Afrodyta 02.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dla mnie i tak Wrocław jest 20-40% wyżej cenowo. Jeśli chodzi o miejsce, to pewnie centrum, żeby każdy mógł jakoś dotrzeć.Okaże się po konsultacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dla mnie i tak Wrocław jest 20-40% wyżej cenowo. Szkoda że nie z pensjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No szkoda. Tak z jedno zero na końcu przy wypłacie by sie co miesiąc przydało.... Mam rodzinę w Katowicach. Jak przyjeżdżają do nas to robią zakupy w najdroższych sklepach i mówią, że tanio. Ale oni w większości z tych "stanowiskowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Spać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 O tak Wypłata pięciocyfrowa rozwiązałaby parę problemów A tak trzeba dybać w pracy, w domu i gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Spać nie możesz? Oglądam jednym okiem jakiś odmóżdżacz w tv, drugim w FM i jeszcze podczytuje kolejną teorię spiskową nt pewnego samolotu - ludzie to mają fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ta fotka także rodzi wielkie fantazję w necie http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,7959380,Dziura_w_ziemi.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=4254142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dwie pierwsze czynności również wykonuję Co do samolotu...moja Teściowa na drugi dzień palnęła coś w rodzaju "zrobili sztuczną mgłę" - wyśmiałam. Później było coś o rozpylaniu jakiegoś pierwiastka nad P.CZ. żeby mgły nie było - przestałam się śmiać. Jak można zlikwidować, to można zrobić. Ale tak myślę, że pewnie dowiemy się tej prawdziwej prawdy za nie mniej jak 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ta fotka także rodzi wielkie fantazję w necie http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,7959380,Dziura_w_ziemi.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=4254142Zaraz stanął mi kadr z serialu "Czynnik PSI" - dokładnie to samo tylko w górę od połowy wieżowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.06.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ta fotka także rodzi wielkie fantazję w necie http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,7959380,Dziura_w_ziemi.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=4254142 :jawdrop: o matulu co to się wyrabia na tej dziwnej ziemi,aż trudno w to uwierzyć,że może powstać wręcz idealnie gładka dziura tak wielka i głęboka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Prawdy? Raczej nie. Do dziś angole trzymają w tajemnicy dane nt niektórych zbrodniarzy wojennych. Prawda wyjdzie jak ktoś klepnie, może jakieś nagranie wycieknie. Wypadkiem od początku interesuje się i podczytuję nt temat. Polityką i politykami delikatnie mówiąc lekko się brzydzę (bez względu na ich "przynależność" polityczną), jednak tak pokręconego wydarzenia jeszcze chyba u nas nie było. Różne wersje, różnice w podanym czasie, bałagan, podawanie winnych przed zakończeniem śledztwa etc Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 :jawdrop: o matulu co to się wyrabia na tej dziwnej ziemi,aż trudno w to uwierzyć,że może powstać wręcz idealnie gładka dziura tak wielka i głęboka:eek: Głęboka na ok 60 metrów Żonka stwierdziła że laser z satelity, córka że ufo, mi przypomniał się film "podróż do wnętrza ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Każdy ma inne skojarzenia. Moje też było "filmowe" Polityka - jestem kompletnie a-polityczna. Jak mam iść na wybory, skoro nikt mi nie pasuje i nijak się w tym nie orientuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Polityka - jestem kompletnie a-polityczna. Jak mam iść na wybory, skoro nikt mi nie pasuje i nijak się w tym nie orientuję? Wkurzam się, że po raz kolejny zamiast iść wybrać kogoś tam, wybiera się mniejsze zło. W ten sposób pokazywane są nam wybory praktycznie od początku naszej demokracji. Może kiedyś dorośniemy do trochę wyższych standardów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wybory w Polsce, to jak wpadanie z deszczu pod rynnę. I tak źle i tak nie dobrze.Ale błędem jest myśleć, że my mamy dorosnąć do standardów. Politycy na początkowym szczeblu, startujący, powinni dorosnąć do funkcji. Tak wiem podpisy itp znów cos zależy od szarego ludu. Jakoś nigdy nikt nie prosił mnie o podpis w takiej sprawie, a natomiast podpisywałam petycję dot. Trzech Króli i było mało podpisów by przeszło dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ale błędem jest myśleć, że my mamy dorosnąć do standardów A nie? Kraj gdzie "standardem" jest kombinowanie, gdzie nie istnieje szacunek dla reguł, zasad itd. Wszędobylskie kumoterstwo, gdzie nawet przy wybudowaniu domu przydają się znajomości, gdzie urzędnicy jak mają na coś max 180dni to decyzja jest w 180 dniu? Oj, wylecieli by z hukiem, a naszym cudnym politykom wprowadziłbym tylko jedną małą poprawkę - pensja max 2-3 średnie krajowe licząc wszelkie dodatki i korzyści. 3-4 lata i mamy spokój z pędzącymi za korytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jeśli brać te standardy to rzeczywiście masz 100% rację. Ja myslowo poszłam bardziej w kulturę osobistą, bo w polityce widzę tylko publiczne obrzucanie się błotem i procesy sądowe. Pod tym wzgledem podoba mi sie USA. Tam na prezydenta można bluzgać i nic. Nie wiem tylko, czy u polityków niższej rangi też to funkcjonuje. U nas powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.06.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A nie? Kraj gdzie "standardem" jest kombinowanie, gdzie nie istnieje szacunek dla reguł, zasad itd. Wszędobylskie kumoterstwo, gdzie nawet przy wybudowaniu domu przydają się znajomości, gdzie urzędnicy jak mają na coś max 180dni to decyzja jest w 180 dniu? Oj, wylecieli by z hukiem, a naszym cudnym politykom wprowadziłbym tylko jedną małą poprawkę - pensja max 2-3 średnie krajowe licząc wszelkie dodatki i korzyści. 3-4 lata i mamy spokój z pędzącymi za korytem Popieram:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Tomek jam dziś sama, a Tyś Sylwię zostawił i przy kompie walczysz?Przecież to już czwartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czasami mamy różne pory na spanie Wstawanie także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts