Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotodziennik Południowej - komentarze

TMK

Recommended Posts

Kurcze ja na razie widzę tylko fugi, kafle, kleje, farby itp. za baniaczkami na razie się nie rozglądam
:)
ale jak spotkam to zwrócę uwagę na cenę.

Megi
a możesz podać namiary na Twojego szklarza ? Pewnie z racji lokalizacji bliżej mi będzie do Twojego niż do TMK-owego.

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
Jak ja Wam zazdroszczę tych górek :(

Zdjęcia super :)

Pozdrawiamy :)

Pierwszy wyjazd od dwóch lat, zresztą sama wiesz ile jest "wolnego" czasu po przeprowadzce.

Ale, jeszcze mały sukcesik. Po powrocie odnotowałem spadek równo 10kg od wagi sprzed "wykończeniówki", jeszcze trochę i wskoczę w ślubny garnitur. Ale cicho, żonka jak przeczyta to znajdzie i spali go ;) Średnio spadało poniżej 1kg/m-c to może utrzyma się bez wzrostu.

Przy okazji, szkoda że za późno dowiedziałem się - przed urlopem byliśmy oddać krew, mojej nie chcieli (po szyciu zęba 6 m-cy kwarantanny...), Sylwii upuścili małe co nie co.

Opery od dawna nie używam, z tego co pamiętam opera ma własny system gromadzenia zdjęć. Musisz poszukać w ustawieniach np czy jest regulowane opóźnienie zanim przeglądarka zatrzyma transfer. Gdzieś na pasku w nowej operze jest przełącznik do ładowania zdjęć z pamięci/z netu za każdym razem w całości i coś tam jeszcze. Druga sprawa, w wielu wątkach były narzekania na współpracę opery z nowym "lepszym" forum. Spróbuj na firefoxie lub IE czy też jest problem i pamiętaj o odświeżeniu strony jak nie wejdą za pierwszym razem :)

• 2 weeks później...

Witam TMK, mam bardzo ważne dla mnie pytanie, dla Ciebie już odległe, chodzi mi o ilość i przekroje stali jakie zużyłeś na słupy przed wejściem i tarasem, płytę PLT, żebra rozdzielcze w terivie, schody, podciągi, trzpienie w ścianie kolankowej, oraz wieńce 1 i 2.

Będę bardzo Tobie wdzięczny za tę odpowieź, a i jeśli możesz to prześlij mi na maila: [email protected]

JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM

Haloo Tomku...ja wiem, może leniwa jestem...już ze sto razy zabierałam się do wyliczenia powierzchni do tynkowania i jakoś jeszcze nie udało mi się dojść bdo końca. Więc takie małe pytanko-ile m2 tynków wyszło u Ciebie? (nie znalazłam w Twoim dzienniku takich informacji). Pytam coby szoku cenowego nie przeżyć jak przeliczę u siebie ;)