś - te spojrzenie... Zakochałam się w nim. Tym bardziej, że choruję na owczarka niemieckiego... a ten to chyba miał rodzicó z rodowodem... Nu śliczności... Misiek też powiedział -śliczny pies... Bardzo ładnie wyglądaja wnętrza domku, jest taki ciepły domek...te kolorki. A piesek nieźle wyszczotkowany.... ale łysy chyba nie jest -ewentualnie grzywkę proszę mu zostawić...:rotfl:Oj tak, długowłose trzeba niexle czesać... Pozdrawiam WAS serdecznie... fajniutko było WAS odwiedzić... nu i oczywiście będę zaglądać... cześć Fajnie że zawitałaś do nas Ze wstydem przyznaję, że po wprowadzeniu nowego "lepszego" forum posiałem linki m.in. do Twojego dziennika. Teraz w końcu zacznę odrabiać zaległości. Cóż mam dodać, dziękuje za miłe słowa Na razie czekamy zawizięcie na zwrot vatu aby zrobic chociaż salon do końca, podbitkę i podjazd. Na elewację raczej nie starczy, chyba że sam dam radę zaciągnąć tynkiem mineralnym, zobaczymy jak będzie. Teraz zapał do pracy skończył się Nero jest po rodowodowych rodzicach, jednak on nie ma rodowodu. Do papierów można zgłosić ileś tam szczeniąt z jednego miotu i resztę maluchów hodowcy tanio sprzedają. Po naszego pojechaliśmy swego czasu w piątek po pracy pod Środę Wielkopolską Pies jest dużym obowiązkiem, ale i niesamowicie wdzięcznym domownikiem. Jak ktoś kiedyś napisał - przygarnia się psie szczenię, a trzeba wychować jak swoje dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.05.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 przygarnia się psie szczenię, a trzeba wychować jak swoje dziecko Nie słyszałam, ale dużo racji w tym jest. Tomek Ty to majster jesteś. Buda rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Żebyś wiedziała ile przejrzałem stron i projektów z budami Koniec końców wyciągnąłem płytę osb na trawę, położyłem wilka, obrysowałem i dodałem po 10cm w każdą stronę. Konstrukcja powstawała na bieżąco. Najlepsze jest, to że teraz stoi na tarasie i jest tak ciężka, że nie mam szans z żonką przytargać ją na docelowy podest. Trzeba będzie szwagra ściągnąć na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.05.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Nooo, to będzie przynajmniej pretekst do grilowania:D A jak buda taka ciężka, to piesa będzie miał sporo pracy, żeby ją "załatwić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wstępną listę zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Widziałem. Rób, rób i oby pogoda nie była gorsza niż ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No wiesz! Pogodę to tylko lepszą przewidujemy i nie ma totamto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Masz jakieś plany co do lokalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nie. Ale w ładną pogodę to miałabym ochotę może na ZOO z dziećmi...A coś masz na oku? Czy może zwalimy sie komuś na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Przy obecnych cenach biletów jest mniej chętnych na jego odwiedziny Zakładam jakieś miejsce gdzie można posiedzieć i spokojnie pogadać, konkretnie nie podam. Za blisko mieszkam aby spędzać wieczory w pubach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts