Ryska1719503950 27.09.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 parapety kupione (1,95zł/10cm!) i znów liczymy na bezdeszczową pogodę Domek robi się coraz piękniejszy Racja, coraz piękniejszy domek. Gdzie kupiłeś parapety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Racja, coraz piękniejszy domek. Gdzie kupiłeś parapety ? Poszukaj loginu "FROMAG" na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ani się waż znikać domek ma przepiękne kolory gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 No pięknie domek się prezentuje gratulacje, Ty to z Sylwią jesteście jednak pracusie :) Parapety wyglądają fajowo Aaaaa i nie próbujcie znikać z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.10.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Aaaaa i nie próbujcie znikać z forum A bo ja wiem... Październik już, zlotu niet, spotkania niet. lipa Na innym forum także dużo znajomych pysków Nie uciekam, jednak znalazłem tam trochę więcej luzu i normalnie działającego admina. Na razie podczytuje tu i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Oż Ty wredoto, spotkanie w listopadzie, bo teraz wszystkie weekendy mam zajęte. To którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Mam pilne pytanie, czy robiliście projekt przyłącza elektroenergetycznego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.10.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Oż Ty wredoto, spotkanie w listopadzie, bo teraz wszystkie weekendy mam zajęte. To którego? Może 8-9 XI, do dogadania. Mam pilne pytanie, czy robiliście projekt przyłącza elektroenergetycznego???? Tzn? Do odbioru elektrycznego? Elektryk coś tam sobie porysował, podbił się pod tym i wystarczyło do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Kurcze bo się wystraszyłam, że czegoś nie mamy, ale w takim razie powinno być dobrze z tym odbiorem. Co do spotkania, a czy chcecie się spotkać w poniedziałek- wtorek? Bo 8-9 XI to początek tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.10.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Sorry bawiłem się kalendarzem w excelu (doprogramowałem sobie kontrolkę w VBA) i jeszcze nie ustawiłem poniedziałku jako początku tygodnia 6-7 20-21 27-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 To już za duży wybór, konkretniej hehehe, jeszcze Ryska musi się dołączyć Ale wybieramy sobotę OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.10.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Sobota i może szóstego? Przekładanie wiemy czym się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 To teraz jeszcze Ryski nam wstępnie pasuje ten 6-ty , to lepiej niż 8-9 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaiMirek 09.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 No no jestesmy pod wrazeniem ostatnich fotek. Pieknie wyglada wasza Poludniowa - robi wrazenie. No zazdroscimy bardzo - mam nadzieje ze tez kiedys doczekamy sie takiego stanu:) Naprawde super. To teraz tylko na czekamy na opinie z uzytkowania:))) Cieplej zimy zyczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.10.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 To teraz tylko na czekamy na opinie z uzytkowania:))) Cieplej zimy zyczymy:) Mieszkamy już trochę ponad rok i mogę spokojnie potwierdzić dobry wybór projektu. Dom jest funkcjonalny i chyba tylko brakuje mi trochę większego garażu i/lub pomieszczenia na taczki, grabki etc. Zima szybko zbliża się, na szczęście i z bólem ($) zgromadziliśmy 4 tony opału i musi wystarczyć Zapowiadają gorszą zimę od poprzdniej, zresztą dzisiaj w nocy spadło do -2stC Popierdzieliło tą jesień.... Wczoraj (a raczej dzisiaj) do godz. 1:30 pomontowałem na całym parterze listy progowe i przypodłogowe z VOXa. Ale ładnie się zrobiło Na zewnątrz raczej koniec z pracą, jest za zimno na jakiekolwiek zabawy budowlane. W ramach aury od dwóch dni zaczęli na naszej ulicy robić chodniki. Też sobie porę znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.10.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witaj .Dawno mnie nie było ,a tu takie postępy:jawdrop:, co prawda nie chce mi się do końca otworzyć zdjęcie południowej w pełnej "krasie", ale widziałam ją na innym zdjęciu. Jest piękna. Mówisz,a raczej kraczesz wraz z innymi i zapowiadasz srogą zimę i masz już 4 tony opału. A my mamy na razie tylko 2 t. groszku:jawdrop:. Trzeba chopa pogonić i nadbudować kojec do groszku,coby jeszcze 2 t się zmieściły;). Miesiąc temu jak robiliśmy porządek w 1 garażu ,syn po powrocie ze szkoły spytał się nas czy teraz świnie będziemy mieli,bo ten składzik na groszek rzeczywiście zagrodę dla świń przypomina:yes:. Aha proszę nie straszyć opuszczeniem nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.11.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Oooo jak domowo z tymi firaneczkami i zasłonkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.11.2010 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Oooo jak domowo z tymi firaneczkami i zasłonkami Mowa Przyjedziecie w końcu, pooglądacie z bliska ps. następni co nie śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 TMK-i, najpierw Wy do nas, musi być na zmianę ( 20-ty) Już się cieszę na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewkast 15.11.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 TMk czy przed zima gruntowales jednak elewacje ?Bo chcemy na zime zostawic tak jak jest (bez gruntu) ale nie wiem czy nam nie zaszkodzi to. Jak Ty doszedles do takiej wprawy w paleniu? Masz jakies rady, zeby nie chodzic co 5 godzin dokladac.My palimy orzechem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts